maksa 0 Napisano Styczeń 25, 2007 Witam Moze ktoś z was juz miał nianie na wakacje do 7 letniego dziecka. Kogo zatrudnic jak placic,potrzebuje na 2 tygodnie lipca i sierpnia. Dziecko moze bawic sie w ogrodzi chodzi bardziej o dopilnowanie/ Pozdr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kasia 23 0 Napisano Styczeń 28, 2007 ja osobiscie znam osobe taka tora sie dobrze zajmuje dzieckiem jest terpeutka zajeciowa i obecnie studiuje imysle ze dała by rade jest bardzo komunikatywna i kreatywna pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maksa 0 Napisano Styczeń 30, 2007 Witam Ja jestem z Bielska Bialej a wogole ile placi sie takiej ososbie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nelaaa Napisano Styczeń 30, 2007 Ja sie zajmowalam 3 dzieci przez 10 dni. No 2 bo chlopiec 16 lat i 2 dziewczynki 3 i 9 lat. Nie bylo to w Polsce, ale dostalam 260 €, a mieszkalam u nich , zostawili pieniadze na jedzenie i samochod i a jeszcze mieszkal ze mna moj narzeczony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach