Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 mary ann

ubrania dla nastolatek - wymieniamy firmy, co sie nadaje a co nie!

Polecane posty

Go艣膰 krishna
ja, chociaz juz do mlodszych nie naleze to lubie sie ubierac w h&m, nie powiem ze sa tam tanie ubrania ale bardzo dobrej jakosci. ostatnio kupilam sobie sliczny plaszczyk wlasnie tam. kupuje tez czasami spodnie na dziale dzieciecym bo akurat jest tam moj rozmiar:) tak wiec polecam jak najbardziej h&m

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 agniesia16malinka
*::*::*a ja lubie muzyk臋 z reportera hehe:P::*::* a wy????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 iralandia
Cropp tani...? Mnie si臋 tak wczle nie wydaje, cho膰 ju偶 jestem kobiet膮 pracuj膮c膮, a nie nastolatk膮. A jak tam czasem zajrz臋 i widz臋 jak膮艣 szmatk臋 za st贸w臋 to mi si臋 s艂abo robi! A tak wog贸le to pisz臋 tu dlatego, 偶e ja te偶 uwielbiam ciuchy Abercrombie and Fitch, o kt贸rych kto艣 tu pisa艂. Sk膮d bierzecie te ciuchy?? Bo ja czasem zaszaleje na amerykanskim e-bayu ewentualnie jak kto艣 znajomy ze Stan贸w przylatuje, to rpzywozi, bo w PL chyba nie ma sklepu, nie...?

Udost臋pnij ten post

w sumie ju偶 ko艅czy si臋 m贸j "nastoletni" czas, ale co tam, mog臋 si臋 dopisa膰 co lubi臋, a czego nie :) do tej pory ubiera艂am si臋 raczej sportowo ale teraz gust mi si臋 troszk臋 zmienia i staram si臋 wybiera膰 takie rzeczy, w kt贸rych wygl膮dam jak kobieta :) W sumie nigdy nie zawiod艂am sie na New Yorkerze, cz臋sto tam w艂a艣nie po d艂ugim 艂a偶eniu po centrum handlowym znajduj臋 co艣 fajnego :) lubi臋 Bershk臋, nawet m贸j tata czasem tam kupuje jaki艣 ciuch :D toreb - rozsypa艂a mi si臋 do nieca艂ym miesi膮cu (przy normalnym u偶ytkowaniu) to samo z House - nie wszystko jest tam warte zakupu ale mam kilka par spodni i s膮 super :) tylko jedna koszulka by艂a do kitu i szybko mi si臋 rozci膮gn臋艂a, poza tym wszystko by艂o zawsze ok. A m贸j tata uwielbia kolorowe koszulki z House - m臋skie s膮 bardzo dobrej jako艣ci :) Reserved - uwielbiam! Vertus - kupuj臋 tam czasem spodnie :) Diverse - r贸wnie偶 zawsze znajdzie si臋 co艣 ciekawego :) ale nie polecam Buty kupuj臋 w Bata, buty sportowe raczej markowe typu Nike czy Puma ale ostatnio kupi艂am fajne buty w Cropp Town i trzymaj膮 si臋 nie藕le, nic si臋 z nimi nie dzieje :) co do Cropp Town - wiekszo艣膰 ciuch贸w jak dla mnie nie najlepszej jako艣ci, w wi臋kszo艣ci mi si臋 nie podobaj膮, mam tylko jedn膮 koszulk臋, trafi艂o mi si臋 bo jest super i trzyma si臋 mimo, 偶e cz臋sto w niej chodz臋 :) Nie lubi臋 Orsaya - niby fajnie, kolorowo ale jako艣膰 pozostawia wiele do 偶yczenia. Nie lubi臋 te偶 H&M wychwalanego przez wiele z Was, nigdy niczego tam fajnego nie znalaz艂am a szkoda :( pozdrawiam :*

