trtrtr 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Rzuciłam tabletki abtykoncepcyjne. Bardzo nie chciałabym do nich wracać. Czy są jakieś szanse żeby się skutecznie zabezpieczyć - nie hormonami - i nie popaść przy tym w jakieś chore lęki przed niepożądaną ciążą? Jak to u was wyglądało w praktyce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
smutasek22222 0 Napisano Styczeń 22, 2007 Ja skończyłam z tabletkami i od tamtego czasu zabezpieczamy się prezerwatywą w dni plodne a przed samym okresem bez zabezpieczenia i jakoś jest wszystko ok jak narazie bez wpadki, chociaż ja chciałabym mieć dzidziusia ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość NPR Napisano Styczeń 22, 2007 a moze npr :) polecam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jwjwjwjwjw Napisano Styczeń 22, 2007 wkladka domaciczna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
trtrtr 0 Napisano Styczeń 22, 2007 wkładek się boję, jeszcze w dzidziusia wrośnie ;) NPR (naturalne coś tam? ale co??), ech... + prezerwatywa, tak radzicie? może spróbuję, co najwyżej osiwieję z nerwów i najwyżej się dziecko trafi (w sumie jakoś by się to przeżyło) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach