Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość andziuchna

Chcialabym pracowac w Anglii na wakacje..kto pomoze??

Polecane posty

Gość andziuchna

Witam. Mam na imie Aneta i 18lat w Tym roku koncze szkole i od czerwca chcialabym wyjechac za granice a dokladniej do Anglii do jakiejs Polskiej rodziny np.pilnowac dzieci,wraz z moja kolezanka rowiesniczka.Bylybysmy bardzo wdzieczne za jakas pomoc.Jestesmy bardzo solidne i opiekuncze.Tak jak pislaam moglybysmy pilnowac dzieci ,sprzatac w domu..itd.Bardzo dziekuje za jakies informacje.

Gość trefniś amator
Zamiast przez atestowane ośrodki szukaj roboty przez net a jak przyjedziesz na miejsce dają ci mini i paczke prezerwatyw jak dobrze pójdzie i pójdziesz pracować :O

Gość andziuchna
wiem ze takie przypadki tez sie zdarzaja.ale chce sie tylko zorientowac.ale i tak dzieki za wpis:-)pozdrawiam

Gość andziuchna
a przez net czyli jak????ktos ma moze jakies stronki???

Gość trefniś amator
http://workplanet.co.uk/pl/zasady ale jednak podchodziłbym jednak z rezerwą i wziął kaske na bilet w drugą stronę jakby co chyba nie chcesz zarobić na ten bilet "inaczej" Trzeba być ostrożnym bo tam nikt sie tak od razu o ciebie nie upomni jak nie wrócisz na noc czy coś no chyba że jedziesz w grupie ale co rodzina to rodzina..

Gość andziuchna
bardzo dziekuje za ta stronke.a Ty trafnis Amotor skad jestesc i ile masz lat???:-)