Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dixy

Zniszczona skóra dłoni

Polecane posty

Pracuję fizycznie,mam bardziej niż trochę zniszczoną skórę dłoni,i skórki wokół paznokci.Testuję coraz to nowe kremy,nawet neutrogena mi nie pomaga.Doradźcie coś skutecznego,proszę.

Kremy z gliceryną i wyciągiem z cytryny bynajmniej mi pomagają... Do tego moczyć dłonie w gorącej wodzie z sokiem z cytryny

Gość tez taak mam
pracuje w gipsie-technik dentystyczny ,chodze raz na tydzien do kosmetyczki na parafine na dlonie,skora jak nowa!!:)

Gość TYLKO Sally Hansen

Gość a ile kosztuje taki zabieg u
kosmetyczki? i jak czesto trzeba chodzic,,,az 1 raz na tydzien???

Gość a co to jest ten Sally Hansen

Sprawdzałam ceny parafiny przed chwilą na allegro.Są różne,nie wiem,którą wybrać.

świetny jest krem Avene, dotępny tylko w aptece i drogi, zel napprawde pomaga, mi wyleczyl rece

Gość tez taak mam
20 zl zabieg-ja chodze raz na tydzien,bo bardzo dabm o siebie,wyglad (ale raz na miesiac wystarczy)

Gość i juz po 1 zabiegu
widac efekt?

Ja polecam taką metodę - trzeba posmarować ręce kreme do rąk, gruuubą warstwą, najlpeij jakimś dobrej marki (ja używałam Dove). Wycisnać trochę kremu do rękawiczki gumowej - chirurgicznej i włożyć je na dłonie. Posiedziec tak parę godzin, albo zrobić to na noc. Mi pomoglo!

moczyć dłonie w podgrzanej oliwie z oliwek, pomaga na skórę i paznokcie. zabiegi parafinowe u kosmetyczki lub w domu, parafinę można kupić w aptece. z kremu robić kompresy na noc, gruba warstwa kremu i na to rękawiczki bawełniane.

Gość kkaassiiaa
jaka parafine mpzna kupic w aptece?? pytałam sie w aptece- nie mozna tego kupic, jedynie parafine w płynie.A jesli chodzi o rekawiczki to musza byc bawełaniane? ktos tu wczesniej napisał ze lepsze sa z latexu chirurgiczne, wiec jak?