Udost臋pnij ten post

eee widz臋, 偶e cos mi si臋 porobi艂o z moja wypowiedzi膮 :P zdanie "toreb - rozsypa艂a mi si臋 do nieca艂ym miesi膮cu (przy normalnym u偶ytkowaniu)" powinno by膰 w akapicie dotycz膮cym Diversa - 偶e nie polecam toreb :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Carolina Venetti
No wi臋c jest pe艂no firm z odzierz膮 ,kt贸re uwielbiam i tylko tam sie ubieram wi臋c mo偶e zaczn臋; -Troll -Big Star -House -mustang -reporter -reserved -adidas -nike -cat -H&M -Marc Cain -Soraya -C&A -KappAhl -Rebel -Wrangler Tally Weijl -Benetton -Max&co -Schumacher -Vero moda -Pepe jeans -Top secret -Americanos -Prima moda -River Island -Red rubin -Lewi's -Naf,naf -Cropp -Cross -Deep -Reebok -Marella -New Yorker I to chyba na tyle mam jeszcze ciuchy z zagranicznych firm , ale to by zaje艂o mi du偶o czasu "pisanie "...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nastolatk膮 nie jestem
bo mam lat 27 ale najch臋tniej kupuj臋 ciuchy w Orsayu, Camaieu i Pimkim. Troll kojarzy mi si臋 z ciuchami dla nastolatek ale kolory maj膮 straszne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 FloooreK
Apropo Reportera to mam takie pytanie:P kupilem sobie ostatnio koszulke w sklepie Reporter w Elbl膮gu na ktorej jest napisane: RPRTP JEANS dziwne bo mam duzo rzeczy z Reportera i zazwyczaj mam napisane RPT - R(e)P(o)(r)T(e)(r) RPRT - R(e)P(o)RT(e)(r) RPRTR - R(e)P(o)RT(e)R ale 偶eby RPRTP? gdzie w nazwie Reporter jest p na koncu:P? czy ktos mi to wytlumaczy?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Aggaciaxdd
Heh. M贸wicie tu 偶臋 Cropp jest beznadziejny ,偶e ubrania tanie ;> ;// No niepowiedzia艂abym 偶e bluza za 200 z艂 jest tania :/ Poza tym Cropp to jeden z moich ulubionych sklep贸w a jako艣膰 ubra艅 jest b.dobra. dwa i po艂 roku temu kupilam sweterek za ok 120 z艂 i do tej pory mam go i nosze pierze si臋 艣wietnie. Uwa偶am jeszcze: House H&M Veromoda TallyWejl

Udost臋pnij ten post

punky fish nie wiem czy jest juz w Polsce ale na aukcjach allegro czy ebay napewno mozna dostac

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mandy_16
Jest wiele dobrych sklep贸w z markowymi ciuchami. Zawsze gdy jestem w Londynie zagl膮dam do Top Shopu i zawsze co艣 znajduj臋. W pa藕dzierniku otwieraj膮 pierwszy Top Shop w Polsce w Z艂otych Tarasach. Lubi臋 Pepe Jeans, fajny te偶 Troll, Reserved si臋 zeszmaci艂 troch臋, Cropp - czasami mo偶na znale藕膰 co艣 fajnego. Ale ja najbardziej na 艣wiecie lubi臋 Chanel!!!! Troch臋 drogo jak na polsk膮 kiesze艅, ale warto kupi膰 sukienk臋 tak膮 jak ostatnio kupi艂am. I jeszcze lubi臋 torebki Gucci'ego i bi偶utri臋 od Tiffany' ego ( Kupi艂am 艣liczn膮 branzoletk臋 w Nowym Jorku w lipcu). Ale na polsk膮 kiesze艅 my艣l臋, 偶e dobry jest H&M i oczywi艣cie m贸j ukochany sklep w polsce Bershka.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nnmbnmbnm
House jest super sklepem :D fajne modne ciuchy w niezbyt wygorowanych cenach :D 90% ubran ktore mam sa z house i jakos nie mam powodu na nie narzeka膰 :D zdarzy艂o mi si臋, 偶e porwa艂y mi sie dwie koszulki kt贸re mialy 1,5 roku ( porwa艂y si臋 w miejscu zszywania). Zanios艂am, zwr贸cono mi pieniazki i po sprawie :D wkoncu ubrania house maja 2 lata gwarancji, co w przypadku innych firm jest rzadko spotykane. Skoro s膮 to a偶 2 lata to producent chyba nie produkowa艂by samego bublu aby wiekszosc ubra艅 wraca艂a do nich ;p pomy艣lcie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 olciu
Nadaje si臋 H&M KappAhi Quelle Adidas Puma nO i niewiem kilka tych co wymieni艂y艣cie s膮 okey Pozdr贸wka

Udost臋pnij ten post

Do tego bym dopisa艂a na pewno House i Butik.

