Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aska311984

pragnienie dziecka a wysoki testosteron pomocy!!!!!

Polecane posty

Gość aska311984

WITAM BARDZO PRAGNE DZIDZIUSIA ALE MAM KLOPOTY Z ZAJSCIEM W CIAZE

Gość aska311984
WITAM ROBIłAM BADANIA WYNIK 159

Gość aska311984
NIE SADZILAM ZE KTOS ODPOWIE NA MOJ TEMAT JESTEM TU PIERWSZY RAZ W ZYCIU!!!!!!!!!

Gość aska311984
STARAMY SIE Z MEZUSIEM OKOLO ROKU I NIC Z TEGO MIALAM BADANIA NA PROLKTYNE 14,3 W NORMIE BO MAX TO 23 A TESTOSTERON MAX 83 A JA MA 159 SZOK!!!!!!!

Gość ja biore...
Luteinę, nie wiem czy to akurat coś dla Ciebie i czy na zbyt wysoki testosteron...ale to czysty progesteron, a wiec hormon, którego Ci brak...

Gość aska311984
PAMPELUNEK 78 JESTES?

Gość ja biore...
proponuje Ci zmiane lekarza :)

Gość aska311984
DZIEKI JA BIORE DUPHASTON NIE WIEM ZA BARDZO NA CO ALE @ NIE MA OD 17 LISTOPADA 2006

moja koleżanka ma również dużo testosteronu, do tego musi sie golic jak facet i dochowała sie dwojga dzieci.Powinnaś zgłosić sie z wynikiem do lekarza, moze on coś zaradzi.A długo sie starasz o dzieciątko???

Gość ja biore...
to śmigaj do lekarza

Gość aska311984
ALE DLACZEGO ZMIANE LEKARZA JA DOPIERO BYLAM NA PIERWSZEJ WIZYCIE WSZYTSKO AM OK TZN. CYTOLOGIE, BRAK NADZERKI TYLKO TE HORMONY I NADCISNIENIE OD DWOCH LAT

Gość aska311984
WLASNIE JADE JUTRO BO POINFORMOWALAM GO TELEFONICZNIE ZE TAKI MAM TESTOSTERON BARDZO SIE ZDZIWIL I KAZAL PRZYJECHAC MOWIL COS O SKIEROWANIU DO ENDOKRYNOLOGA KATOWICE - LIGOTA

Gość ja biore...
skoro sama piszesz ,ze wiesz juz o tym fakcie od dwóch lat, to mogłaś wczesniej zgłosic sie do lekarza jak zaczynalis.cie staraania, wtedy moze lakarz wczesniej mógł zareagować

Natomiast druga koleażanka ma to samo co ty i ma problemy z zajsciem w ciążę.Jak nie weźmie odpowiednich leków to nie ma okresu w ogóle.Proponuję Ci Asiu zgłosić sie do dobrego ginekologa - endykronologa.Na pewno jest jakies wyjście z sytuacji

Gość aska311984
PEMPEL...STARAM SIE OKOLO ROKU O DZIECKO I NIC Z TEGO WSPOMNE ZE W CIAGU ROKU PRZYTYLKAM 25 KG A JAK LECZYLA SIE TWOJA KOLEZANKA BARDZO SIE BOJE

Gość ja biore...
w takim razie czekaj na wizyte :) napewnoe jakieś leki dostaniesz... 2-3 miesiące...wyreguluje sie wszystko i cyk :)

Gość aska311984
WIEM TO MOJA WINA !!! ALE GDYBYM WIEDZIALA>>>..... BARDZO SIE BOJE ZE TEN TESTOSTERON ZNISZCZYł MOJ ORGANIZM

Gość aska311984
A U WAS WSZYSTKO W PORZąDKU W TYCH SPRAWACH????

Gość aska311984
CZY JA WOGOLE MAM JAKIES SZANSE NA POCZECIE DZIECKA???

Gość aska311984
JESTESCIE???

ona to już chyba wszystko brała i dupasthon, orgametril, nawet clostibegyt na wywołanie owulacji, ale jej nic nie dało.Natomiast druga koleżanka cały czas sie leczy, ale ma dwoje już sporych dzieci.Musisz zacząć sie leczyć, bo to ważne jak chce sie mieć dziecko.I nie przerażaj się co będa Ci lekarze gadać, bo moja szwagierka ma hirsutyzm, duzy testosteron i według jednej Pani endokrynolog miała nigdy nie miec dzieci.Dochowała sie trójki, a jak zaszła w pierwszą ciążę to poszła Pani endokrynolog wysmiać sie w twarz.zacznij się leczyc a będzie dobrze.zobaczysz.prolaktynę masz w normie a to dobrze wróży

Ja też o pierwsze dziecko długo sie starałam, ponad rok, ale w końcu sie doczekałam.Rozumiem,że się denerwujesz, ale głowa do góry bedzie okej.

Gość aska311984
HEJ JESTEM DZIEKUJE cI BARDZO PODNIOSłAS MNIE NA DUCHU A SKąD TY TO WSZYTSKO WIESZ SKAD WIESZ ZE PROLAKTYNA PRZY OWULACJI JEST BARDZO WAZNA BO TAK NORMA JEST OD 4-23 A JA MAM 14 WIEC MYSLE ZE JEST IDELANIE

Gość aska311984
15 zł prolaktyna a 20 zł testosteron 2 zł pobranie materiału

Wpadnij jutro na forum to pogadamy, bo muszę spadac córcia mi sie obudziła.Doberj nocki!!!!główka do góry bedzie dobrze:-))