Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Sweet melody

W贸jcicki Polanica Zdr贸j - operacja nosa

Polecane posty

Go艣膰 Margo 44
Agasa, tak by艂am na konsultacji 27 lutego. Ty te偶???

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Agasa
Margo chyba ja wchodzi艂am zaraz po Tobie. Siedzia艂a艣 pod oknem i ma艂o si臋 odzywa艂a艣 , a starsza pani na wprost zagadywa艂a. Ja siedzia艂am obok Ciebie je艣li to Ty by艂a艣 t膮 osob膮 . M膮偶 siedzia艂 obok mnie, potem nalewa艂 kawk臋. NIe b臋d臋 opisywac wygl膮du, ale niczego sobie figurka. Czy to TY????

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Margo 44
Agasa To chyba ja... Faktycznie siedzia艂y takie osoby jak m贸wisz i starsza pani zagadywa艂a. No to mia艂y艣my okazj臋 si臋 ju偶 pozna膰. Pierwsze koty za p艂oty :).

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agasa
Margo czy to nie jest niesamowite? Tylko my tu piszemy z os贸b, kt贸re czekaj膮 na zabieg i teraz si臋 okazuje, 偶e siedzia艂y艣my obok siebie w poczekalni. Ja pami臋tam jak wygl膮dasz, nie wchodzi艂am zaraz po Tobie, tylko najpierw ta pani kt贸ra zagadywa艂a i jak si臋 ubiera艂a艣 troch臋 zerka艂am na Tw贸j nosek- wybacz :) Ty chyba mnie nie kojarzysz. Dzwoni艂am do kliniki bo dziwne mi si臋 wydawa艂o, 偶e cz艂owiek po zabiegu sam musi sobie serwowac sniadania i kolacje. Dowiedzia艂am sie , 偶e wszystko jest zapewnione i nie ma si臋 o co martwi膰. Tak te偶 my艣la艂am od pocz膮tku. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Margo 44
Wprawdzie jak przez mg艂臋, ale Ci臋 kojarz臋. Wiesz, tam wtedy przed wizyt膮 by艂am dosy膰 mocno przej臋ta i tak za bardzo nie zwraca艂am uwagi na inne osoby, ale wydaje mi si臋, 偶e Ci臋 pami臋tam. Czyli masz zabieg jeden dzie艅 po mnie? B臋dziemy cierpie膰 razem :). Pozdrawiam !

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Margo 44
Eleeectra Mam jeszcze pytanko. W jakim stroju nale偶y by膰 podczas zabiegu? I je艣li mo偶esz to opisz jak to potem wygl膮da po zabiegu. Chodzi mi o t臋 stron臋 medyczn膮. Co, po ilu dniach robi膮. Zmiany opatrunk贸w, gips贸w itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mtvi
Ja jestem po opercji u W贸jcickiego i wspominam to raczej dobrze. Lekarz przyjemny, piel臋gniarki bardzo mi艂e, narkoza 艂agodna (bardzo dobrze j膮 znios艂am-bez wymiotowania). W pensjonacie by艂am do godz 13 o 15.30 by艂am w klinice a o 18 przywieziono mnie do pensjonatu. Operacja trwa艂a godzin臋, p贸藕niej le偶y si臋 jeszcze pod kropl贸wk膮. Operacja jest bezbolesna, p贸藕niej te偶 nic nie boli. Innymi s艂owy ZERO b贸lu. Najgorzej z tym gipsem bo jest prawie na ca艂ej twarzy. W pensjonacie jest ok opieka nie jest mo偶e taka jakiej by艣my si臋 spodziewali, ale za 50 z艂 czego偶 mo偶na wymaga膰. M贸j nosek jest teraz pi臋kny-polecam W贸jcickiego.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swierczyna
Witam.Jestem swiezo po operacji u dr W贸jcickiego,jezeli macie jakies pytania to smia艂o

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agasa
Ale wam zazdroszcz臋 , ja jeszcze musz臋 poczeka膰 do ko艅ca czerwca. To czekanie jest najgorsze. Ciesz臋 si臋 , 偶e wreszcie zdecydowa艂am si臋 na operacje i mam nadziej臋 , 偶e b臋dzie ok. Je艣li chodzi o pytania to w zasadzie nie wiem ju偶 o co pyta膰. Troch臋 ju偶 poczyta艂am na ten temat, za duzo wiedzie膰 chyba te偶 nie jest dobrze. Je艣li macie jakie艣 swoje przemy艣lenia i do艣wiadczenia to ch臋tnie poczytamy. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patrysiaaaa
Dziewczyny,ile kosztuje mniej wi臋cej operacja nosa?W zasadzie chodzi mi tylko o modelowanie samego ,,czubka''.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mtvi
Ka偶dy kto tam teraz robi艂 nos p艂aci艂 6500.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 patrysiaaa
Za ka偶dy nos trzeba p艂aci膰 6500? Niezaleznie od tego co sie robi? to troche drogo,ja chcia艂abym tylko wymodelowa膰 skrzyde艂ka.Bez 艂amania ko艣ci,itd.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mtvi
Z mojego "turnusu" wszyscy p艂acili 6500 bo mieli艣my kompleksow膮, a za same skrzyde艂ka nie wiem ile bierze. To ju偶 musisz si臋 kontaktowa膰 z W贸jcickim

