Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden facecik

Wczoraj byłem na baletach i znowu nie spodobałem sie żadnej dziewczynie...

Polecane posty

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
ja komleksów nie mam słonko.... przeraza mnie jednak twoja tepota i poziom dlatego piszę

Gość Taki jeden facecik
to co mi radzicie ? moze jakas dziewczyna poda maila to wysle swoje zdjecia i same powiecie szczerze ok ? co Wy na to ?

Gość ggggggggggggggggggggggggg
Mozesz wyslac. ovra@wp.pl

Gość mmmmmmmmmmm
uwazam ze koles powinien byc lekko bezczelny, ale bez przesady:) jak masz zakola, to zgol wlosy na lyso ewent krociutki jezyk, do tego taki parodniowy zarost-ktos ci idealnie poradzil juz:) i ok, figury tak od razu nie zmienisz, ale mozesz nad nia popracowac, prawde mowiac znalam kiedys jednego mezczyzne, u ktorego mi zupelnie to nie przeszkadzalo-nadrabial sposobem bycia, przede wszystkim pocwicz pewnosc siebie i popracuj nad swoja samoocena, bo jesli masz kiepska to ona promieniuje i kompleksy naprawde odstraszaja-takie okazywane:)

Gość mmmmmmmmmmm
wyslij jak chcesz-kashye@lycos.com

Gość Taki jeden facecik
tylko mam prosbe, nie wklejajcie tych zdjec tu, poprosze tylko o to co moglbym zmienic ok ?

Gość Przede wszystkim
Może też pomogę ;) moloko23@o2.pl

Gość mmmmmmmmmmm
ok:) prawde mowiac to nawet nie znam sposobu, zeby je tu wkleic:)

Gość Taki jeden facecik
z pewnymi obawami, ale wyslalem Wam dziewczyny na Wasze maile teraz czekam na grad krytyki :-p konstruktywnej oczywiscie

Gość Hrabia Monte Christo
nie chcesz pomocy to nie :) jeśli nie czytałeś tej książki to by ci bardzo pomogła radykalnie zmienia punkt widzenia, to co ci laski napisą to ty pewnie dobrze wiesz.... schudnij, zmień koszule itp..

Wklejales juz kiedys na forum swoje foty;) Dziewczyny dobrze Ci radzily. Mysle,ze gdybys zrzucil kilka kg byloby OK. Reszta jest jak najbardziej w porzadku:)

Gość Taki jeden facecik
ja czytalem ta ksiazke Aleksander Dumas pisze swietne ksiazki, choc i tak wole czytac Stephena Kinga, ale to juz inny gatunek :-)

Gość Taki jeden facecik
------------> ggggggggggggggggg ja juz i tak schudlem troszke, tak od razu nie mozna schudnac nie wiadomo ile... poza tym mam wrazenie ze po prosyu jestem nieatrakcyjny i tyle...

Nie napisalam nigdzie,ze masz schudnac "nie wiadomo ile";) Nie jestes nieatrakcyjny nawet z tymi nadprogramowymi kilogramami, wiec naprawde nie masz powodu do "lamania sie":)

Gość AnulKAdziewczynka
ankaankaankaanka@buziaczek.pl a mozesz mi rówznież przesłać Swoje zdjęcie :)?

Gość ojej... no ale jak wygladasz
Stanpwczo się nie zgadzam, ze kobiety nie zwracają uwagi na miłych facetów. No, chyba, ze i ja jestem pasztetem a nawet pasztetową. W takim razi emiło mi. Tego o sobie jeszcez nie wiedziałam.

Gość Taki jeden facecik
wysłałem... i co wg Was powinienem zmienić poza schudnięciem ?

Gość Przede wszystkim
Oglądnęłam zdjęcia i nie uciekłam sprzed monitora ;) Jest dobrze i co dziwne zauważyłam u Ciebie na twarzy zadowolenie z siebie, którego brakuje w twojej opinii o sobie. Więcej wiary w siebie a znajdziesz swoją druga połowę, po prostu potrzeba na to widocznie więcej czasu ;) Co do kilogramów to ja tragedii nie wiedze u Ciebie ;) Piszesz ze juz ćwiczysz i efekty jakies są widoczne. Teraz potrzebne jest Ci tylko pozytywne myślenie, optymistyczne nastawinie do świata a doczekasz się tego czego tak pragniesz, w końcu miłośc i tak zawsze przychodzi w najmneij spodziewanym momencie ;)

Gość ojej... no ale jak wygladasz
również możesz mi przesłać zdjęcie: sweet_child_in_time@gazeta.pl

Gość .........Ania......
Schudnac i jeszcze raz schudnac nic wiecej

Gość .........Ania......
ja tam zadnych innych problemow w wygladzie nie widze Zycze powodzenia

Gość Przede wszystkim
Możesz faktycznie trochę przyciąć włosy no i okulary może powinieneś zmienić na bardziej wyraziste ;) Zresztą u optyka na pewno odpowiedni by Ci doradzili ;) Zmień w sobie to co uważasz ze spowoduje u Ciebie inne, lepsze podejście do siebie, do ludzi i ogólenie do swiata ;)

Gość Taki jeden facecik
wiem ze musze schudnaci robie wiele w tym kierunku a samoocena spada za kazdym razem jak czuje ze jestem na prawde nikim... wczoraj chcialem sie dobrze bawic, ale jak kolejny raz dziewczyna nie reagowala na usmiech z mojej strony to ciezko o dobry humor :-(

Gość AnulKAdziewczynka
:) moge Ci zagwarantować , ze gdybys bardzo zeszczuplał , popracował nad kondycją :) wygladałabyś 100x lepiej ale nie mówie , ze teraz jest źle :) bo tak nie jest ... a ... i ładne oprawki :D i bedziesz super wygladał !

Gość Hrabia Monte Christo
Chyba nie czytałeś " Tajemnice Uwodzenia" światowy bestseller, książka opisuje ciebie w 100 procentach !!! Pomogła wielu może i tobie...

Gość Taki jeden facecik
nie przesadzajcie, ze super bo w to nigdy nie uwierze... kiedys mi dziewczyna powiedziala w oczy ze nawet jak schudne to nic mi to nie da bo po prostu jestem brzydki i mam sie z tym pogodzic...

Gość AnulKAdziewczynka
!!!! NiE JesTeS BrzYdki !!!! ................................. masz wszytsko na swoim miejscu :) zobaczysz jak schudniesz to na pewno zeszczupleje Ci buźka :) i bedzie bardzo dobrze ...

Gość czaszka
hmmm... z może ja też mogę zobaczyć to foto?? kiniatka@wp.pl

Gość Taki jeden facecik
wysłałem.... mam pytanie, w co facet taki jak ja, mojej budowy ciala moze sie najlepiej ubierac aby fajnie wygladac ? pamietajcie ze jednak mam duzy rozmiar jesli codzi o spodnie, o biodrowkach moge zapomniec....

Gość magddddda
ja tez 1000 razy wychodzilam i nic a za 1001 razem to bylo to :) i do dzis razem jestesmy :) nie zniechecaj sie!!!!!!!!1 pozdrawiam