Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kompletny idiota

co zrobic kiedy sie kocha niewlasciwa osobe...

Polecane posty

Gość tym razem na czerwonoo
kiedys bylam w bardzo podobnej sytuacji powiem Ci tylko ze czas wszystko zmienia zycie wszystko zmienia uczucia zmieniaja sie zawsze

Gość .Alinka.
do kompletny idiota -> przegrałeś życie

Ni dzwon do niej narazie,nie pisz...Pomysl o tym jak jej musi byc ciezko kiedy slyszy takie rzeczy od ciebie...przyjaciela...daj jej ochlonac..niech wszystko sobie ulozy...Nie pisz jej takich rzeczy jakie napisales dzis rano,bo co bys zrobil gdyby to Maciek przeczytal tego sms\'a?

Gość a ja ci powiem tak
jak nie sprobojesz bedziesz cale zycie załowć żałować i płakać możę to nie jest taka wielka miłość jak ci się wydaje,może to tylko złudzenie któremu sie poddała może zabrnęli za daleko żeby sie wycofac może ona sie boi przyznac do tego ze moze czuje coś do CIEBIE. nie badz głupcem ona zawsze bedzie miała etykietke dziewczyny twojego kumpla.nawet jak nie beda razem w kazdym badz razie zasluguje na prawde nie ukrywaj jej przed nią.uświadom jej ze ja kochasz.ze to nie jest tylko przyjazn co?bedziesz sie spotykal z innymi i ranil je? zastanów sie.czy jest zazdrosna?czy wypytuje cie o inne dziewczyny? jesli tak to nie daj sie nabrac ze to tylko babska ciekawosc. piszecie ze soba?zwierza ci sie? ze swoich planow,z glupot? to znak ze nie jestes jej obojetny. walcz.a wkonću poczujesz coo to jest zycie.

Gość powiem ci cos madrego
Ta typiara to nie dziewczyna ktora serdecznie lubi sie przytulac do wszystkich - dla mnie to puszczalska i wyrachowana baba. Na pewno wie ze podoba sie chlopakom, na pewno wie ze to jakos na was dziala i perfidnie to wykorzystuje. A ze Ty sie dales omotac jej magii to po prostu amsz pecha. Mam tez taka znajoma... Na poczatku dziewczyna byla lubiana i adorowana przez wszystkich a w ostatecznosci uznano ja za dziwke ktora nie potrafi ulokowac swych uczuc... Lepiej poznaj kogos normalnego i badz z kobieca lecz "niepuszczalska"dziewczyne. Nie wierze ze jej chlopak nie ma nic przeciwko temu ze ona sie od kazdego przytula - pewnie o tym nie wie i to kolejny minus dla niej. Co za szmata!!!

Gość Malgonia nieco starsza
hmm jestes zaslepiony kolego :) To ze dziewczyna jest ładna i zachowuje siesłodko, niewinnie to nei znaczy ze jest delikatna, dobra itd. Na pewno ma jakies wady! Jest tez niedojrzala bo co to za odp "Kocham cie głuptasku jak brata" Sorry ale jak po kilku miesiacach mozecie sie tak znac dobrze :O Dziwna sprawa. Ona jest kokietką , może nei dziwką lecz kokietką która dowartościowuje sie tym że faceci na nia elcą, przytula sie cłauje...Dlaczego na wyjazd nie wziela zadnej koelzanki? Bo nie wytrzym,alaby z zzazdrosci! Byla w centurum uwagi sama! Moze gdyby byla inan panna jeszcze to byscie sie jakos podzielili :D A tak...Jesli wszyscy faceci beda tak ja traktowac to wyrośnie z niej wyrachowana sucz . Moim zdaniem powinienes dac sobei spokoj i poszukac fajnen dziewczyny dla siebie :)

Wiem bo mialam przyjemnosc takiego wyjazdu i pozniej kontynuowania znajomosci z grupka kilku fajnych osob :) Ale u nas było zdrowiej bo były i dziewczyny i chłopaki, zaureczenia były,tance, buziaki i przytulaki na przywitanie.Wiem jak mozna sie zauroczyc wtedy i wiem jak bardzo to jest ulotne niesttety bo kazdy przeciez ma swoje życie...Na spotkania po wakacjach tez przychopdzila sama ?? Caly czas spotykaliscie sie sami faceci z jedna kobietka??? Dziwne sorry...

