Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luxor

OD LISTOPADA 2006 STARAMY SIE O DZIECIATKO....CIĄG DALSZY...

Polecane posty

ja znowu jestem tego zdania ze to ze nie bede o tym oisac to nie znaczy ze o tym nie mysle..czyli na to samo wychodzi a gdy staralam sie tu za bardzo nie udzielac to jeszcze bardziej zle mi bylo... ale jak wiadomo mamy rozne osobowosci i inaczej do niektorych spraw podchodzimy...

tak Andzia ja też myślę, ale jak tak czytam i sama się dopatruję opisuje to się nakręcam, wiem, ze to błędne koło :( a i tak najgorsze są 2 tyg po owu.

racja iti;) ja juz do glowy dobieram.... i mimo tego ze jestem dobrej mysli jezeli chodzi o ten miesiac to dzwonilam wlasnie do gina i pani sekretarka umowila mnie i meza na 29 marca - CHLOPAKI POD LUPE IDA!!!! Bo juz nie wytrzymam tej niepewnosci, nic na to nie poradze i iti jak by dobrze policzyc to takich konkretnych staranek tez bylo ze 4 cykle - wakacje jak to wakacje a zaczelismy koncem lipca czyli sierpien jako pierwszy...ale do listopada nie bylo wyliczania, nic.. zrobilam badania i wtedy sie zaczelo...przez dwa cykle w okresie tym plodnym bylismy osobno... ale uparciuch ze mnie a i maz ostatnio mowi . \"zadzwon, umow nas a zobaczysz ze w marcu @ nie przyjdzie...\" no i trzymam go za slowo:) zawsze wizyte mozna odwolac, prawda...

powiem jak poziomka - mam dobre przeczucia w tym cyklu;) nie chce sie nakrecac a raczej wmawiam sobie ze bedzie dobrze..:)

ja zamierzam iść na badanie krwi jeszcze 20-22dc, zbadać progesteron i prolaktynę, a potem wysłać mojego na badanko. Zastanawiam się też nad zmianą ginekologa, bo ten jest w porządku, ale wolalabym kogoś bardziej zdecydowanego, konkretnego. Poczekam jeszcze na kolejną wiytę, na którą mam iść w czerwcu jeśli nie uda zajść się nam w ciążę. Zobaczę co wtedy powie, co zaleci, jeśli nic specjalnego, to poszukam innego.

Andzia111.......Ania..........Stockholm........20.07.80 ........14/15.03 Dominique25.Dominika.......Worcester........28.04.81.... ....przerwa bega...........Agnieszka......Warszawa........15.07.72.. .11.....08.03 brydziaa.......Dominika........Berlin...........24.01.7 9.....4......25.03 Iti................Ewa.............kujpom..........19.1 1.77.....8.....21.03 OLKA.M..........Ola..............śląskie..........17.12 .78.....3.....02.03 Seide26.........Ania............Wieden...........03.04 .80.....6.....02.02 eulalia..........Aneta...........Londyn............19.06 .80......?.........? Menia21........Marzena.......Gryfice.............21.07.8 5.......?......? ❤️🌼❤️ PRZYSZLE MAMY ❤️🌼❤️ Miśka_26.......Marta..........lubuskie.........03.04.81. ....T:23.09.07? Shiva24........Klaudia.....Baden-Württem....28.07.82.... ..T:09.2007 Luxor.............Kamila........Mazowieckie....19.03.81. ... .......´ wyzucilam WAS - poziomka i Luxor pod nas;)❤️ i wiecie co - najchetniej to juz bym sie tam na dol do was przeniosla - zreszta jak kazda z nas;););) poziomka2….Agnieszka........śląskie............30 . 0.81.............

no Andzia nie nakręcaj się, nie nakręcaj, jeszcze dużo czasu do teminu @. Kiedy na łyżwy idziesz?

ucieklas mi poziomka na sam dol, przepraszam...:) Andzia111.......Ania..........Stockholm........20.07.80 ........14/15.03 Dominique25.Dominika.......Worcester........28.04.81.... ....przerwa bega...........Agnieszka......Warszawa........15.07.72.. .11.....08.03 brydziaa.......Dominika........Berlin...........24.01.7 9.....4......25.03 Iti................Ewa.............kujpom..........19.1 1.77.....8.....21.03 OLKA.M..........Ola..............śląskie..........17.12 .78.....3.....02.03 Seide26.........Ania............Wieden...........03.04 .80.....6.....02.02 eulalia..........Aneta...........Londyn............19.06 .80......?.........? Menia21........Marzena.......Gryfice.............21.07.8 5.......?......? ❤️🌼❤️ PRZYSZLE MAMY ❤️🌼❤️ Miśka_26.......Marta..........lubuskie.........03.04.81. ....T:23.09.07? Shiva24........Klaudia.....Baden-Württem....28.07.82.... ..T:09.2007 Luxor.............Kamila........Mazowieckie....19.03.81. ... .......´ poziomka2…...Agnieszka........śląskie............30 . 0.81.............

