Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziewica23

Dziwica...juz nie..

Polecane posty

Gość niedziewica23

kiedys poznałam sympatycznego chłopaka...starszy 3 lata, byłam wtedy dziewicą i jakos w czasie rozmowy powiedziałam mu o tym a on , ze to bardzo dobrze, ze to sie ceni i dlatego ma do mnie duzo szacunku......nie widziałam sie z nim ponad 1,5 roku , w tym czasie miałam chłopaka z którym współzyłam ale niestety rozstalismy sie...niedawno ten poprzedni zadzwonił do mnie czy nie mam ochoty sie spotkac, zgodziłam sie .....spotykamy sie na gruncie kolezenskiem ale cos zaiskrzyło miedzy nami:) boje sie tylko jego reakcji na to ze juz nie jestem dziewicą:(

Gość mogę coś podpowiedzieć
Słuchaj ty się zastanawiasz co on na to, a co Ty na to ,ze miał cię w dupie przez 1,5 roku? A on co robił jak myslisz? Żył w celibacie? Nie ozdywał sie ,a ty chyba normalne ,ze byłaś z kimś w związku i ułozyło sie tak jak się ułożyło. A jeśli to taki palant co patrzy tylko na to czy jesteś dziewicą to daj sobie spokój.

Gość niedziewica23
on nie patrzy tylko na to....tu nie chodziło o to, ze sie nie odzywał 1,5 roku i miał mnie gdzies ale dowiedział sie , ze mam kogos i nie kontaktował sie.....ale teraz utrzymujemy kontakt i sie widujemy...

Gość pewnie zakrecil sie kolo ciebi
bo mysli ze jestes dziewica a sie okazuje ze glupia puszczalska suka jestes

Gość jak nie jesteś dziewica to
teraz możesz juz liczyc tylko na seks z Murzynami i Arabami:o🖐️

Gość jak nie jesteś dziewica to
zadzwoń do tvnu, dadza ci numer Simona!

Gość niedziewica23
dlaczego zaraz puszczalska???? zrobiłam to z miłosci , kochałam sie z jednym chłopakiem a ze on mnie zostawił to ja mam teraz za to 2 razy cierpiec??

Gość mogę coś podpowiedzieć
Ja też nie jestem już dziewicą, a byłam z kimś bardzo długo...było masę planów, a gość okazał się kłamcą. Rozpadło sie wszystko. Poznałam obecnego, on nawet nie pytał czy jestem czy nie jestem dziewicą, zna moją przeszłość i ją rozumie.To co nas łączy to wspólne pasje, poglądy, przyciąganie fizyczne jak i psychiczne. Reszta nie ma znaczenia. Jest po prostu dobrym, wyrozumiałym człowiekiem, który nie jest małym głupim chłopcem...tylko rozumie, że życie to nie bajka o kopciuszku czy o królewnie śniezce i ludzie bładzą czasem zanim sie odnajdą. On cieszy się tym ,ze jestem.

Gość poza tym
co to w ogóle znaczy "czy jesteś dziewcicą" czy nie????????? a czy wy faceci jesteście prawiczkami że wymagacie tego od kobiet?? jasne że nie, jeśli nawet, to nieliczne wyjątki, które żyją w świecie .jpg :o

Gość szczęśliwy z tego powodu
z tego powodu nie będzie

Watpie, zeby myslal, ze przez te 1,5 roku czekalas na niego z dziewictwem, a w ogole to co za roznica czy jestes dziewica czy nie? Jak ma Cie po tym oceniac to daj sobie z nim spokoj.

Gość Jak to jaka
między używaną laską a porządną dziewczyną to olbrzymia różnica

Jak chcecie \"nieuzywanej laski\", to sie zwiazcie z niemowlakiem, bo potem czesci ciala sa po to, zeby ich uzywac :P

Ila bym dał aby moja narzeczona poczekała z dziewictwem rok dłużej a nie straciła z poprzednikiem.

Gość omg...
do dziewic "prawo" mają wyłącznie faceci - prawiczki jeśli oczekujesz dziewictwa od partnerki, też musisz je dla niej zachować nie hcodzi tu tylko o błonę jakby ktoś nie wiedział:o

Później taka po kimś ma nawyki w sexie których trudno się pozbyć. Zresztą całe piekno narzeczeństwa pryska jak innym taka dawała.

Gość omg...
a ty inne ciałka obracałeś i to jest ok??

Gość Oona
Ej wy macie jakieś porypane poglądy, przecież panna była długo w związku , ma 23 lata kochala tego faceta a wy jej od puszczalskich nadajecie... to może lepiej od razu usiąść na butaprenie i czekać na męża:O:O:O:O sory ale wydaje mi się że nie rozumiją tego tylko Ci co nie byli z życiu zakochani albo jacyś jebnięci faceci z kompleksami. A co do głównego pytania wydaje mi się że skoro odnowiliście znajomość po 1,5 rocznej przerwie to nie ze względu na to że on nadal liczy na to że jesteś dziewicą, może poprostu mu się podobasz?

Gość omg...
oona - tak mysla faceci ktorzy mieli panienki o nazwisku .jpg stad takie poglady, bywa:o czyli ze ty jestes prawiczkiem, a ona nie?

Gość Może mu się podoba
i liczy na to że jest dziewica.Osobiście nigdy z używaną bym się nie ożenił. Więc jak powiedział że ceni dziewicę to raczej wycieruchy nieceni.

Gość Oona
to akurat popieram jak facet czeka z sexem do ślubu może oczekiwać tego samego od partnerki jeśli nie to już podlatuje hipokryzją, zresztą mi się zawsze wydawało że jest się z kimś bo sie tego kogoś kocha a nie dlatego czy ma błone między nogami czy nie:O

Gość Oona
Może mu się podoba

Gość Oona
a ty używany nie jestes? sory obcięło mi tamten:O

Gość napewno się uciesz
:D

Gość A ja się pytam
a ja się pytam czy kobieta jest dziewicą. Nie chcę hiva złapać.... A wszyscy wiecie jak to jest z puszczalskimi...

Gość a ty prawiczkiem jesteś
bo dziewica też może mieć hiv - na palcach można przenieść bez przerywania błony, podobnie anal - cwani ci faceci że szkoda gadać...:o

Gość ST.Ives
Hmm. Jesli nie bedzie chcial z Toba byc bo nie jestes dziewica to znaczy ze jest idiota:) W zwiazku z czym najlepiej bedzie poczekac na kogos odpowiedniejszego niz idiota. to chyba oczywiste?:)

Gość żaden inteligentny facet
nie będzie chciał puszczalskiej, weż później mijaj z żoną i dzieckiem na ulicy takiego