Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zdegustowana z lekka

Pierwsza noc z nowym facetem .... i szok!!!

Polecane posty

Zostalam na noc u faceta, z ktorym spotykam sie od kilku miesiecy, pierwszy raz uprawialismy seks, wczesniej byla tylko milosc francuska. Na poczatku bylo bardzo fajnie, kolacja, kapiel w wannie, seks sam w sobie tez ale najciekawsze dzialo sie w nocy ... spalam lekko i obudzil mnie charakterystyczny odglos, on spiac obok mnie walil sobie ostro konia, mruczal przy tym i zachowywal sie tak jkaby robil to w transie ale nie spal, bo po kilku minutach wstal i poszedl do kuchni dokonczyc ... udawalam, ze spie, ale bardzo mnie to zaniepokoilo, bo przedtem kochalismy sie trzy razy, mowil, ze ma juz dosc, przeciez mogl mnie obudzic w nocy a on wolal walic konia w samotnosci ... co o tym myslicie?

to nie jest prowokacja!! sama jestem zaskoczona, bo nie tego sie spodziewalam po pierwszej nocy, rano udawalam, ze o niczym nie wiem, bo jak mam mu to powiedziec? A z drugiej strony to jego zachowanie jest nienormalne!

Gość jeżeli od
kilku miesięcy tylko się spotykaliście i nie współżyliście to przyzwyczaił się do takiego zaspokajania, może mu przejdzie po kilku spotkaniach, wykorzystaj go na maksa

no tak, ale przeciez mogl mnie obudzic, nawet przed zasnieciem wspominalam mu, ze lubie kochac sie w srodku nocy i podoba mi sie to, a tak to troche sie boje, bo myslalam, ze go dobrze znam a teraz to juz nic nie wiem :o

Gość kasimirus XI
no ale mogł nie chcieć cie budzić bo myslał ye nieładnie jest budzić dziewczyne tylko zeby się poseksic i nie dođ e bz tego nie bzo to mogabzđ sie na niego ydenerwowac.

Gość moze cos z
Toba jest nie tak i wolal Renie Grabowska? Jak seks byl ok i on doszedl a potem wolal reke i to przy Tobie to jakis pojeb.

Gość wybieram obp 1
a moze nie chcial cie budzic:):):):) A tak wogole to ponad 90%facetow to robi:):):) Tak ze sie nie przejmuj;) ewentualnie jesli jeszcze raz powtorzy sie taka sytuacja to z nim pogadaj:owiemze dla niego to moze byc temat wstydliwy:o a moze on naprawde jakis nie wyzyty seksualnie;)

Gość moze cos z
"90% facetow to robi" ale nie obok nagiej, chetnej, cieplej partnerki lezacej tuz obok - walnij sie w leb zanim cos napiszesz

Gość wybieram obp 1
no to moze mowie ze nie chcial jej pewnie budzic:p ........zeby sobie nie pomyslala ze jakis nie wyzyty jest:p A zreszta o to najlepiej zapytac sie panow:p bo coz ja moge wiedziec na ten temat jak nigdy nie bylam w takiej sytuacji:p

Gość zrozum
faceta, był zapewne bardzo podniecony i być może niezadowolony z tego, że za pierwszym razem za szybko doszedł, więc w myśl starej zasady, że z rozładowaną bronią najlepiej podejmować łowy: nie zrobił tego przeciwko tobie(dla siebie) tylko dla ciebie, by móc cię w jego mniemaniu pełniej kochać

Gość oj ekskjuzmi
mój tego nie robi odkąd jestesmy razem wiec nie pisz ze kazdy facet sie masturbuje !!! moj tego nie potrzebuje pozatym kochamy sie tak czesto ze nie mialby sobie czego strzepac :P :P :P

..pokazcie mi takiego..ktory sie nie masturbuje.. ..rzadko ktory sie przyznaje..ale robi to kazdy bez wzgledu na to..czy ma partnerke badz partnerki do rzniecia czy tez nie.. Dziwnym natomiast jest, ze bylas obok..i..hmm... no coz..moze mial taka potrzebe;)

tak sobie pomyslalam ze...hmmm.. gdyby mnie cos takiego spotkalo...to najpierw dokonczylabym to..co zaczal...a potem...kopa w dooopala i wynocha:] Ty sie z nim jeszcze widujesz?sypiasz? hmm..wiesz co..?jesli tak...to moze Qp kajdanki...zapnij go do kaloryfera albo innej rury..:]..zabaw sie sama...i tak go zostaw..;)

po pierwsze pasztetem nie jestem :O a po drugie seks byl naprawde ok, mial dwa razy wytrysk, na wiecej razy nie wykazywal checi, bo byl zmeczony praca , tak twierdzil :O jak dla mnie to normalne jest to, ze facet sie masturbuje ale nienormalne, ze robi to przy kobiecie po udanym seksie! A udawalam, ze spie, bo bylam w szoku i nie wiedzialam jak zareagowac, teraz sie zastanawiam czy nie dac sobie z nim spokoj? :O

Gość luunka
moze ty zasnęląs a on konteplował to co było i od nowa się podniecił, nie budził Cię bo stwierdził, ze słodko śpisz i nie będzie Ci wyrywał ze snu, a to ze robił to przy tobie to chyba oczywiste- podniecasz go-wolałabyś, zeby usiadł przed kompem i spóścił się pod jakąś cycatą panienkę z netu:o

Gość sądzimy że to prowokacja
to w koncu to byl wasz 1 raz czy 4 ???

to byl nasz pierwszy seks a stosunkow bylo 3, z tym, ze on mial 2 wytryski a ja 3 orgazmy, teraz jest chyba najdokladniej jak tylko mozna, co? :p

Dodam ze oboje chodzimy do zawodówki krawieckiej dla pracujących w Radomiu.W zeszlym roku nie zdalam z wf-u i religii i musialam powtarzac rok , przyszlam po prostu do jego klasy.

interesujacy podszyw ale spodziewalam sie czegos lepszego :P

ja tez niestety sadze, ze dziwny z niego typ a tlumaczenia typu, ze nie chcial mnie obudzic itd. jakos do mnie nie przemawiaja :O pytanie tylko co z tym fantem zrobic; przemilczec na razie i poobserwowac czy ta sytuacja sie powtorzy?

Gość kedkakolorowa
ja mysle ze sa tylko 2 wyjscia , albo mu powiesz ze to widzialas , albo a nim skoncz. To jak dla mnie nie jest normalne i powinnien Ci to wytlumaczyc.

Gość Pracownik InPostu
eeeeeee... a moze on sie poprostu zapomnial ,ze lezysz obok ...co ?

Gość ja sie nawet
przewrocic z boku na bok nie chcialem bo balem sie, ze obudze dziewczyne, wiec nie wiem czy to tlumaczenie nie ma podstaw :P ale i tak facet jest dziwny

Gość szurburu
ja tez sie czesto masturbuje spiac z facetem. po prostu nie chce mi sie go budzic, nie wiem, czy mialby ochote itp. a lubie sie masturbowa lezac na brzuchu i myslac czasem nawet o kims innym, tak zupelnie dla rozrywki, bo naprawde to z nikim innym ni chcialabym byc. twoj facet pewnie obudzil sie w nocy i podniecil na sama mysl i widok twojej osoby, a ze lubi ise masturbowac, to sie zmasturbowal. moze nie jest zbyt konwencjonalne slyszec o takich przypadkach, ale bez przesady, zeby zaraz larum robic 😡