jaka ładna tabelka 🌻 ślicznie się powiększa :) mamy nadzieję, że Olka na sam dół się za chwilę nam przeniesie, a górna z każdym tygodniem będzie malała. Następna Bega a potem Ty Andzia. Zobaczymy co los nam w marcu przyniesie.

a wlasnie ze bede:p..;););) a tak naprawde to na odmiane sprobuje pozytywnie myslec i choc wiem ze to nie sprawi ze w cize zajde, ale...❤️.. nie wiem czy sluchacie myslovic...bardzo ladny kawalek jeden maja:) \"nie poddaj sie, bierz zycie jakim jest i pomysl ze na drugie nie masz szans po co ten stres, myslisz ze nie masz nic kazdy ma nawet ty czasem trzeba to poprostu znalezc.. milosc noc i deszcz..zycie tez dlatego warto postarac sie powiedz czy naprawde nic nie jestes wart... znajdz to w sobie znajdz nie poddaj sie, bierz zycie jakim jest i pomysl ze na drugie nie masz szans... ten kraj jest jak psychoderyczny rok czujesz ze nie zmienisz nic - sprobuj z tego wziasc przeciez to twoje zycie jest... popelniaj bledy i naprawiaj je - gdy dotkniesz dna odbijaj sie wykozystaj czas drugiego juz nie bedziesz mial.... a na lyzwy;) - sniegu nie ma, mrozu tez...pozostaje kryte lodowisko...ale pojdziemy, pojdziemy;););)

znam tę piosenkę, ake za tym zespołem nie przepadam. Zaczął padać deszcz, dobrze że mam parasol ze sobą. Zbuetram się do domku. Do juterka dziewczyny 🖐️

ale byki, za szybko piszę i mi się klawisze mylą

ja tez za nimi nie przepadam ale kiedys jak bylismy w knajpce to na okraglo ja maglowali...i tak mi w ucho wpadla a ze tekst nie glupi... dobrego popoludnia iti:)

DZIĘKI ANDZIA I NAWZAJEM BUŹKA DLA WSZYSTKICH 😘

🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️🖐️-pa iti:) juz mnie te reklamy skaczace tak wk..ja ze szok... clowiek pisze i pisze a tu sie okazuje ze cos ci skacze na monitorze i nic sie nie zapisalo...😠😡...

tez sie zwijam pomalutku...🖐️.. Luxorku - udanego wieczorku u tesciow i niech cie za bardzo nie sciskaja powiedz;););) i dbaj o siebie i nie denerwowac sie niczym, dobrz sie odzywiac i wogole - BYC SZCZESLIWA ❤️❤️❤️...

ja dzis mysle pozytywnie:D bezchmurne niebo i 12 stopni, jest cudownie!!!:) szkoda ze tylko przez szybe, ale dla dobrego nastroju i to dobre;) natchnelyscie mnie z tymi zakupami bielizny, jak tylko bede miala chwile to pedze po cos sexi dla mezusia. ogolnie to mam tego duzo, bo on takie szmatki wrescz uwielbia i sam mi kupuje, ale zawsze milo jak zaskocze go czyms nowym:) bedzie dobrze, jak nie teraz to uda sie pozniej i bede miala w efekcie koncowym dzidziusia wiosna albo latem, tez bedzie cudownie!:D:D:D Luxorku, niezapomnianego wieczorku u tesciow:) kupujecie jakies buciki czy cos takiego??

hej brydziaa:) i dobrze piszesz:) nie wazne kiedy dzidzius sie urodzi - wazne ze bedzie❤️... no ja tez jutro na sklepy sie puszcze ;) i troche kasiorki wydam....-trzeba czasem;)

a wracajac do tego tekstu z linku co wkleilas...-myslisz ze to dziala bo ja watpie ze takimi domowymi sposobami mozna to sprawdzic...

no wlasnie wydaje mi sie to dosc logiczne...plemniczki chemicznie zabarwiane sa na jakis kolor i potem na podstawie jego intensywnosci mozna okreslic ilosc, czyli stezenie...w sumie zadne czary mary..oczywiscie robiac normalne badanie dowiemy sie duzo wiecej niz tylko o ilosci, bo wazna jest rowniez ruchliwosc. no nie wiem, dowiem sie ile tu kosztuje normalne badanie, jesli duzo to chyba sie skusze, choc cena tego testu tez do najnizzszych nie nalezy ;) bede spokojniejsza...a moze bardziej M bo to o niego mi chodzi

a ja w drodze do domu mowie mezowi ze idziemy 29 na badania a oon sie pyta dlaczego tak pozno...a za chwile ze wczoraj \"zmajstrowalismy\" dzidziusia na 100 i to nie bedzie potrzebne;););)..:) ale im szybciej to zrobi tym lepiej, przynajmniej w naszym wypadku... moze te testy domowe w pewnym stopniu wykrywaja ilosc plemnikow - ale to prawda - moze byc ich duzo ale moga byc malo ruchliwe, niepelnosprawne jak to fachowo sie mowi..jest masa innych czynnikow ktore bierze sie pod uwage.

