Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Sweet melody

Wójcicki Polanica Zdrój - operacja nosa

Polecane posty

Gość Dziewczyny....
Ale namnozylam tych postow. Sorki ale nie chcialo mi wyslac wiec klikalam:-)

No jeszcze troszę ...operacja 3 listopada więc troszkę ponad tydzień. Oczywiście będe informować co i jak. W piątek wypiłam pożegnalny gin z tonikiem, bo do operacji pełny szacunek dla organizmu - zero używek i wzorowe odżywianie. Jutro odbieram wyniki badań i mam nadzieję,że wszystko jest ok. Już nawet przestałam panikować. Mówie sobie - będzie co ma być. Zawsze w ostateczności zostaje poprawka... Chyba najbardziej przeżywa i panikuje mój tata. Dobrze, że Polanica tak daleko od domu, bo pewnie bym miała pielgrzymki odwiedzinowe po operacji.

Gość krzywy nosek
hej dziewczyny wyslijcie na maila jakies zdjecie przed i po, od dr wojcickiego, bo w foldery srednio wierze... wole zobaczyc jak wam zrobil... i jeszcze poprosze zaraz po opoeraxji z opuchlizna-o ile ktos wtedy dawal sie forografowac- bylabym wdzieczna bo musze wiedziec ile dni po nadaje sie do wyjscia do ludzi.. bini@pino.pl

Gość vnv
Jakie są orientacyjne koszty korekcji nosa w części chrzęstnej u dr Wójcickiego?

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum ponad 700tematów,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

cleopathre:) trzymam kciuki. Jestem pewna ze bedziesz zadowolona;),ale nalezy pamietac ze operacja noska jest dla ludzi cierpliwych...trzeba cierpliwie czekac az zejdzie opuchlizna..a to pare miesiecy trwa.Z opuchlizna nosek wydaje sie raz z jednej raz z drugiej strony krzywy:) Ale to mija!!! Dzis w pracy doktor mi powiedzial,jest pani taka sliczna i te oczy:)) bo rzeczywiscie oczy wydaja sie wieksze:)

Gość cleopatre
Zdecydowanie końcowy efekt wymaga czasu ..ale cierpliwość to już mam wyćwiczoną - w końcu na codzień muszę trwać z tym nosem. To chyba gorsze jak opuchlizna raz tu raz tu. Pogoda teraz nie sprzyja eskapadom a do wiosny na pewno będzie już ok! Zresztą z ta opuchlizną to jest tak ,że najbardziej widzą ją posiadaczki nowego nosa. Osoby z otoczenia aż tak się nie przygladają. Dla mnie najstraszniejszy na pewno będzie czas do zdjęcia gipsu. Jestem ciekawskie jako i chyba zwariuje z myślami co tam doktor zmajstrował.

Gość nnaattaalliiaa
Frost, miałaś konsultacje przed samą operacją? Kiedy stawiłaś się, w Oliwii? Ja mam być do 13, w Polanicy i tego samego dnia mam operacje, po południu. Przed operacją tylko rozmowa z dr i panią anestezjolog. Zdziwiło mnie to trochę, myślałam, że będę musiała tam być przynajmniej dzień wcześniej i że będę miała jeszcze jedną konsultacje, bo rozmawiałam z dr 6 miesięcy temu, i to tylko z 10min. Frost, Ty mówiłaś jaki chcesz mieć nos, czy zdałaś się całkowicie na dr?

ja przyjechalam do Polanicy dzien wczesniej,ale z dr widzialam sie i rozmawialam dopiero pol godz przed zabiegiem:) to bylo nasze pierwsze spotkanie,konsultacje mialam e-mailem:) dr mi powiedzial co moze zrobic z moim nochalkiem i calkowicie mu zaufalam:) zadnych zdjec nie pokazywalam,chcialam miec ladny nosek pasujacy do mojej twarzy i taki mi wyczarowal:)

Gość alquaa
A ja przyjechałam do Polanicy do pensjonatu w dzień operacji przed 13 właśnie, a około 15 już Pan Michał zawiózł mnie do doktora, gdzie była konsultacja,potem musiałam się przbrać w piżamkę, rozmowa z anastezjologiem i operacja :) . Po wszystkim Pan Michał z Oliwii odwozi Cie do pensjonatu i jest opieka prez 3 dni.