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agasa
Resekcja skrzyde艂ek 500 z艂.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 krecio艂ek
witam. jezeli chodzi o dr W贸jcickiego to moge sie wypowiedziec gdyz sama mialam operacje nosa w pazdzierniku 2005. to fakt ze Pan dr nie s艂ucha pacjenta i w moim przypadku ca艂e szczescie bo ja gdzies (g艂upia) przeczyta艂am zeby miec nos taki zadarty -siode艂kowaty .Bogu niech beda dzieki i doktorowi ze mi to wybil z g艂owy. mam teraz sliczny ma艂y nozek lekko zadartu nie sco\\isle prosty i pasuje do mnie jakbym sie znim urodziala. widzialam tez sporo nos贸w na zywo od Dr i powiem ze wlasciwie 95 % pasuje idealnie a te 5% dopasuje sie z czasem gdyz powiem wam ze nos zmienil sie przez te 2 lata bardzo.na korzysc oczywiscie .mialam lamany nos ,zmieniamy czubek , przegroda (troszke jest jeszcze krzywa -ale to nie nos od szablonu ) i prtzycinane skrzydelka co wrecz zalecam gdyz przy duzym nosie gdy sie go zmniejszy jesli pozostana DUZE dziurki efekt bedzie oplakany hehehe. 1.wezscie sobie cieple skarpety na sale operacyjna 2.nie jedzcie nic w dniu operacji chociazbyscie mieli ja popoludniu-ja sie ze tak ladnie pwoiem porzygalam na stole i pozniej pod murkiem sasiad贸w pana DR:) 3. nie stresujcie sie bo ten czlowiem wie co robi. ja spalam w pensjonacie Pani Zachary .nie wiem jak teraz ale wtedy bylo cudownie ,opieka jak za czas贸w dziecinstwa. Pani Zachara jest pielegniarka kt贸ra r贸wniez asystuje przy operacjach plastycznych (wtedy u dr 艂膮tkowskiego - nie polecam go gdyz robi male korekty wrecz nie zauwazalne np. scina garb i zostawia -po jaka cholere nie wiem ?!-d艂ugi nos nie przycinajac czubka .efekt -op艂akany akasa wydana :).Pani Zachara spi w pierwsza noc w ppokoju operowanego zeby cos mu sie nie stalo,jedzenie pycha ,prosto do pokoju ,opatrunki zmienia ona lub jej syn chirurg i woogole wozi czlowieka do lekarza itd na stacje przywozi i odwozi .full wypas ze tak powiem .podaje nr moze jest jeszcze aktualny. 074-486-882-837. podaje tez namiary na profesjonalne forum dotyczace operacji plastycznych . http://www.beautywpolsce.com/forum/ pozdrawiam M.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agasa
Zastanawiam si臋 jak po operacji dba膰 o twarz. Czym j膮 przemywa膰 i nat艂uszcza膰. Czy krem kt贸ry teraz stosuje trzeba od艂o偶y膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 swierczyna
Krecio艂ek,jezeli chodzi o Zachar贸w to sie troszke zmieni艂o,po pierwsze nie ma posi艂k贸w,tak ze na pierwsza dobe po op najlepiej miec gor膮ce kubki lub cos pdbn.pani pielegniarka nie spi z nikim w pokoju bo musia艂a by sie rozdzielic na czworo,zaglada tylko czasem zeby np zmienic opatrunki.Cena 50 z艂 za dobe wydaje mi sie przesadzona poniewaz w tej cenie w Polanicy mozna znalezc znacznie lepsze warunki.Jezeli chodzi o W贸jcickiego ,masz racje nie s艂ucha pacjent贸w co i w moim przypadku wysz艂o mi tylko na dobre,na razie jestem dwa tyg po op nos(ca艂kowita korekcja) jest duzy, spuchniety, dodatkowo wyskoczy艂a mi taka "b贸lka" miedzy okiem a nosem ale to mam nadzieje minie.Og贸lnie gdybym mia艂 polecac plastyka od nosk贸w to W贸jcicki zdecydowanie tak.pozdr

