Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletny idiota

co zrobic kiedy sie kocha niewlasciwa osobe...

Polecane posty

Gość kompletny idiota

ona jest cudowna ciepla czula delikatna taka inna niz wszystkie dziewczyny.dziewczeca i kobieca i na dodatek ma swietne poczucie humoru.poznalismy sie w wakacje nasz kumpel zaprosil ja na nasz wyjazd w gory,z poczatku myslelismy ze sa ze soba,tak czesto i duzo o niej mowil.okazalo sie ze ona taka jest,slodka delikatna przyjacielska i ze sa przyjaciolmi.zaprzyjaznila sie tez z nami .musiala sie glupio czuc w towarzystwie samych chlopakow ale swietnie wybrnela i przez te dwa tygodnie swietnie sie bawilismy.po tym wyjezdzie tez czesto sie spotykalismy cala paczka i zauwazylem ze miedzy olą a moim drugim kumplem ktory tez byl z nami zaczyna sie cos dziac bo ona jest taka przytulanka ale ta znajomosc przerodzila sie w cos powaznego oni sa teraz ze soba.sa para :( ja jestem niesmialym chlopakiem nigdy nie mialbym odwagi ... teraz zdalem sobie sprawe ze sie w niej zakochalem ale ona jest z moim najlepszym kumplem sa ze soba szczesliwi zakochani juz raz probowalem sie do niej nie odzywac wyjechalem ale ona jest kochana nie umiem zyc bez rozmow z nia bez spotkan chociarz boli kiedy sie usmiecha kiedy mnie przytula czasami mi sie wydaje ze ona patrzy na mnie inaczej ale to niemozliwe nie powiem jej ani jemu o tym co mi sie zrobilo co mam zrobic jak sie pozbyc tego uczucia?

Gość Logi Tech
Zrobiłbym na nią kupę

Gość pestka słonecznika
cóż... nalezy ci tylko wspólczuć... tez kiedys tak miałam, do dzis pamietam ten ból.. To jest pewna droga do przejscia, jak ja przejdziesz bedziesz silniejszy, dojrzalszy..

Gość Logi Tech
Jakoś przejdzie tylko musisz kogoś spotkać

Gość dzikazdzicha
kochany, jakby to wszystko prawda byla, co piszesz, to bym się zapytala jak \wkręcić się w tę paczkę a tak to .... :P🖐️

Gość wiesz co z tą miłością to jest
tak samo jak z wieloma rzeczami w życiu. Jeden ma wszystko a drugi nic... Życie jest bezwzględne. To tyle co chciałam powiedzieć. :/

Gość jesli czujesz ze to cos moze
zmienic to jej o tym powiedz ale morzesz stracic przyjaciela i ja

Gość Logi Tech
Musisz poszukać kogoś na swoim poziomie

Gość ja bym się nie potrafiła
zakochać w facecie który się tuli do każdej koleżanki. I na taką koleżankę-przytulankę to też bym krzywym okiem patrzyła, że lgnie bliskości każdego gościa pod pretekstem przyjaźni :O

Gość trefniś amator
jedż do UK zarób kase bo niefer bedzie jak odbijesz kumplowi kobiete a jak zostaniesz bedzie ci trudno zapomnieć co ja ci może czekaj aż zapomnisz a se poczekasz ja czekam 4 lata i wciąż myślę o takiej jednej ale naszczęście udaje mi sie myśleć o czymś innym a to już postęp chyba sie wyzbęde tego :O

Gość ja niestety tez
mialm to samo, nadal mam, robie tak ze poprostu jak najzadziej starm sie spotykac z nimi ( chociaz nie zawsze sie udaje) uwierz wtedy mniej boli, kiedys przejdzie. Trzymam kciuki i pozdrawiam

Gość Logi Tech
Nie dla ciebie ona Kto wie jak będzie ale jak masz możliwość to poszukaj innej A jak nie to zostaniesz sam.

Gość tuiitu
przytulanka... hehe, dobre, ja chyba bym takiej nie chciał

Gość Logi Tech
Jeszcze pożałuje A ty wtedy powiesz. Nie dla psa kiełbasa. Miałaś swoją szanse a teraz będziesz sama

Gość trefniś amator
Będziesz szukać na siłe też ci nie pójdzie dobrze bo co będziesz tą drugą oszukiwał? Zresztą ona to wyczuje jak tylko znajdziecie sie w towarzystwie tej w której sie kochasz

Gość trefniś amator
No długo mnie trzyma ale szans na te kobiete brak :( no niestety Teraz do woja ide tam mi ją chyba skutecznie wybiją ze łba bo już mnie to wkurza od początku wiedziałem co i jak a jednak ciągle to czuje irytujące :O

Gość Logi Tech
To Paris Hilton jest idealna. Trudno się mówi musisz znaleźć inną to będziesz też miał swoją dziewczynę

Gość trefniś amator
wiesz trzeba przeżyć po jakimś czasie w przebłyskach inteligencji/świadomości zaczniejsz dostrzegać jej wady itd ale to trwa :/

Gość trefniś amator
to jeszcze nic miałem z nią taką sytuacje że normalnie oderwałem sie od rzeczywistości tak jakby niesamowite nie potrafie tego opisać nie potrafiłem sie opamiętać :O ale chyba sie nie zorientowała nawet :)

Pożałuje i będzie już za późno. Taka z niej cwaniara. Leci na urodę i na kasę

Gość trefniś amator
miałem tak tylko z tą jedną kobitką a wolałbym się żeby ona nie wiedziała że coś z mojej strony wiesz :O ona ma chłopaka no i generalnie nie mam najmniejszych szans jestem realistą :(

Gość trefniś amator
nie wiem jaka jest dokładna sytuacja u ciebie no możesz spróbować coś zrobić rób jak uważasz U mnie nie było szans była taka sytuacja że nie mogłem po prostu wyszłoby niepoważnie i w ogóle nic bym nie zdziałał.

Gość trefniś amator
Życie jest brutalne ale każdy ma swoje 5 minut nam też sie kiedyś coś fajnego trafi :classic_cool:

Taka \'\'przytulanka\'\'to swiadczy o niej.Kobieta ktora klei sie do kazdego nie jest idealem,zaufaj.Naprawde bardzo Ci wspolczuje ,ale moge Ci tylko poradzic abys zapomnial o niej.Ja kiedys bylam z chlopakiem ktory tez byl taka przytulanka,uwierz ze bardzo boli gdy widzisz jak ktos kto jest\'\' Twoj\'\' \'\'tuli\'\' sie do twojej kolezanki.temu twojemu koledze to nie przeszkadza?Mi przeszkadzalo strasznie ale nie mialam odwagi zwrocic mu uwagi bo balam sie ze po prostu go strace,a to byl typ czlowieka ktory byl gotow to zrobic gdybym zrobila cos nie po jego mysli,ale juz nie mowmy o nim.Ja Ci moge tylko powiedziec tyle,ze ona chyba nie jest dla Ciebie