Gość moreladnia
z filmów poleciałbym wam raczej ''blizej'' albo ''to wlasne milosc''

Coż po prostu zle ulokowales uczucia...ZXdarza się ale teraz od Ciebie zalezy jak sobie z tym poradzisz. Odpowiedz sobei na pytanie czy ta dziewczyna jest absolutnie warta poświęceń, zerwanej przyjazni (co nastapi neidlugo bo pewnie powie maćkowi o tym ) , szaleństwa tego...Skoro odrzuciła Twoje amory to naprawde powinienes dać sobei spokoj, odpoczac, wyjechac...Widocznie to nei ta, uwierz ze ejst wiele pięknych, delikatnych kobiet, wrażliwych i zapewne jedna z nich jest przeznaczona dla Ciebie ;) Tylko cierpliwie poczekaj :)))

Takie sytuacje naprawde ucza pokory, dzieki porazkom sie dojrzewa, wiecej rozumie, i człowiek dzięki nim zaczyna wiedziec czego chce :) Ja tez przezylam niejedno rozczarowanie i jakoś żyję :D Piszesz że jesteś nieśmiały, a jednak miałeś w sobie tyle odwagi by jej wyznac uczucia :) Wiec nie jest z Tobą tak zle ;) Po prostu ona widocznie czuje ze charakterami nie pasujece do siebie, ze jako koledzy tak ale nie parka :) Zdarza sie , schowaj romantyzm do keiszeni i spokojnie przeczekaj :) Wakacje sie skończyły, pora powrócić na ziemię :)

Skarbie wiesz co Ci powiem?! Zadna pożądna dziewczyna nie pojedzie z grupka chlopakow sama,na zadne wakacje,no ja bym tak nie zrobila.Ja nie chce jej obrazac, nie znam jej,no ale tak uwazam.Nie chce tez sparawiac przykrosci tym co mowie,ale uwazam ze ona ta swoja slodycza cie po prostu zaslepila,jesli mozesz wyslij mi tez jej zdjecie pysiaczek232@buziaczek.pl odpisz czy wyslesz i czy umowiles sie juz z nia

moze sie mysle ale chyba to wlasnie milosc to to samo co po prostu milosc- w tym filmie jest watek podobny do twojej sytuacji chlopak zakochuje sie w dziewczynie przyjaciela... szkoda ze najpierw nie obejrzeliscie tego filmu razem..a potem jej nie powiedziales co czujesz

zaraz zaraz dlaczego mnie opbrazasz? Obraziles mnie stwierdzeniem "na własnym przykładzie". Przeciez ja nie pisałam że uwazam zze gdy dziewczyna jedzie sama to nie jest porzadna! Napisalam ze przezylam cos podobnego tyle ze wakacje spedzilam w paczce z dziewczynami :) Dziwię sie tylko że zawsze spotykaliście sie w takim skłądzie, i naprawde nie jest to do konca zdrowe zwlaszcza ze oni sa para a wy dwaj sami (chyba) W ogole coś mi tu smierdzi prowwokacja ...:D Tym zamieszczeniem zdjecia na bajerze hehehehe Nie wierze ze zakochany chłopak byłby do tego zdolny :D Więc dziewuszko powysilalas sie, wymyslilas historyjke, popisalas, gratuluje , a teraz do lekcji :D

Poza tym piszesz jak dziewczyna z taka emfazą i egzaltacja przesadzona jak slodkie pierdzenie ...

