Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ta ze skazą...

Skaza 79

Polecane posty

tak od 5 lat tu mam wszystkie narodowosci masz racje na podroze one ksztalca i powiem wam ze w polsce nie wiedzialam tyle o krajach i polityce co tutaj z braku obcokrajowcow

rozrywkowo towarzyskich ale obiecaj mi ze nie wyjdziesz tam za maz osobiscie nie mam nic do nich ale slyszalam ze sa bardzo zaborczy i juz bys nie mogla pisac na necie a to by byla szkoda

Gość Ta ze skazą...
Dzięki ;-) Nie zamierzam. Co nie wróci więcej?!

oby tylko nam sie nie przytrafil drugi czarnobyl to bedziemy mieli wszystko przed soba pozwolmy zyc marzeniom a dzieki nim przetrwamy wszystko

Gość Ta ze skazą...
Chyba za bardzo żyjemy tymi marzeniami....

ABY MAZENIA SIE SPELNIALY TRZEBA BYC w zgodzie z nasza podswiadomoscia to ona tajemnie rzadzi naszym zyciem

Gość mk 79
wyjaśniam..... to lekarstwo to był Płyn Lugola Roztwór jodu (1%) w wodnym roztworze jodku potasu (2% KI). Jodek potasu tworzy z jodem kompleksowe powiązanie rozpuszczalne w wodzie. KI + I2 = KI3 aq. ("wodny" roztwór jodu) ten jod miał zabezpieczyć dzieci przed wchłonięciem jodu radioaktywnego 113, który znajdował się w radioaktywnej chmurze i jego stężenie wzrosło do 100000 mBq/m2, gdy wcześniej było tak nieduże, że niewykrywalne...... jod ten przyczynia się do zachorowań na raka tarczycy.... niestety ja jestem na jod uczulona, więc o mało co życiem nie przypłaciłam tego leczenia ... moze dlatego pod stwierdzeniami z tego topiku podpisać się nie mogę ;).... no może pod wisielczym humorem- ale coś mi się wydaje, że mam go "po mężu", a nie po Czarnobylu :) pozdrawiam wszystkich '79

🌼 dziewczyny . jestem 79\' . podpisuje sie pod samotnościa i wisielczym humorem . a także do czułości do starych kawałków . \"ta ze skazą \" dużo racji . myśle ,że to przez rodziców którzy dorastali w niepewnych czasach i łapali sie wszystkiego co dawało nadzieje i radość :) przynajmniej u mnie taka hipoteza sie sprawdza . burzliwa młodość . klimaty dzieci kwiatów. \"Dżem\":D czuje sie tak jakbym sie nie w tych czasach urodziła

Gość mk 79
:) tak swoją drogą .... tarczyca, na której funkcjonowanie wpływ miał radioaktywny jod 113.... produkuje hormony, które mają wpływ ma wiele ciekawych funkcji, między innymi wpływ na rozwój centralnego układu nerwowego, czy sterują przemianą materii.... przez co właściwie mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu.... wpływ więc na sposób myslenia nie jest chyba wykluczony..... w końcu mózg to też chemia ;) ciekawe, czy ktoś przeprowadzał kiedyś jakies badania w tym kierunku.... ja nigdy wcześniej się nad tym nie zastanawiałam, a to na prawdę interesujące.....

Gość mk 79
Ania gdybym ja umiała odpowiadać na takie pytania..... pewnie dziś sączyłabym drinka na jakiejś tropikalnej wyspie zamiast grzebać w necie ;) a tak serio, to jeśli już to bardziej przychylam się do jakichś uwarunkowań społecznych- no zmiana systemu- na dziki kapitalizm, a co za tym idzie zmiana sposobu zycia, wychowania dzieci, szkolnictwa itd itp ..... roczniki około '79 to takie eksperymantalne :) pod tym względem.....

Gość mk 79
"łączenie światów".... akurat z tego można zrobić atut ;):)

witam ta ze skaza ,anie i nowych skazanych do ani byc w zgodzie z podswiadom to znaczy ze twoje mysli i nastawienie do zycia musi byc jak najbardziej pozytywne a wtedy wszystko uklada sie po dobrej mysli i nie jest sprzeczne do tego na co zaslugujesz od zycia wiem ze n a pierwszy rzut oka wyda ci sie glupie ale zastanow sie nad myslami i podejsciem do siebie jest ono pozytywne czy raczej negatywne ?

jesli chcesz dam ci dobra rade ktora sama zaczerpnelam z ksiazki \"potega podswiadomosci\" wydaje sie bardzo proste ale w rzeczywistosci wymaga ona duzej mobilizacji

Gość Ta ze skazą....
Witam nowe zeskazowane ;-) To co z ta radą? Bo sama jestem ciekawa.

Gość Ta ze skazą....
Jakich ja mądrości się tutaj dziewczyny od was dowiedziałam :-)

Gość Ta ze skazą....
Mam jeszcze jedną skazę: przyciągam wyjątkowych popaprańców i świrów ;-(

juz mowie musisz obrac sobie pozytywny dla siebie cel w zyciu(to na dluzsza mete) przez tydzien o wszystkim i o sobie mysl tylko i wylacznie pozytywnie wyciagaj tylko pozytywne wnioski jesli o czyms marzysz w glebi ducha zachowuj sie tak jakby to juz nalezalo do ciebie i swoja potega podswiadomosci przyciagniesz to do siebie jak magnes w skrocie to by bylo tyle dodam jeszcze ze w zyciu codziennym to nie bedzie latwe i zycze wam wytrwalosci dla mnie zaczac bylo ciezko dzis to prawda sposob myslenia i zycie zmienilo sie na lepsze co o tym myslicie???