Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem to bylo juz ze 100 razy

ALE JAKI MACIE STOSUNEK DO ZNAJOMOSCI Z INTERNETU

Polecane posty

Gość _enter__
cholernie dlugo myslisz nad odpowiedziami :P w zyciu tez? wiem z dosiwadczenia ze wiekszosc facetow takie roszady ubostwia :P a co do zalamki kto obiecal ze bedzie latwo tak z ciekaosci jaki jest twoj czarny nick

Gość pan
enter a co tesknilas ?:p ales Ty ostra .. czarnego nicka nie mam ale jesli tu jestem to zawsze pod swoim nickiem a nie mam bo jakos nie chce mi sie z tym bawic Poza tym jestem tu co jakis czas

Gość _enter__
no co jak juz zaczynasz zkims gadac to gadaj ! ;) nikogo wiecej tu nie ma :( ja ostra daj spoko ja lagodna ja baranek :P

Gość pan
no z tych slow baranek sie nie przebija ja bym Cie podciagnal pod zołze:P nie zaluj ze nikogo nie ma jestesmy sami na srodku sali czyz to nie romantyczne;)

Gość _enter__
romantycznie no co ty ;) kazdy moze wejsc ;) ja zolza :classic_cool:😭 moze masz racje

Gość pan
wiesz jak to jest niepewnosc , ze za chwile ktos tutaj wejdzie dodaje pikanterii calosci;)

Gość _enter__
masz cos do ukrycia??????????????????????????????????;):P jaka jest twoja odpowiedz na postawione pytanko w temacie poznajesz ludzi przez neta?

hehe ładna rozmowa :] moje wszystkie spotkania przez neta to były niewypały raczej...chyba że koleżeństwo, no to pozostało sztuk : 1 ;) w kazdym razie jak czytam te posty to chce mi się wierzy że jednak to jet mozliwe, ale bawi mi się w to raczej nie chce... a Ty enter----> do dzieła !!! pamiętaj że jeśli masz się rozczarowac to lepiej szybciej niż później :) bo potem ejst tak strasznie smutno...ehhh. no i ciekawośc :) nie udawaj że tak Ci jest dobrze.... wlasciwie moze i jest, ale przez chwile tylko, a potem co? ale miejmy nadzieje, ze sie uda :) pozdrawiam

Gość pan
heh nie koniecznie do ukrycia ... niestety ja nie poznalem nigdy panny prze internet ale ale mam kumpla ktory jest z dziewczyna z netu :)

Gość _enter__
do specjalistki>>> czas pokjaze nic na sile ;) ja mam kilku znajomych z ktorymi znam sie tylko z netu do pogadania itp naogol sa to ludzie z innych miast, ktorych korzenie sa z mojego miasta ;) zawsze umawiam sie ze jak beda to sie spotkamy ;) pan>>> dlaczego niestety???

Gość pan
a jak myslisz? bo fajne dziewczyny tutaj pisza...

Gość tamara gxgx
ja powiem tak kilka razy spotkalam sie z facetami z netu ..i?jeden mowil ze jest wolny,szuka milosci swego zycia,od spotkania minal jakis czas,a wczoraj dzwoni do mnie jakas panienka i pyta o niego.Okazalo sie ze mieszkaja razem od dawna a ona znalazla gdzies tam moj nr tel..niezle co?a drugi facet ok,mlodszy pare razy widzielismy sie i...ostatnio dal mi bukiet roz bez okazji,ale ja nie czuje do niego tej chemii...i tyle powiem wam

Gość _enter__
tamara ryzyko chyba jest zawsze

Gość _enter__
a czemu tak uwazasz wszyscy sadza ze wrecz odwrotnie;)

Gość pan
nie wiem co sadza inni ja tu widze fajne kobitki ;)

Gość _enter__
powiedz gdzie sama chetnie poznam ;)

Gość Słoneczko 1000
A ja uważam że wartko przezyc cos takiego. Znajomości w necie są ok tyko nie kazdemu wychodza. Ale nie można z góry zakładać że bedzie zle

Gość pan
z taka jedna juz rozmwiam;) co prawda jest uparta jak ten osiołek ale niech jej bedzie bo musialbym sie licytowac do konca swiata i jeden dzien dluzej:p

Gość pan
sloneczko pewnie ze tak...

Gość Słoneczko 1000
pogadałabym z toba ale własnie wychodze na impreze miłego wieczoru.pa

Gość _enter__
:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P wiesz ze podejrzewalam ze to ty ;) serio milej zabawy

Gość pan
enter co podejrzelawas? czegos tutaj nie rozumiem ze ty tzn kto?

Gość _enter__
nic z tego pan>>> :P osiolek ci nie powie :P:O:P:( tak dla ciekawosci ile masz latek bo nie wiem czy gadam z 15latkiem czy z 50 latkiem :P;)

Gość pan
enter nie draznij lwa:p napiszesz i koniec nie ma zadnej dyskusji :p( ufff musi sie udac...) ale teraz po mnie pojechalas... naprawde masz wrazenie ze rozmawiasz tylko z 15 latkiem albo 50 latkiem:(

Gość _enter__
jakiego lwa kotka maluszka jak juz ;):P ni dy rydy ja sie anonimowo przedstawie wschod 25lat jak nie chcesz sie przedstawic to nie :P

Gość pan
hehe ja Ci dam kotka maluszka.... jam lew jak sie patrzy heh no ok ja mam 27 lat moze byc;)?

Gość _enter__
a do czego????to ma mi pasowac :P;) ale ty stary jestes :P a z jakiej czesci polski pan/lew jestes wiesz kiepsko sie z toba gada :P

Gość _enter__
ile masz pasie i bicepsie?

Gość pan
enter jak kiepsko to czemu ze mna gadasz ?

Gość _enter__
ale to nie jest rozmowa :P tylko moj monolog jak ja tego nie lubie jak z kims gadam np na gg a on/ona raz na 10 minut niom albo aha ;) o to mi chodzilo ale wiedzialm ze cie ruszy :P