No ale poprosimy linka do fotki :D Zobaczymy ktora dziewczynke z bajeru wybrałaś :D

Gość wlasnie daj linka
do fotki na bajerze

Gość tez bym ja chetnie zobaczyla
bo bardzo idealizujesz o ile ona w ogole istnieje

Gość jak widac autor juz zniknal
po tym jak wymyslil lzawa historie

Ale z ciebie naiwny koleś ...Tylko ona jest wyjątkowa , tak, zyj dalej w iluzji...To że ona jest wyjątkowa, nie znaczy że masz prawo odnosić sie do innych kobiet pogardliwie, z niesmakiem i nie wiem czym jeszcze.Nie masz sie na kim wyżyć to idz poboksuj w ścianę. Mnie ciebie nie żal po ostatnich postach. Nie odnosisz sie do madrych wypowiedzi tylko czepiasz sie gdy ktos cos napisze zlego o niej czy o tobie. Tak, jestes kompletnym idiota ale wcale nie dlatego ze kochasz niewlasciwa osobe! Zastanow sie nad swoim stosunkiem do innych ludzi, jak sie odnosisz, patrzysz tylko że tobie jest zle, ze jestes biednym malym zuczkiem ojej Niedojrzaly jestes skoro zamisciles jej zdjecie na bajerze i obludny skoro po tym jak zamiesciles spotykasz sie z nia jak gdyby nigdy nic...Zreszta ciagle mam andzieje ze to tylko kretynska prowokacja...Poza tym jesli jest taka mądra i wrażliwa jak ją opisujesz i LOJALNA wobec swojego faceta to po tym co jej powiedziałeś po prostu nei przyjdzie do ciebie :) Nara już wiecej nie psize bo jak grochem o ściane..

Wcale nie mam zamiaru cię kopac moze za ostre to bylo ale sie wkurzylam!

Teraz to przesadziles,ludzie tu chca ci pomoc i jakos doradzic a nie obrazic i zaufaj ze ja nigdy nie pojechalabym z trzema facetami na wakacje bo akurat znam jednego z nich.wedlug mnie to taka pusta laleczka,z tym sie poprzytula z tym sie pocaluje,ale ozywiscie faceci nigdy nie widza ze to zwykla szmata,ja nie wiem wy jestescie jacys slepi!!!dobrze ze chociaz dziewczyny sa zdania ze to co ona robi to zwykle kurestwo bo inaczej tego nie mozna nazwac.jezeli jest takim idealem to tak jak napisala Malgosie ona prostu do ciebie nie przyjdziebo przeciez ideal by tego nie zrobil bo przeciez ma chlopaka a wie co ty do niej czujesz ,juz sobie ja wyobrazam:slodka,mala,zwinna elastyczna,nic dodac nic ujac. juz niewidomi widza wiecej niz ty bo oni chociaz maja wyobraznie a ty nie mozesz sobie wyobrazic ze twoj aniolek ,aniolkiem nie jest,A jej facet wie,ze ty wyznales jej milosc?Pewnie niee bo gdyby wiedzial to bylbys juz bez przyjaciela,dziewczyna ktora jest w porzadku powiedziala by mu o tym.W jakim ty swiecie zyjesz?co za prochy bierzesz skoro jestes az tak zaslepiony i naiwny

jesteś porządnym chłopakiem... i musisz zapomniec o tkiej Oli jakiej byś pragnął teraz będzie bolało.ale w końcu przestanie. 3mam za ciebie kciuki!!!!!!!!!!!

Gość moja zona
kiedys byla dziwczyną mojego kumpla... walcz.

Gość do moja zona
a mozesz rozwinać temat?

Gość łucja-o
Zapoznałam sie z tematem i myśle tak jak wielu tu ludzi że to prawdziwa kokietka,wogóle ja mam faceta i jakby dowiedział sie,wiedział że wybieram sie na film do kumpla to pewnie niebyłby zadowolany,a napewno cholernie zazdrosny,Moim zdaniem ona musi do ciebie coś czuć,skoro nadal sie spotykacie,po ty co jej powiedziałeś,a jak nie to napewno jej to pochlebia,Ale raczej czeka na to żebyś coś zrobił,a najlepiej porozmawiaj z nią i niech ci powie,jak to wygląda,albo po prostu bądz przy niej i podstępem staraj sie do niej zbliżyć,skoro nie uciekł jak je powiedziałeś o swoich uczuciach,to masz szanse,próbuj.W koncu do końca życia będziesz z jakąś kobietą a nie z kumplem,a jak to twój dobry rzyjaciel to powinien zrozumieć,MIŁOŚĆ NIE WYBIERA