Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

moniulkaaa

młodo wyglądające, nie na swój wiek ....

Polecane posty

mam prawie 20 lat ale osoby nowo poznane zawsze dają mi mniej, najczęsciej 17,18 lat. Kiedys to było dla mnie denerwujące a szczególnie przed dyskoteką \" poprosze dowód \" ale teraz sie ciesze z tego, chce zawsze wyglądać jak nastolatka, bo przeraza mnie to ze nie mam juz \"naście\" :/ ubieram najczesciej jeansy, bluzki z kapturem itp. dziewczyny wyglądajmy młodo :)

ja tez wygladam mlodo ale to u mnuie rodzinne bo moja mama tez wyglada mlodo. Ja sie z tego faktu bardzo ciesze :)

Gość to nie sztuka
wygladac mlodziej majac 20 lat, co innego jak sie ma 35 lat i ciagle myla cie z nastolatka (18-latka)

Gość ja mam 24 lata
a wyglądam na 16 -17 ostatnio pielegniarka na zabiegu zapytala sie do ktorej klasy chodze :o

Gość alu
ja mam 22,5 roku a wszyscy dają mi 17.. :) pewnie dlatego że jestem mała i szczuplutka :) ale mnie to nie martwi, ciesze sie że młodo wygladam

ja mam juz 21 i tez mnie czasem o dowod prosili :o z buzi moze wygladam n swoj wiek, ale wlasnie ubieram sie na sportowo, bluzy z kapturem, dzinsy, buty nike i wygladam na 17 :D ale lubie to i dlugo od tego nie odstapie. buziaki

-------> ja mam 24 lata, ciesz sie ze wyglądasz młodziej :) jak bedziesz miala 34 to beda myslec ze masz dwadziescia pare :)

ehhh mi tez daja zawsze jakies 17- 18 lat a mam juz prawie 24 :D :D ale to mile :) oby tylko jak bede kolo 30 tyle samo mi dawali :P

Gość moja sister
ma 34 lat, ale mamy ubaw, jak ludzie daja jej od 18-22 lat i przy roznych okazjach albo pytali, czy szuka sukienki na studniowke (to ostatnio w sklepie) albo czy ma legitymacje studencka by kupic znizkowy bilet. Ona jest drobna i szczupla ale nie niska, za to ma bardzo niewinna i gladka twarzyczke oraz dlugie wlosy. Taki wieczny typ "dziewczyny". Ja jestem mlodsza o 7 lat i tez mam nadzieje tak wygladac w jej wieku ;)

no wlasnie nie sztuka wygladac mlodo jak sie jest mlodym ale pozniej...P:P:P:P: ja mam 46 a wygladam na 35 P:P:P:P:

Gość wiesienka
ja mam 57 lat a wygladam na 45 lat to mowja inni nie pale papierosow :D

Gość andzia Marunda
Nie lubię bluz z kapturami, butow typu adidas, i jeansow noszonych od rana do nocy. zdecydowanie mam inny styl ubierania i wolałabym wyglądac na te 2 3 lata więcej i nie chodzic tak ubrana na codzień. Oczywiście wyprawa w plener to co innego, wtedy takie styl jest jak najbardziej na miejscu.

Gość wiesienka
czlowiek tak sie ubiera na ile sie czuje

luzny styl moim zdanie wogole odmładza, np w lato do jeansowej spodniczki zamiast obcasów ja zakładam letnie, jasne adidasy... niby nic a daje efekt. wyglada sie fajnie i przede wszystkim młodziej :)

Malgos46 Nawet nie drażnij polskich kobiet i nie chwal się że mieszkasz w ITALY , zadziobią Ciebie i zakrzyczą , powiedzą żebyś nie porównywała życia w Polsce do życia w ITALY . Pozdrawiam :)

Gość wiesienka
maniulka i tak trzymaj pomimo ze ja mam 57 lat nigdy nie ubiore sie w mocher :D

Gość mklifj
ja mam 24 lata, a wyglądam na 18-cie. Jak kupuje alkohol to ludzie pytaja mnie o dowód ;))))

a propo alkoholu, pół roku temu jak chcialam kupic 2 piwka w sklepie to babka powiedziala \"przykro mi nieletnim nie sprzedajemy \", zdziwila sie jak wyciągnełam dowód, spojrzala sie wtedy na mnie jakbym miala lewy ten dowód albo cos :):):)

Gość mloda 28 latka
a ja mam JUŻ 28 lat!!! i w pubach nadal zdarza się, że proszą mnie o dowód :O albo starsze panie mówią do mnie, że jestem podlotek :O albo zaliczają mnie do młodzieży itd. Może to geny? Moja mama ma 55 lat i ani jednego siwego włosa, twarz praktycznie bez zmarszczek (oprócz tych koło oczu). Albo styl uierania, fryzura itd? :)

Gość fffffia
Pogadamy jak panie będą pod 40-tkę i się nie roztyją, rozlezą w szwach i nie będą wyglądać na własne ciotki. Też mi osiągniecie w wieku dwudziestu lat wyglądać na kilka mniej.

Gość mloda 28 latka
Moja mama wygląda na jakieś 45, a ma 55. Nigdy nie farbowała wlosów. Nadal ma ciemne, gęste, naprawdę piękne. :)

Gość wiesienka
do fffffia -widzialam puszyste i mlode

mi rozejscie w szwach nie grozi, jestem szczupła po ojcu. U niego w rodzinie wszyscy są szczupli... mam 164 wzrostu i 43 kg :)

Gość mloda 28 latka
U mnie w rodzinie też nie ma osób otyłych. Mam 160 cm i waże 45 kg.

Gość wiesienka
do fffffiu trzeba za mlodu dbac o wyglad --- a nie po 40

ja mam 24 i nawet lekarz dał mi ostatnio 13!piwa nie mogę kupić bez dowodu i nie wejde do pubu bez dokumentu.to tylko czasem jest zabawne.bo jak naprawdę zapomnę dowodu to nie jest już mi do śmiechu,że tyle lazłam i nic nie kupię!ehh.a to jak się ubiorę to w moim przypadku nie ma znaczenia...kumple mego narzeczonego śmieją się z niego że ze mną to wygląda na pedofila.boję się komentarzy jak zajdę w ciążę...sobie wyobrażam te głupie gadki:)