Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sarah-20

czy bogaci mają LEPIEJ?

Polecane posty

Gość niby zmieniająąąąąąąąą
a mało to jest biednych zabijajacych ludzi za 5 zł???????? Nie mówcie, że pieniądze zmieniają bogatych, bo wielu biednych za kilka złotych sprzedałoby siebie i własną matkę

Słusznie. Bieda też zmienia ludzi na gorsze! A to tylko potwierdza fakt, że rzecz nie leży w pieniądzach, tylko w człowieku! :)

Gość oczywiście ze tak
zblizają sie ferie a ja co? nie moge wyjechac na narty w góry, albo wychodzic co drugi dzien do klubu, bo tam tez trzeba wyskoczyć z pieniedzy

Gość hmm moim zdaniem
nie, bo szczęscie w dzisiajszych czasach kojarzy nam sie z posiadaniem czegoś, a szczęscie to wartość sama w sobie..

Gość mając pieniądze
mogłabym wyrwac sie juz z diomu(bardzo tego chce) na pewna sprawiłyby ze miałabym lepiej..

Gość to jest.....
pytanie tendencyjne

Gość upupup

Gość marika12345677
,,Pieniądze szczęścia nie dają", dopóki umierająca babcia musi czekać na jakiś zabieg na nfz, albo lekarze miejscowi nie wiedzą co się dzieje i wysyłają do poradni w Polsce, gdzie będzie miejsce za 0,5roku. Myślę, że właśnie w tym przypadku i w sytuacji zagrożenia życia bądź zdrowia bliskich, przysłowie to jest bez wartości. Nikt mi nie wmówi, że jeśli jego dziecko byłoby bardzo chore i potrzebowało drogiej operacji i rodziców nie stać, to powie, że pieniądze szczęścia nie dają.

Gość gość
Ja uwazam tak : ja masz duzo kasy ale nie masz sie komu wyzalic gdy zle albo pdzielic szczesciem to NIGDY nie bedziesz szczesliwy ale gdybym wygralabym milion zlotych to nie obrazilabym sie ;)