Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jebnięty stańczyk

Jakie cechy u dziewczyny / chlopaka dyskredytuja je u Was ??

Polecane posty

Gość wykształcona
Spełniam wszystkie twoje warunki. Zareklamuj się. Czym mnie zainteresujesz?

Gość dziewczynka_20
dyskredytują GO dokładnie takie cechy jakie wymienił autor, z wyjątkiem ateizmu - ja jestem, raczej razi mnie "przesadny" katolicyzm nie cierpię u fecetów długich włosów na przykład.. po prostu nie cierpię :o i golenie miejsc niesfornych:) musi być! ;) pozdrawiam

Gość atrakcyjna kobietka lat 21
kazdy czlowiek powinien o siebie dbac i nie tylko jesli chodzi o wygląd ale i o wyksztalcenie... i dlaczego niektorzy sie dziwia ze duzo osob chce wyksztalconego partnera ?? ma sie pozniej wstydzic przed znajomymi ?

Ja nie lubię: - facetów z uprzedzeniami i myślących stereotypowo - każdego kto będzie próbował mi coś narzucić - ludzi bez poczucia humoru, własnej osobowości i stylu - zbyt łatwych (nie w sensie seksualnym oczywiście) i zbyt szczęśliwych - zarozumialców, którzy nie chcą słuchać cudzych argumentów w myśl zasady \"moja racja jest najmojsza\". No tak. A poza tym jeśli nie ma zbliżonych do moich zainteresowań to też go dyskwalifikuje, bo to czym się zajmuję i co kocham jest moim życiem oraz liczę, że mój facet będzie w nim partycypował. (Aha, strasznie też brzydzą mnie papierosy...musiałby rzucić dla mnie zanim bym go pocałowała. I gdyby się okazało w sytuacji intymnej, ze ma ogolone jajca chyba umarłabym ze śmiechu i tak by się to skończyło.) Hm, skąd ja go wytrzasnęłam? Nie wiem, ale nie szukałam zbyt długo :D

Gość wykształcona
PALENIE PAPIEROSOW - można rzucić - OTYLOSC - można schudnąć - WULGARNOSC - można się tego oduczyć - BRAK SZCZEROSCI I CHECI ROZMOWY O PROBLEMACH - NIE DBANIE O HIGIENE ( DEPILACJA OCZYWISTYCH MIEJSC ITD ) - można wydepilować - UBIOR BRUDASA ( glany itd... ) - można zacząć nosić szpileczki - ATEIZM - MATERIALIZM - NIE POTRAFI OKAZYWAC UCZUC - NIE JEST PIESZCZOCHEM I JEST ANTY NASTAWIONA NA FIZYCZNOSC - BRAK WYKSZTALCENIA I NIECHEC DO DALSZEJ NAUKI

Gość wykształcona
Wygolone jajca, powiadasz? Hmmm. Po co? :D:D:D:D:D

Gość wykształcona
Wypiłam dziś głębszego i w oparach alkoholu zaczęłam wypisywać bzdury. Ale koniec z tym! Zaczynam trzeźwieć i wybywam z tego .... dziwnego topiku :D

Gość dziewczynka_20
wykształcona - na przykład po to, że niektórzy tak lubią :p

Gość mala czarna ja taka
+zbytnia cukierkowosc np. uzywanie zdrobnien +chamstwo, prostactwo +materializm +dlugie wlosy +braki w uzebieniu:o +nie dlanie o higiene +brak poczucia humoru +nieczuly nieszczery

