Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zatrwozona

dlaczego jak dzwonie do mojego faceta

Polecane posty

Gość zatrwozona

i proponuje np ja tym razem spotkanie i on np odbiera telefon w samochodzie przy kolegach to mowi ze odzwoni pozniej bo glupio przy kolegach rozmawiac? wstydzi sie tego ze mam ochote sie z nim zobaczyc? dziwne....

Gość zatrwozona
up

Gość twoje topiki
pewnie jest w tym glupim wieku i koledzy sie z niego nabijaja:o

Gość Claudia101
Myśle ze sie Ciebie nie wstydzi. Po prostu chce pogadac jak bedzie w domu i rozmowa ta bedzi wtedy bardziej swobodna, albo na przykład nie chce zeby kumple mu przeszkadzali jak bedzie z Tobą gadał. Jak ja dzwonie do mojego to często mówi, że pogadamy spokojnie jak będzie w domu.Czasami też sam do mnie dzwoni jak jest z kolegami i rozmawia przy nich. Nie martw sie. ;)

Gość jeśli jest między
Wami dobrze, to nie obawiaj się. Jeśli różnie, to obok jest inna dziewczyna. Napisałam, co wiedziałam.

mój to nawet unika spotkań ja i jego kumple:) nawet imprez... znowóż normalnie zazwyczaj przez telefon gada.. wydaje mi się, tak jak wyżej pisano, że Twój chłopak lubi poprostu sam na sam z Tobą pogadac... wiadomo w aucie gwar temat trudno się gada, coś się dzieje, a on nie chce zwracac na siebie uwage:) nie martw się...