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katenak
Ja przes艂a艂am doktorowi zdj臋cia emailem, potem mia艂am telefoniczn膮 konsultacj臋. Termin dopiero 13 pa藕dziernika ..czekam ju偶 1,5miesi膮ca, a jeszcze 5 przede mna. Cena 6500z艂 + ew. resekcja szkrzyde艂ek 500z艂. Wasze rady s膮 na prawd臋 bardzo cenne, zw艂aszcza dla tych co b臋d膮 w Polanicy same. Ja na go艣ci mog臋 liczy膰 dopiero w weekend - do tego czasu sama. Jak to wygl膮da z myciem sie po operacji-zw艂aszcza, 偶e nie mo偶na si臋 za bardzo rusza膰?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agasa
Szkoda, 偶e cisza tutaj zapanowa艂a. Dziewczyny mam pro艣b臋, napiszcie prosz臋 czy dr robi EKG na miejscu przed operacj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mtvi
Po operacji funkcjonuje si臋 normalnie, my膰 si臋 mo偶na za wyj膮tkiem twarzy, poniewa偶 jest si臋 tak opuchnientym, 偶e nawet dotyk odpada. Po 3 dniach jest ju偶 ok, ale je艣li b臋dziech chcia艂a my膰 twarz to tylko brod臋 i kawa艂ek policzk贸w, reszt臋 zas艂ania gips... Co do ekg lekarz tego nie wykonuje, w zasadzie to tego ode mnie nawet nie wymaga艂. Tym bardziej, 偶e narkoza jest bardzo 艂agodna i naprawd臋 nie ma si臋 czego ba膰. Dziewczyny g艂owy do g贸ry b臋dzie dobrze:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katenak
ja sie zapisywalam poltora miesiaca temu czyli czekania 6,5 miesiaca...Zdarza sie, ze ktos rezygnuje z operacji wtedy zwalnia sie termin. Mnie osobiscie pazdziernik odpowiada, bo nie bedzie upalow, pogoda sprzyjajaca ukrywaniu sie :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katenak
Aha. jesli chodzi o wysylanie zdjec mailem. Tez tak zrobilam, nastepnie zadzwonilam do doktora [w srody ma konsultacje]-tzn ciezko bylo sie dodzwonic, w efekcie rozmowa zostala przelozona na czwartek rano [doktor mial urlop i "czas" na rozmowe], zdjecia posylalam kilka razy, bo cos one nie docieraly na jego poczte..Ale udalo sie i mam termin :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agnieszka7773
Czesc Dziewczyny! Dzieki za wszystkie komentarze, sa nieocenione. Ja na razie zastanawiam sie nad operacja. Moj nos nie jest najgorszy ale moglyby byc duzo lepszy:) Troche boje sie, ze poddam sie temu wszystkiemu i okaze sie, ze nos mi sie nie podoba. Bylabym bardzo wdzieczna gdyby ktos przeslal mi swoje zdjecia przed i po. Moj email: agnieszka7773@hotmail.co.uk Mam jedno pytanie. Czytalam, ze po operacji kosc nosa nigdy nie jest juz calkiem gladka, zawsze sa jakies grudki, czy to prawda? Pozdrawiam Cieplo i prosze o odp:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agasa
Agnieszka wejd藕na to profesjonalne forum http://www.beautywpolsce.com/forum/ zobaczysz noski przed i po. Jako nowicjusz mo偶esz wej艣cie do galerii otwartej. Jak b臋dziesz czyta膰 posty to tam te偶 dziewczyny powkleja艂y noski. Poczytaj regulamin i b臋dziesz wszystko wiedzia艂a. Margo44 co s艂ych膰 u Ciebie?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Margo 44
Witaj Agasa Tak jako艣 jestem ostatnio zaj臋ta, 偶e nawet nie mia艂am czasu, aby wej艣膰 na t臋 stron臋. Generalnie nastawienie mam takie, 偶e ju偶 troch臋 nie mog臋 si臋 doczeka膰 i chcia艂abym by膰 ju偶 po. Mam nadziej臋, 偶e ju偶 szybko zleci. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ullalla
Mam pytanie do wszystkich pa艅 po operacji nosa.Planuje nied艂ugo zabieg,mam jednak okropn膮 sk艂onno艣膰 do zask贸rnik贸w,musz臋 je stale usuwa膰 mechanicznie.W jakim czasie po operacji mozna oczyszcza膰 sk贸r臋?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agasa
Margo 44 w sumie dobrze, 偶e jeste艣 zajeta, mniej czasu na my艣lenie. Ja mam urlop i du偶o my艣l臋. Wiesz....u mnie nast膮pi艂a zmiana terminu. Jad臋 ju偶 za dwa tygodnie. 呕a艂uje, 偶e si臋 nie spotkamy. Znasz m贸j email, na pocz膮tku napisa艂am , tylko konc贸wka jest inna- eu. Du偶o si臋 dowiedzia艂am b臋d膮c na forum- link poda艂am. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 KinoL
6000??? Liczylem ze gora 3000:( To chyba juz po operacji.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 paula17
witam! kiedys wypowiada艂am sie na tym forum w zwiazku z moim tak m艂odym wiekiem! i bylam juz a konsultacjach u dr Wojcickiego i jak sie dowiedzialam ze operacja kosztuje 6000 to sie zalama艂am ale dla mnie wazniejszy jest wyglad niz pieniadze wiec napewno sie zdecyduje na ta operacje:)

Udost臋pnij ten post