Gość norweskie przesilenie
- niskie IQ - brak wyższego wykształcenia - wiek poniżej 25 lat - jak nie jest zaradny [ tak tak, wiem co mówię, atakujcie :P ] - jak mieszka z rodzicami - jak nie lubi zwierząt - jak źle mówi o byłej - jak źle mówi generalnie o kobietach - jak nalezy do młodzieżówki partyjnej [wiem co mówię, przerabiałam] - jak robi błędy ortograficzne - jak nie jest dobrze, elegancko ubrany - jak ma nieładne zęby - jak łysieje - jak ma mniej niż 180 cm - jak nie pachnie pociągająco i nie dba o higienę - jak nie przepuści mnie w drzwiach, dzwoni i się nie przedstawia itd. - jak nie chce się wiązać, nie dla ślubu i dzieci - jak od razu pcha mi jęzor do buzi, a łapska w majtki - kiedy nie rozumie słów, których używam - jak nie jest uporządkowany, a wiecznie niepewny i chaotyczny - jak powie mi - kocham cię - stanowczo za wcześnie Chciałam powiedzieć, że mam mężczyznę, któy nie popełnia tych błędów i nie posiada owych cech. Buziaki dla Ciebie :*

Gość mala czarna ja taka
dodam jeszcze +caly czas narzeka i krytykuje +jest zakompleksiony

Gość Arnold Boczek
norweskie przesilenie w wieku 25 lat skonczylem studia, nie pracowalem jeszcze wiec skad mam miec pieniadze na wlasne mieszkanie ? a za wynajem sie nie oplaca bo po co komus nabijac kase ?? z twojej wypowiedzi wynika ze facet ma po prosyu miec kase bo nie mieszkanie z rodzicami w wieku 25 lat jest na prawde trudne bez wkladu finansowego...

hmm.. Nad takimi listami to ja sie zastanawialam jak mialam jakies... 15 lat? Po co Wam to? jak iskrzy to iskrzy a jak nie to nie. Zwiazki to bardzo prosta sprawa, jesli sie odpowiednio do tego podejdzie. Jak jest dobrze to jest dobrze i tyle :P A sama jestem ciekawa, co by autor zrobil gdyby sie zakochal a tu sie okazuje, ze wybranka ma w domu glany i nie wierzy w Boga..? Nagle by mu sie odwidzialo?? TO chyba tak nie dziala.. A moze ja zyje w innym swiecie? Takim, gdzie ludzi docenia sie naprawde za to jacy sa, a nie jakie buty nosza. Uprzedzajac komentarze- z glanow tez wyroslam jak skonczylam 16 lat :)

dodam jeszcze - JAK PALI !!! Arnoldzie Boczku Tak, mój mężczyzna musi mieć pieniądze i nie boję się tego napisać. Tak, mój mężczyzna ma 25 lat, mieszka sam i sam się utrzymuje. Tak, można po studiach nie mieszkać już z rodzicami, zapewniam ... chociaż mój mężczyzna jest z innego miasta i naturalnie nie mógł zatrzymać się w rodzinnych stronach studiując. A jak 25-latek mieszka z rodzicami, to preferuję 30-latka, który nie mieszka. :P

Gość mala czarna ja taka
jak pali i pije:o

Gość mala czarna ja taka
chodzilo mi o alkoholikow:P

Gość Arnold Boczek
norweskie przesilenie dlaczego on MUSI miec pieniadze ?? czy razem nie mozecie ich zarabiac ? chcesz aby je mial od razu dlaczego ? bo Ci tak wygodniej ?

Gość mala czarna ja taka
Ja piję regularnie JEDNO piwo dziennie wieczorem >>to to mozna jeszcze przelknac:P

-brak wyksztalcenia -brak szacunku do wlasnych rodzicow -brudne paznokcie -brak szacunku dla wlasnej kobiety

Gość mala czarna ja taka
i najwazniejsze jak jest ode mnie ladniejszy:P:D

Arnold .... musi mieć pieniądze ech .. odwieczna dyskujsa i zaraz się zacznie ... musi, bo ja w mężczyznie, który umie do nich dojść widze wiele pozytywów - odpowiedzialność, zaradność , poczucie bezpieczeństwa - przy nim, ale to taki niebezpieczny temat :P nie mówię, że musi być bardzo zamożny, ale musi sam na siebie zarabiać, stąd słowa o mieszkaniu bez rodziców i pracy sama mam 22 lata, pracuję dziennie, mam stypendium naukowe, pracuję ... i zapewniam Ciebie, że nie chcę przyjść "na gotowe", a wspólnie zdobywać i walczyć o lepszy byt

studiuję dziennie :P