kto wie andziu, moze rzeczywiscie jak to olcia mowi \"ustrzeliliscie\" wreszcie to jajo\"!!:D:D:D

mojemu M tak naprawde dopiero teraz zaczyna zalezec i wiem, ze w stu procentach bedzie tym razem wspolpracowal;) stwierdzil ostatnio, ze rzeczywiscie juz nastal dobry moment na zmiany, ze nasz zycie sie zbyt ustabilizowalo, imprezy do rana juz tak nie ciesza...czegos w tym wszystkim brakuje i tym czyms jest nowe zycie:) ciesze sie, bo wreszcie czuje, ze to nie tylko dla mnie jest wazne

i to najwazniejsze brydziaa...zeby dwoje chcialo;););) ale ja wiem ze do takiej decyzji sie dorasta, jednym to zajmuje wiecej czasu poprostu... uciekam na film brydziuchna...i pilnowac \"ustrzelonego\" jaja (nie wiem jak, ale bede pilnowac;););) )

jezu chryste litosci nie macie, czlowiek zaganiany i zmeczony wraca a tu tyle czytanie :D a ile radosci :D i zalu zarazem :( LUXORKU _a nie mowilam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! juz ni ebede sie powtarzala..bo dostaniesz fiola od tych gratulacji...ale wiedz, ze ciesze sie ze sie udalo! bardzo sie ciesze i tylko smutno mi , bo ja tez tak chce!!!!!!!!!!!!!!! 🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼 no to moja droga, teraz juz nie masz wyjscia, jak tylko dorwiesz sie kompa to poprosze o dluga i wyczerpujaca relacje, wrecz pamietnikowa, po co z kim ile i dlaczego??? a powaznei napisz kiedy byly staranka jak i w ogole...odczucia i obserwacje...to bardzo wazne i cenne zrodlo informacji a ty poki co masz to bardzo na swiezo w glowie!!!! z utesknieniem czekam na wiesci od ciebie!!!!!! kochane ja wpadla i zaraz wypadam po miulca mojego....kusilo mnie zeby kupic dzis test i pozbyc sie raz na zawsze zludzen...ale jakos olalam sobioe, moze kupie terraz jak bede po mikusia jechala??? zeby tak sobie lezal na podoredziu? tylko ryzyko jest duze bo jak bedzie to pewnie nie wytrzymam do czwartku przyszlego..... zobacze jeszcze pomysle? olciu co u Ciebie? rozumiem, ze @ nie ma....jejku jaka adrenalinka mnie ogarnia... a co powiedzie dziewczynki na serie maszynowa...olka, ja andzia it...chyba taka kolejnosc najblizszych terminow? mysle ze to dobry pomysl.... boze gdyby tak sie stalo to chyba bym oszalala ze szczescia???? a tu sie okazuje ze jakims trafem i dominiczka juz ustrzelona...przeciez to tylko jeden maly gowniany plemnik potrzebny......

M. pochrapuje, serial obejzany a uczyc mi sie jakos nie chce:( musze jeszcze na zakupy podjechac bo pustki ... widzisz brydziaa - u nas to bylo trzoche inaczej bo maz duzo starszy i to on paru lat marudzil ze chce dziecko a ja jeszcze wtedy nie bylam gotowa - szkola, praca wyjazd tutaj... a teraz troche zaluje ze nie moglam sie zdecydowac pare lat wczesniej...

o hej beguniu❤️... wcale bysmy sie nie pogniewaly jak bysmy po kolei \"odstrzeliwane\" byle;) wcale nie;)

nie masz co zalowac andziu, jak sama napisalas wczesniej, kazdy ma swoj czas..moze gdybys wczsniej ulegla to nie potrafilabys sie tak bardzo cieszyc ciaza i dzieckiem jak to teraz bedzie mialo miejsce, juz wkrotce;) u nas to moj M jest mlodszy i naprawde bardzo dojrzaly jak na swoj wiek. hej begus!!jak burza nam tu wpadasz i wypadasz, niczym olka!!scenariusz niezly nakreslilas, trzeba tylko popracowac nad jego realizacja;) ja zamkne ta parade jako ostatnia;)

kopiuje bo namieszalam z terminem mojej nastepnej @ Andzia111.......Ania..........Stockholm........20.07.80 ........14/15.03 Dominique25.Dominika.......Worcester........28.04.81.... ....przerwa bega...........Agnieszka......Warszawa........15.07.72.. ..11.....08.03 brydziaa.......Dominika........Berlin........... 24.01.7 9....4.....22.03 Iti................Ewa.............kujpom..........19.1 1.77.....8.....21.03 OLKA.M..........Ola..............śląskie..........17.12 .78.....3.....02.03 Seide26.........Ania............Wieden...........03.04 .80.....6.....02.02 eulalia..........Aneta...........Londyn............19.06 .80.... ?.........? Menia21........Marzena.. .....Gryfice...........21.07.85......?.........? ❤️🌻PRZYSZLE MAMY❤️]kwiat] Miśka_26.......Marta..........lubuskie.........03.04.81. ....T:23.09.07? Shiva24........Klaudia.....Baden-Württem....28.07.82.... ..T:09.2007 Luxor.............Kamila........Mazowieckie....19.03.81 poziomka2…...Agnieszka........śląskie..........30.0 .81