Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziewica23

Dziwica...juz nie..

Polecane posty

Gość NIE ODZYWAMY SIĘ TU JUŻ
ooooo to jest dopiero BZDURA!!!!!!!!

Gość dla każego faceta
obof, przeczytaj co wyżej napisałem 🖐️ Nie wierzę, aby facetowi, który kocha naprawdę było bez różnicy jaki goguś kobietę obracał. Współczuję Ci 🖐️

z tym mogę się zgodzić czym bardziej się kocha tym bardziej boli

Gość omg...
a dlaczego ty jesteś jeszcze z tą brudną szmatą zamiast poszukać sobie dziewicy? jeśli to aż tak rani twoje uczucia, czemu się nie rozstaniesz?

to jest poprostu poniżające dla mężczyzny i narzeczeństwo traci swój urok jak kobieta z innym się puszczała

nie długo zacznę szukać nowej niedawno do mnie dotarło że sam siebie nie przeskoczę

Gość omg...
ponawiam pytanie - dlaczego się nie rozstaniesz z nią??

Gość dla każego faceta
🖐️. To jedna z lepszych rzeczy, na tym chu.jowym świecie - być z dziewicą i zdobyć jej zaufanie. Może ględze, ale facetowi przy takiej Kobiecie chce się serio żyć, w obliczu tej obłudy i kurestwa. Pozdro i powodzenia w szukaniach 🖐️

Gość WOLIMY DZIEWICE
I żadna kurwa mnie nie wmówi... że jest inaczej...

Gość omg...
gdyby to naprawdę był taki problem juz dawno byś to zrobił ehhh pomażyć zawsze można DOBRANOC poszukiwacze zaginionych (?) skarbów :p

Gość omg...
o nie mogę "mnie nie wmówi" - stary, zmykaj, bo zaśpisz jutro na siłownię i nie wyrobisz normy :p hi hi koniec

takie problemy z czasem narastają, nie rozumiesz mężczyzn

Gość jedyne co sie nasuwa na myśl
To twoje podejście do innych ludzi i kobiet, oraz to ,ze nazywasz je kurwami. Możesz mieć swoje poglądy, ale to nie zmienia faktu, i nie upoważnia cię, żebyś obrażał innych ludzi.Dowodzisz tylko, że jesteś zwykłym tłumokiem i wieśniakiem.

Gość niedziewica23
nooo ale wzięcie ma mój topik.... nazywacie mnie wycierusem, szmata, uzywaną.....a sami jestescie lepsi????

Gość WOLIMY DZIEWICE
Trudno mieć do kurew szacunek...

Gość omg...
staram się rozumieć normalnych mężczyzn, którzy myślą głowką, bo jeśli ty wartość kobiety dziewictwem wyznaczasz, to sorry... a dewiantów i fanatyków nikt nie zrozumie (tylko taki sam dewiant i fanatyk)

Gość hehehehee
Te, dla kazdego faceta, nie wypowiadaj sie w imieniu facetów NORMALNYCH,tylko w imieniu ktorzy maja jakis problem ze soba i dlatego wyszukuja te problemy u innych. A swoja droga to pewnie w zyciu nabzykales takich lasek, dziwek i teraz jestes uprzedzony, dla mnie na przyklad jestes taka sama przelatana dziwka jak wszystkie te ktore bzykales. to dziala w obie strony. W zyciu by mi nie przyszlo do glowy skreslac dziewczyny za to ze uprawiala sex ze swoim bylyb - jakis pierdolenity jestes, jezeli u dziewczyny najwazniejsze dla ciebie to czy sie bzykala czy nie.

Gość niedziewica23
mi si ewydaje ze boicie si ekobiec z doswiadczeniem, przy dziewicy , która nic nie wie mozecie sie popisac a taka co wie o wszystkim moze was olac bo jestescie kiepscy ;)

Gość jedyne co sie nasuwa na myśl
Więc TWOJA MATKA TO TEŻ KURWA , bo nei dziewica. Finito dzwonku.

Gość omg...
hehehehe 🌼

Gość niedziewica23
i jakim prawem mnie osądzacie??? to ja juz nie mam prawa do szczęscia bo kochałam sie z facetem, który był dla mnie wszystkim?? beznadziejni jestescie!!!

Gość omg...
żałośni to lepsze określenie

Gość dla każego faceta
do niedziewicy kolejna tępa dla której należy powtórzyć DZIEWCE TO WIĘKSZE WYZWANIE NIŻ NIEDZIEWICE - BO TAKA ROBIE SIĘ MOKRA NA SAME SŁOWA CZY WŁOŻENIA PALCA, więc ty się juz nie bój, o kompetencje takicg facetów co pragną kobiet po prsotu z lepszej półki. A wracając do tematu - czyli skoro tak uważasz, że ci co pragną dziewic są beee, to po kiego ci jeszcze zależy na tym facecie, buuueheheh ?

Gość hehehehee
jestem facetem,tak na marginesie, a was ziomki to mi naprawde szkoda. Kurew by nie bylo gdybyscie ich nie bzykali, ja nie wiem czym wy myslicie, glowa czy palka? spadam stad bo jak sie czyta wypowiedzi takich palantow to az sie noz w kieszeni otwoera, jezlie dla ciebie dziewczyna tyle warta ile jej cipka to bez komentarza

Gość Akurat wierzymy ci że jesteś
facetem

Gość omg...
napisała ze ma innego teraz - czytamy ze zrozumieniem jak to wieksze wyzwanie - "mokra od słowa" a to przepraszam, lepsze suche???

Gość dla każego faceta
widać że hehehe to zamaskowana niedziewice "ziomki" ??? buheheheh :classic_cool:

Gość omg...
dziewica przyjmie za oczywiste cokolwiek zrobisz, bo nie ma porównania (w końcu też kiedyś byłam, to wiem) i dopiero z biegiem czasu nabiera doświadczeń i umiejętności jakie wyzwanie - śmiech na sali

Gość hehehehee
niedziewica23 - nie przejmuj sie kobieto, zaden facet na poziomie nie slresli cie dlatego ze nie jestes dziewica, zrozum, ze tacy ktorzy szukaja dziewic - tych z lepszej polki jak tu koles napisal - to zazwyczaj tacy, ktorzy maja kompleksy, wiec staraja sie poczuc lepiej i poczuc sie kims lepszym bo maja cos czego inniniemieli, pewnie albo jakas panna im powiedziala ze sa do dupy wlozku albo sie obracali w towarzystwie lasek ktore daja dupy na prawo i lewo i dlatego sa skrzywieni i uwazaja ze musza miec dziewice, naogladalem sie tego w zyciu az nadto