Udost臋pnij ten post

Najbardziej lubi臋 New Yorkr\'a, butik i upss w og贸le si臋 do niego nie umywaj膮. Aczkolwiek d偶insy zawsze kupuj臋 na targu, nigdy w sklepie dobra膰 nie mog臋 ;-PP Ach i ujdzie jeszcze Cubus, house, deep, taily weil,H&M. Ach i nigdy nie m贸wcie hm. To jest takie wkurzaj膮ce, a wi臋kszo艣膰 nastolatek tak m贸wi. To H AND M, do cholery.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 zakupooCHOLICZKA
ja najbardziejj lUbI臋臉; 'H&m 'cubus 'crop town 'trol 'butik ale zalezy jaki kto ma styl ;p (jam nap.metro0o0...))

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Mondyye/tr艅
Ja ubieram si臋 : cropp. troll. h&m. house. butik. A i polecam sklep z bi偶uteri膮 six. Czytaj膮c wasze wypowiedzi zauwa偶y艂am 偶e du偶o z was narzeka na cen臋. Wiem 偶e te rzeczy s膮 drogie a moda zmienia si臋 co chwile. W jednym miesi膮cu modna jest panterka a w drugim kratka. Ale jesli kupicie swoje ubranie w jakim艣 ciucholandzie ale z nieznanej firmy to napewno b臋dzie to gorsza jako艣. Ja wol臋 kupowa膰 w sklepach < wyzej wymienionych> niz kupic w ciucholandzie a potem przed kolezankami udawac ze mama mi kupila u nie wiem gdzie ; / ;dd

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 hdfhdgfd
Eh cholera, cie偶ko chyba w obecnych czasach byc rodzicem nastolatka...Benetton - kurde, ja stara baba, a w bennetonie nigdy nic nie kupi艂am - za drogo. A tu nastolatki kupuj膮 sobie ubranka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 a ja sobei kupilam
ale w outlecie Benetona na Teneryfie- bluzki z dl rekawem za 2,90e, spodnice za 3,90e, spodnie za 7,90e jeansy,sweterek za 6,90e, a dla mojej corki bluzeczki z dl rekawem za 2,40e, koszule za 3,90e, bluzy z kapturem za 4,90e ( ma 4 lata), inaczej ich ceny sa dla mnie nie do przyjecia..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ogolnie wydalam 70e
i mam gore ubran, ktora u nas kosztowala by z 500e

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 tak samo esprit i s.oliver
kupuje tylko w outlecie w Metzingen/Niemcy, to samo nike i adidas, mam to gdzies inni niech placac po 500 zl za ich buty, ja nie lubie przeplacac i w ebayu i na allegro tez nie kupuje, bo non stop te koszty wysylki plus na cenach tez maja super przebicie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 only....
jak dla mnie : roxy, puma, nike, adidas, reebok, lacosta, united colors of benetton, ralph lauren... no i to chyba na tyle :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anux33
nie lubi臋 croppa,diverse,trolla,house i butiku bo te kolory s膮 takie tandetne (jaskrawe zielenie, z贸艂cie, r贸偶e itp.) uwielbiam za to: h&m. cubus. c&a. bershka. nike. adidas. topshop. +wielbi臋 ZAR臉 (szczeg贸lnie za buty) ale to troch臋 za wysokie progi jak na moje nogi. ;)

Udost臋pnij ten post

heja Gatta Active Orsey Quiosque Zara itd ...... na ka偶d膮 okazj臋 co艣 innego przyjemnego

Udost臋pnij ten post