Gość flufy1111
CZESC.JA NIEDLUGO MAM OPERACJE BARDZO PROSZE O POMOC.MOJ LEKARZ NIE WYKONA SYMULACJI NOSA PONIEWAZ POWIEDZIAL ZE UKRADLI MU KOMPUTER Z PROGRAMEM.JA JEDNAK KOMPLETNIE NIE UMIEM SOBIE WYOBRAZIC SOBIE JAKI NOS BYM CHCIALA.JAK BYM MOGLA ZROBIC SYMULACJE ??WIEM ZE PHOTOSHOP NIE JEST DOSTEPNY NA INTERNECIE.BARDZO PROSZE O POMOC BO ZOSTALO MI MALO CZASU.

Gość olcccc
hej, ja moge Ci pomoc wyslij mi zdjecie na, olcia-01@tlen.pl moge zrobic Ci symulacje w gimpie,napisz w mejlu co mniej wiecej chcialbys zrobic z noskiem(i zdjecie najlepiej z całkowitego profilu :))

Gość do frost...
czy zdjecia Twojego nowego noska sa na Beauty w Polsce???

Gość linka201
dziewczyny jak zarejestrowalys sie na feelbeauty forum do galerii bo niedostaje potwierdzenia od administratora i ciagle niemoge zalogowac sie do galerii, moze ktos mi udostepni swoj nick i haslo\?

Gość do frost...
Znalazlam Cie na Beauty.... Twoj nosek jest sliczny, naturalny i BARDZO do Ciebie pasuje. Wow. Gratulacje. Dzieki za namiary;-)

:) dzieki:) z dnia na dzien robi sie lagodniejszy..przyzwyczajam sie do niego:) z tamtym zylam 40 lat:) wiec nie tak latwo zapomniec... ale wiem jedno..dokonalam slusznego wyboru co do lekarza,czego zycze kazdej z Was ktora ma dylemat. caluje Edyta

Gość do frost...
Ty masz 40 lat... Wow to ponowne gratulacje;-)

Gość Layla*****************
wITAM PIĘKNE NOSKI;) jestem pół roku po operacji nosa;) nos czasem mnie boli jak się za niego mozno złapie;) powiem wam ze jak patrze na zdjecia sprzed operacji to nie potrafie uwierzyc ze miałam taki okrpony nochal! nie zastanawiajcie sie ! szkoda życia na kompleksy! uwierzcie mi w to! nos moj jest o wiele mniejszy i nie jak u baby jagi;) znacznie poprawił mi sie wyglad twarzy!

Gość dreamworks
layla moglabys mi wyslac zdjecie przed i po operacji?bylabym bardzo wdzieczna( dream.works032@gmail.com ) ...ja wiem ze na pewno bede robila u doktora wójcickiego nos, tylko musze poczekac przynajmniej do wakacji bo musze najpierw uzbierac pieniadze...juz sie nie moge doczekac!! pozdrawiam wszystkie nosomaniaczki ;)

Gość jasminaka
do Laya: Jak długo walczyłaś z opuchlizna ja jestem 2 tyg od ściągnięcia gipsu i cały czubek mam opuchnięty - i tak się zastanawiam jak długo jeszcze muszę czekać. pozdrawiam wszystkich buziaki

ja jestem prawie 4 miesiace po zabiegu i jeszcze mam opuchniety troszke czubek.

Gość lauraaaaaaa
dziewczyny wieci moze czy u droktora mozna płacic na raty??

Gość dreamworks
frost wyslalbys mi swoje zdjecia przed operacaj i po? bylabym bardzo wdzieczna... oto moj email : dream.works032@gmail.com

Gość Dziewczyny....
Chcialam jeszcze o cos zapytac. Jesli dr juz wyznaczy termin operacji to czy trzeba wplacic wczesniej jakas zaliczke czy calosc placi sie przed sama operacja?? Poza tym ile kosztuje teraz nocleg w w tym pensjonacie ktory polecacie??

placisz przed samym zabiegiem calosc. cena noclegu zalezy od pokoju...w 4-osobowym cena ok 60 zl.

Gość Dziewczyny....
Dzieki frost. Ty jak zwykle pomocna dusza:-)

4 osoby w pokoju, to nie Hilton. Jednak po operacji to zdecydowanie wolalabym mieszkac sama

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować