Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam taki problem....

Mam mały problem z rzęsami- zrobiłam coś, ze strzsznie urosły i teraz nie mogę

Polecane posty

Gość mut
ja używam takiego tuszu, który prawie nie skleja, ale niestety nie mogę Ci zdradzić, bo niesklejone rzęsy to mój największy atut ;) pozdrawiam!

Gość czyli juz nic nie pomoże
Hej, ale Extra super Lash kosztuje aż... 12 zł:D I jest super:) Ale Clinique też jest niczego sobie, bardzo dobry tusz, mniej pogrubia.

Gość hehehee
mut, to bylo dobre haha

Gość Rosoli
Dziewczyny , agdzie w takim razie mozna kupic olejek cytrynowy? Pozdrawiam wszystkie rzęsatki:) Nie martwcie sie.... Nie ma co od tej PANI wyciągać informacji....Moim zdaniem....:(

bo ona jest mądra, inteligentna, zna wiele języków, w dodatku jest ładna ..no i te rzęsy... ale jej się nie chce gadać ... bo sobie szczękę naruszy...

Gość Kaśśśśśśśśśka
moim zdaniem nie warto nawet dodawać żadnych wpisów.. autorka ma satysfakcję... hej dziewczyny NIE ODZYWAJMY SIE JUŻ TU :) OGŁASZAM TEMAT ZA ZAKOŃCZONY :)

Gość qahytged23e
heheh! o co Wy prosicie? przecież ona nie ma żadnego pomysłu na rzęsy...jeśli byloby cos super pomagającego, to myślicie, ze nikt prócz tej pustej lali by o tym nie wiedział?? bez żartów!! :-D niby na 4 roku medycyny heheh i co? od kiedy to na medycynie uczą o poroście rzęs ?? :-) z resztą najpierw pisze, ze jej super urosły, a potem,że niecały milimetr hehheee no to rzeczywiscie SUPER! niecałego milimetra różnicy, to ja bym nawet nie zauważyła :-D idiotka! ja się nie złoszczę autorko, że nie podasz sposobu, bo wiem że go nie masz... za to bardzo mnie rozbawiłas, dzięki ! A rzęsy mam ładne i nie mam problemu z ich malowaniem hehehe

Gość dziewczyny nie dajcie sie
wkrecac

Gość na medycynie to sie moze i
znasz ale na matematyce wcale, nie siedz tyle przy kompie bo sobie rzesy pochaczysz o ekran haha

Gość Kaśśśśśśśśśka
CISZA!!!!SZKODA SŁÓW!!! NIE ODZYWAJMY SIĘ :) :) :)

Gość qahytged23e
nie no dajcie już spokójh z tą medycyną - to wyssane z palca, jak i sposób na rzęsy!! dziwne,ze tyle bab jest po medycynie, a ja jakoś uroku ich rzęs nie dostrzegłam - bzdura :-D

Gość palllllllllllllanna
do autorki: opal se ogniem glupia jestes mam nadzieje ze ci wypadna :P

Gość a ja kiedys wpadłam na super
pomysł, jak miec długie i ładne paznokcie, zupełnuie przez przypadek uzyłam do nich preparatu fryzjerskiego do włosów, takiego w zielonej tubce, który do włosów był beznadziejny, a kosztował 90zł:O Ale do paznokci był suuuuuper:) Zawsze miałam takie cieniutkie i połamane, a wtedy rosły mi dosłownie jak na drożdżach:D Ale teraz już nie moge nigdzie dostać tego cuda:( Nawte nie pamiętam nazwy...:O I wierzę, z emożna czasami znaleźć przez przypadek jakąś super metodę na urodę;) No kto by sobie smarował paznokcie jakimś serum do włosów???:)

Gość TerryD
tusz nie ma aż takiego znaczenia, jeśli używa się dobrego serum. Wtedy ono zadba o wydłużenie i pogrubienie rzęs :-) ja polecam polską markę, która produkuje całkiem niezłe serum charmlash. Choć to nie działa tak, że "nowe" rzęsy pojawiają się od razu. Na efekty trzeba trochę poczekać, no i liczy się systematyczność.

Gość gość
Idź zrób hennę rzęs u fryzjera albo kup ją sobie za 2 zł w każdej drogerii. Ja sobie robię raz w miesiącu, bo mam blond rzęsy. Nie boli bardzo.