Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chronic przed zamorzeniem

POPULARNE I SLICZNE..Tylko takie w gimnazjum sie licza!!!

Polecane posty

Gość chronic przed zamorzeniem

Zauwazylam ze w moim gimnazjum ..Zainteresowaniem ciesza sie jedynie te dziewczyne ktore sa z bogatych rodzin sa przez to naprawde ladne troche bardziej rozwiniete od innych dziewczyn..Przez to sa popularne...Wiele boryka sie z problemem jak byc taka gwiazdka wsrod rowiesnikow... Pytamy dziewczyn o ktorych mowa

Gość Sexy Doll
No wlasnie jak zostac taka gwiazdka?

Gość pani populrna
przede wszystkim: 1.Zawsze sie usmiechac 2.Patrzec prosto w oczy 3.Znalesc sobie jakies hobby 4.Nienagannie wygladac.. Wlosy zawsze ulozone.. Makijaz idealny Ciuchy zawsze czyste Dziewczecy ubior 5.Uczyc sie na samych 5 6.Olewac wszystkich 7.Zawsze wiedziec co sie dzieje wokol Ciebie 8.No i paznokcie:)

Gość joj
jak o ładności niby pieniadze decyduje? Czy TY dziecko upadłaś na glowe. Z tego powodu ze sa bogatsze wcae nie sa ladniejsze. Noo chyba ze juz powiekszaja piersi, robia liftingi i odsysaja tłusz. Moze sa lepiej ubrane ale na pewno z tego powodu ze sa bogatsze nie sa ładniejsze. I zmien tok myslenia , dobrze CI radze.

Gość O ludu
Co za czuby!!!!!!!!!!!!!!!RATUNKU!!!!!!!!!!!!!!!

Gość taaaa jasne...
jeśli mają kase - mogą się "zrobić" i będą śliczne - niestety - kosmetyczka, fryzjer raz w mcu, solarium dobre kosmetyki - kosztują sporo - zawsze tak było że bogatsze panienki były i będą ładniejsze (mówimy o wyglądzie zewnętrznym), większe powodzenie, lepse traktowanie przez nauczycieli

Gość w gimnazjum się zaczyna
w liceum to już konieczność

Konieczność?:D A tak na serio to chyba trzeba być płytkim żeby najważniejszą rzeczą było zostanie \"gwiazdką\" szkolną.

fryzjer raz w m-cu, makijaz idealny, solarium...... a ja w tym wieku sie jaralam, ze sobie kupilam pierwszy raz w zyciu lakier do paznokci :O swoja droga \"sliczne i popularne\" - to mi sie kojarzy z debilnymi klimatami z amerykanskich filmow o mlodziezy szkolnej :O czyzby i do nas przyszlo to badziewie? i co, te mniej sliczne i niepopularne tez juz maja problem ze znalezieniem miejsca przy stole na szkolnej stolowce? (standardowa scena z amerykanskiego filmu o mlodziezy szkolnej) :P

Gość przepraszam was bardzo
jaki kurcze makijaż? gimnazjum się kończy w wieku 16 lat chyba prawda? bo się nie znam. a potem 20cia parę lat i cera 40tolatki.

Gość Nie krepuj sie
Taka prawda... A nawet jesli jestem taka gwiazdka to inne dziewczyny patrza sie na mnie jakby mnie chcialy zabic. I wiem ze to zazdrosc troche to zabawne ak zazdroszcza mi i moim przyjaciolkom urody. Jakie sa falszywe i caly czas obgaduje choc tak naprawde nie wiedza o mnie nic

Gość Szkoda sznurka
Ja tez tak chce:(

Gość Asia gimnazjalistka
Zeby byc popularna w gimnazjum, trzeba przezyc swoj pierwszy raz z chlopakiem uwazanego za najprzystojniejszego w szkole :P