Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki problem....

Mam mały problem z rzęsami- zrobiłam coś, ze strzsznie urosły i teraz nie mogę

Polecane posty

nałożyc na nie tuszu, żeby się nie posklejały chociaz trochę... Kiedyś używałam tuszów pogrubiających i to mocno. A teraz, po małej "kuracji" rzesy zrobiły się grube, mocne, dłuższe i bardzo gęste... No i właśnie sa tak gęste, ze mimo, ze nakładam tusz wydłużający, zeby tylko pokrył je kolorem, bo moje naturalne rzesy są jasne, to jednek odrobinę mi się sklejają, wyglądaja jak atkie gęste futerko:o Znacie jakieś tusze, które nie sklejają rzęs w ogóle??? Bo ja używam Clinique Long Pretty Lashes albo Rimmela Extra Super Lash, które kiedyś idealnie rozczesywały moje rzęsy, ale były zbyt słabe, zeby je uwydatnić. Teraz każdy tusz jest dobry, bo rzesy mam gigantyczne, ale z kolei nawet te tusze je troszkę sklejają:(

mi zawsze kazdy troche sklejal-jesli tobie nie to dawniej musialas miec dziwne rzesy... mozesz sprobowac henny-mi sie trzyma ok tydzien do dwoch-to akie farbowanie rzes, a co zrobilas ze ci urosly??

Gość Rosoli
a jak to zrobiłaś że Ci się wydłużyły? Dobry jest ten dwu fazowy loreala.

Gość rzesymoje
błagam napisz po czy ci sie takie super rzesy zrobiły?????????????????? Pilnie prosze ja mam takie słabe ciagle mi wypadaja zupełnie jak włosy

Gość skacząca nutka
proooszę powiedz co zrobiłaś, że tak ładnie Ci urosły?:) Ja mam krótkie rzęsy, a zawsze marzyły mi się dłuuugie i gęste:D 🌻

Gość powwwwwwwwwwwwwwwwwww
iedz

Gość rzesymoje
hm chyba sie nie dowiemy trzeba gdzie indziej poszukac

Gość skacząca nutka
a ja już się tak ucieszyłam :( :( :(

Gość ale piękna
podpucha

Gość skacząca nutka
nie doczekamy się....:(

Gość pewnie tu wroci
jak rozklei rzesy, bo przez nie nic nie widzi:)

Gość niebieskooookaa22
mi to tam wygląda na pseudoreklamę czegoś-tam na porost rzęs :o

Gość zosia_samosiaaaaaa
jasne hehe

Gość ja bym też chciała
się dowiedzieć...

Gość nie wierzcie w to
czy naprwdę myślicie, ze jakaś dziewczyna narzekałaby bo jej urosły rzęsy? jasne, ze to podpucha.

Gość brednie piszesz autorko

Gość trarara
jak juz to olejek rycynpwy, ale na pewno ie urosły:) Dziewczyny nie bedzcie naiwne, we wszytsko wierzycie

Gość sory nie mogłam wczoraj
juz odpisać, bo zasnęłam. henna w moim przypadku odpada, bo po niej rzesy z czasem robia się jeszcez jaśniejsze, a ja jestem blondynka i juz i tak mam jasne:( Maluje teraz tylko raz, tak po wierzchu a mimo to zbijają się w takie kępki. Nawet jak rozczeszę, to się bijają:( Wcześniej jak cos się skleiło, to rozczesywałam i yło ok. Ale teraz jakoś to dziwnie wygląda. Jakbym sobie specjalnie zroiłam takie posklejane rzęsy i mam oczy jak gwiazdki:o A ten podwójny tusz Loreala to chyba jednak zły pomysł, bo jak nałożę i baze i tusz, to w ogóle będe miałą krzaczora:( Jeszcze w dodatku nosz okulary, a naprawdę mam wrażenie, że mi rzesy urosły trochę. tzn. nie dużo, wiadomo, ale tak o 1mm, albo troszkę mniej. Więcej nie urosną nigdy:) Ale teraz wszyscy się pytaja, czy mam sztuczne i w dodatku obcierają mi się o szkła:o Musze chyba zmienić okulary...

Gość właśnie że mam problem
to trochę bez senus obcinac rzesy, skoro najpierw chciałam, zeby były dłuższe, nie sądzisz???:O Problemem nie sa rzęsy, tylko to, z ewyglądają jakby rosły w kępach! Nie ich dłuigość, tylko to, ze teraz prawie w ogóle nie wypadają, może jadna na 2-3 dni i sa bardzo gęste. I pytam się o tusz, ktry nie skleja rzes, jakiś niepogrubiający i niesklejający.

Gość rzęsy ci nie wypadają
no, rzeczywiście problem, jak ty z tym żyjesz?

No, moje i bez malowania ocierają się o szkła od okularów... :/ Ale nadal nie napisałaś, co zrobiłaś, że Ci tak urosły?? Czyżby olejek rycynowy?? A co do tuszu, to może sky high curves z Maybelline... Jak dla mnie super, nie skleja i ładnie pokrywa całe rzęsy... Ale też trzeba nakładać tylko jedną warstwę, bo perfidnie wydłuża... I często jest w promocjach... Ja ostatnio już drugi raz płaciłam za niego coś koło 12 zł :)

Gość hehe... zauważcie
że autorka nadal nie zdradziła od jakiej to cudownej kuracji jej rzęsy urosły. Chwalisz sie czy żalisz autorko ? wiadomo ze rzęsy są nigdy za długie

Gość ani się nie chwalę ani nie
żalę:o pytam o dobry tusz, który nie skalja i ma rozdzielająca szczpteczkę:o A sposobu nie zdradzę. Chyba musiałabym byc głupia, zeby wszystkim opowiadać, dlaczego mi tak rzesy urosły:p Wszyscy się nacierają olejkiem rycynowym i robia inne rzeczy i spoko. ale ja sowjej metody nie zdradzę, bo rzęsy to teraz mój największy atut.

Gość żałość
żałość :O

Gość hehe... zauważcie
Haha... Wiedziałam... A my mamy Ci zdradzić super tusz rozdzielający rzęsy. Żenada.

Gość rzesymoje
i guzik nam zdradzi zwykła podpuch przeczytajcie komu ona odpowiada chyba sobie nikogo nie słucha jedeynym wzmocnienie rzes jest olejek rycynowy i nic wiecej. A to podpuszczaczka i tak nie napisze z czego ma takie rzesy może ma sztuczne

Gość nie dziwię się ze rzęsy to
twój największy atut, bo inteligencją to na pewno nie grzeszysz.

smarowałam je moczem przez dwa tygodnia i to działa!!!!!!!!!

Gość rzesymoje
A kupa se posmaruj gdzies czytałam ze działa a na zmiane sikami bedziesz miec az na plecy jak zamkniesz oczy to od razu sie przykryjesz i uroda latynoska ci sie zrobi