Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sesja sesja

sesja

Polecane posty

Gość sesja sesja

:(

Gość kurczaka
:(

Gość boli...
:O:(🖐️

Gość kurczaka
:( :( :( :( :O

Gość sesja sesja
W szkole mnie bija. Co mam zrobic.

Gość student jak wy
Czemu na tym forum wypowiada się pełno mało zdolnych kretynów, którzy narzekają, że sesja, że trzeba się uczyć. Jeśli się nie nadajecie to zrezygnujcie ze studiów, a jeśli waszym zdaniem się nadajecie to wypierdalajcie z Kafeterii i do książek.

Gość sesjowa nieuczka
spier dalaj gnoju niemyty, ucz sie i tak masz pryszcze, musisz sie onanizowac przy dzielach voltera bo nikt cie nie chce zasrany golebiarz

Gość student jak wy
No tak, właśnie takich mamy w Polsce "studentów". A wszystko przez to, że utarło się każdy musi mieć wyższe wykształcenie. Nawet taki kmiot jak ty. Żałuję, że nie żyję w czasach, gdy studia były elitarne.

Gość sesjowa nieuczka
jestem bardziej elitarna od ciebie wywyzszajacy sie tlumoku

Gość sesjowa nieuczka
takich ja ty mamy studentow-- ble ble ble co za matol i przyglup. studenckie zycie polega na opieprzaniu sie. idz biegnij palancie do ksiazek. poucz sie czegos.. szybciutko raz raz

Gość student jak wy
"jestem bardziej elitarna od ciebie" Teraz to mnie rozwaliłaś :D Znasz znaczenie słowa "elitarny"? Nie, ale mnie to specjalnie nie dziwi. Tylko potwierdzasz moją tezę.

Gość sesjowa nieuczka
elita wg kopalinskiego przyglupku elita grupa ludzi przodujących pod względem prestiżu, kwalifikacji a. władzy w danym środowisku, śmietanka, wybór, kwiat; zespół ludzi odgradzających się od ogółu w poczuciu swej rzeczywistej a. domniemanej wyższości pod jakimś względem.

Gość student jak wy
Belleteyn: Masz tutaj linka i nie odzywaj się więcej, proszę http://sjp.pwn.pl/lista.php?co=teza Nieuku: nie można powiedzieć o sobie, że elitarnym, bo to nie ma sensu. Chyba, że chciałaś powiedzieć, że np. chodzisz do łóżka tylko z elitą.

Gość student jak wy
errata: Nie można powiedzieć o sobie, że jest się elitarnym. Tak miało być :)

Gość sesjowa nieuczka
puknij sie w pusty leb cwoku zagrzybialy. mozna byc elitarnym. tobie sie cos chyba pomylilo z ekskluzywnym matole. spizdzaj do ksiazek, won won smierdzacy przemadrzalcu. co ty studiujesz i gdzie ze sie tak panoszysz. a wogole co robisz gnoju na forum kobiecym? cooooo??????? onanisto zaflejany

Gość do sesjowa nauczka
niezla masz gadke :D jedziesz po nim rowno :D

Gość student jak wy
Wybacz, ale nie skomentuje twojego postu. Proszę tylko, powiedz mi, że studiujesz na prywatnej, podrzędnej szkółce. Uratuj honor polskiego szkolnictwa wyższego.

Gość student jak wy
Przepraszam wszystkich ktorych urazilem. Stawiam kazdemu piwo a samemu walne sobie w glowe mlotkiem.

Gość won buraki do ksiazek
Wow, podziwiam poziom i kulturę naszych studentów. Poziom gleby Co za szczęście, że u mnie na roku takiego buractwa nie ma. Ale i tak wstyd się potem przyznawać do wykształcenia, skoro takich mamy przyszłych magistrów.

Gość sesjowa nieuczka
studiuje na UAMie w poznaniu smarku

Gość ŚtudenciakuD
O no to ty mnie teraz rozwaliłeś a ty gdzie studiujesz na osławionym UJ czy jeszcze innej ambitnej uczelni. Rzeczywiście jesteś Ćwok mierząc wszystkich jedną miarą. Studen państwowej uczelni = superinteligenty bohater student uczelni prywatnej = wybuchowy idiota czekający tylko na papierek

Gość sesjowa nieuczka
do wow wow buraki do ksiazek: podziwiaj dalej, moze sie czegos nauczysz, np co znaczy elitarny

Gość hushhh...
a ja robię doktorat i nie panosze się jak Ty, studenciku. Widocznie masz kompleksy i posiadanie 'wykształcenia' ma Ci rekompensować straty. Trudno. tez nienawidziłam sesji. pozdrawiam studentów.

Gość sesjowa nieuczka
a potem taki sciagnac nie da:O

Gość student jak wy
Kurde, nie ma sensu z wami gadać. Jedna myśli, że elitarny to znaczy należący do elity. Druga myśli, że teza to pewnik przyjmowany bez dowodu. Do tego studentka UAMu uważa, że nazwanie kogoś cwelem i onanistą jest świetnym argumentem w dyskusji. Żenada.

Gość sesjowa nieuczka
nie nazwalam cie cwelem tylko cwokiem, nie umiesz czytac kolezko? i skad znasz takie brzydkie wyrazy?a po drugie bede pisala co mi sie podoba, nie mam jakijes chorej jazdy na siebie ijak sobie chce przeklnac to sobie przeklne. wielki pan, a idzze stad. to jest topik antysesjowy wiec nie wiem po cos tu wlazl

Gość hushhh...
a Ty myślisz, że jesteś lepszy i tutaj może Cię spotkać pewnego pięknego dnia rozczarowanie. Niemniej życzę dobrego samopoczucia :) Ważne, że Ty tak myślisz. do zestresowanych sesją- trzymam kciuki, będzie dobrze. Studia w końcu podobno są dla ludzi.

Gość oj dajcie juz spokoj
ludziki. Ktos zalozyl ten temat zeby sobie pobiadolic, a Wy tu jakas klotnie rozkrecacie. Tez mam sesje i tez mnie ona martwi jak kazda z moich wczesniejszych sesji, ale potem okazuje sie, ze nie bylo przed czym dygac :)