Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nikusiaaaa

Dr.Obrocki

Polecane posty

Gość nikusiaaaa

witam czy ktoras z Was robila piersi u Obrockiego?prosze o opinie o nim.Zamierzam powiekszyc piersi i szukam kogos dobrego w Warszawie.

Gość nikusiaaaa
podnosze temat.. nikt nic nie wie o tym lekarzu? ja przeczytalam o nim joyu no ale artykulem nie bede sie sugerowac.

ja miałam u dr Obrockiego tylko usuwanie znamienia, ale chciałabym się dowiedzieć czegoś więcej o jego \"twórczości\" ;)

Gość łączenie tematów
09:54 S_A_M_A_N_T_A no właśnie on operuje w warszawie w klinice Jolly Med http://www.jollymed.pl/index.php może jednak ktoś coś wie..?

Gość Patys
jest wspanialym czlowiekiem i chirurgiem rowniez, moge zapewnic w 10000000 % i namawiac Was wszystkie do tego aby u niego podjac sie zabiegu

Gość AGNUS
prawie siedem lat temu usuwałam u niego znamię na twarzy, pracował jeszcze w szpitalu na Szaserów. Nie ma nawet śladu. Wspominam go jako człowieka z niesamowitym poczuciem humoru. Podczas zabiegu zapomniałam o celu wizyty, po prostu śmiałam się na stole zabiegowym. Jutro wysyłam do Niego mojego męża na zabieg (jakieś zmiany na skórze). Trzymajcie kciuki. Gorąco polecam tego lekarza.

czesc dziewczyny prosze napiszcie cos o dr. J. Obrockim z kliniki Sfera Niedługa mam u niego korekte nosa strasznie sie boje i nie wiem czy to własciwy chirurg :(

Gość bliznowiec
Na przełomie 1999/2000 r. dr Obrocki usuwał mi znamię w klinice Sfera przy Al. Jerozolimskich. Po operacji w ranie operacyjnej rozwinęło się zakażenie wywołane przez gronkowca, po którym została mi szpetna blizna. W trakcie przeprowadzania operacji dr. Obrocki odebrał swój telefon komórkowy, co - jak się później dowiedziałem - wprawdzie nie musiało, ale mogło być przyczyną zakażenia gronkowcem. Dr Obrocki może i ma gadane, ale nie rozumiem wniosków, jakie się z jego wyciąga. Mnie w rozmowie z nim uderzyło rozbrajające wyznanie, że nie na wszystkie wykłady na studiach chodził. Być może akurat przegapił ten o wszechobecnie występujących drobnoustrojach..

Gość pannahanna
pociągnę temat o dr Obrockim, robiłam sobie u niego uszy w sferze i rozumiem niektóre dziewczyny, ze są niezadowolone z konsultacji u niego, jest szybki, mówi krótko, ja zrobilam coś takiego: pani w recepcji powiedziała zebym pytania zapisała sobie na kartce, naprawdę pomogło wymęczyłam dr dokumentnie, ale wiedziałam wszystko, potem poczytałam jeszcze fora i było ok. Z operacji jestem bardzo zadowolona teraz myślę, ze bedę robić u niego powiększenie piersi tylko muszę jeszcze trochę odłożyć pieniędzy.

Gość ardnas
hej czy mozesz pprzeslac mi jakies zdjecia uszu przed i po operacji?? ja bede operowana u dr obrockiego pod koniec kwietnia, mam jeszcze małe obawy i chciałabym zoabczyc efekty wykonanej operacji

Gość ania1977
Witam czy dr.Obrocki naprawdę ładnie usuwa znamienia na twarzy bo mam jedno znamię i nie wiem czy usunąć sobie właśnie u tego lekarza jak ktoś miał usuwane znamienia u tego lekarza to bardzo proszę o odpowiedz będę wdzięczna.

Gość ania1977
do Agnus witam mam pytanie do ciebie jakbyś mogła mi odpowiedzieć czy twoja blizna po usuwaniu znamienia jest ładna i czy na końcu szwu nie ma takiego zgrubienia bo ja mam usuwałam sobie w tej samej klinice tylko u dr. Jurek i pozostało mi takie zgrubienie na końcu szwu i nie wiem jak się tego pozbyć.Jak możesz to mi odpisz z góry dziękuję.

Gość Anna1989M
Bardzo Prosze o informacje nt. dr Obrockiego. Czy ktos robil sobie u niego nos? Martwia mnie negtywne opinie o nim, Jestem umowiona juz na operacje.