Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziewica23

Dziwica...juz nie..

Polecane posty

Gość DRODZY KOLEDZY
Ewakuujcie się stą :). Niech sobie te szmaty żyją w przekonaniu że czarne jest białe, a my róbmy swoje, czyli szukajmy dziewic :classic_cool: Co mądrzejsi faceci przestali się już wdawać w te spory o wyższości dziewictwa nad nie, bo tutaj za dużo ..., a z nimi normalne rozmowy są nie możliwe. Wszystko w temacie.

Gość annniiaa
Ale o co ci chodzi co chcesz tym udowodnić? Ja traktuję dziewictwo bardzo poważnie i w sumie żałuję, że trafiłam na takiego chama, z którym byłam przez ponad 9 lat - oddałam mu je...a on sobie zakpił ze wszystkiego okłamywał mnie i zdradzał...a potem sobie poszukła kolejnej dziewicy. No tak - taka moda.

Gość kur****
nie oczerniam tych kobiet!! raczej facetów - prostaków

Gość annniiaa
O tak, dla tamtego byłego dziewictwo było BARDZO ważne. Ale na szczeście spotkałam człowieka który jest dobry,mądry, wyrozumiały i wspaniały w swoim podejściu do życia. Pomógł mi się trochę podnieść po tym co mi zrobił poprzedni...bo przeżywałam tamto strasznie. Zna moją przeszłość i ją akceptuje, cieszę się że ceni to jaka jestem. Nie uogólniajcie ludzie.

Gość Nie chciałbym
również aby moja żona była w tak długim związku z innym facetem.

Gość annniiaa
No więc szukaj takiej jaka będzie ci odpowiadać.

Gość Nie lubię pocieszać
używanych lasek. To dobre dla frajerów

Gość annniiaa
Wiesz żałosny jesteś. Ja bym nawet nie chciała abyś mnie pocieszał.

Gość omg...
dokładnie :) i nie bluzgaj innych (które pewnie nawet by na ciebie nie spojrzały :p) każdy ma prawo żyć jak chce z błoną czy bez:p

Gość annniiaa
A ty wielbicielu dziewic jesteś prawiczkiem?

Gość omg...
pewnie ze jest - .jpg nie rozdziewiczaja:p

Gość ej dziewczyny
po co nakręcacie takie rozmowy :O ? p.s. i nie każda dziewica ma wymaganie by facet był prawiczkiem ludzie dobeirają się różnie i jest ok, nie wiem zatem po co w koło macieja powtarzać te same schematy, pyt i głupie rozmowy. skończ/my a dziwni panowie też odejdą 🖐️

Gość omg...
słusznie - ZAMYKAMY TEN ŚMIESZNY TOPIC

Gość dziewiceee rulezzzz
THE END :classic_cool: :D:D

Gość Kazdy niech szuka tego o czym
marzy

Gość NIE ODZYWAMY SIĘ TU JUŻ

Gość WOLIMY DZIEWICE
i daleko wam.. SZMATY do nich...

Gość BLA_BLA_BLA

Dla mnie dziwictwo jest w jakiś sposób ważne i nie spotkałam dotąd faceta, który byłby tym jedynym, któremu oddałabym się, ale nie wiem dlaczego kobiety, którym się w związkach nie poukładało miałyby być gorsze. No dlaczego? Bo ich marzenia je zawiodły? Proszę Was... na pierwszej randce pytasz \"Ej, sory jesteś dziewicą? Bo jak nie to nie będę tracić czasu..\" A jak się zakochasz i okaże się, że ma za sobą pierwszy raz to powiesz podobnie \"Ej, sory, ale ja pasuje\"? Nie przesadzajcie. Kobieta idąc z kimś do łóżka wierzy, że to ten jedyny, a jeśli to nie on, to co? Ma się zabić z tego powodu? Gdyby wiedziała, że ktoś inny jest jej przeznaczony to przecież zostawiłaby jemu tę noc. Wracamy do średniowiecza? Pasy cnoty zakładajcie, bo dzisiaj moda... Wiecie co, jak sobie pomyślę, że mogę kiedyś trafić na kogoś o podobnych poglądach i nie daj Boże kochać się z nim, to wolę zostać dziewicą do końca życia. Tyle w tym temacie.

Gość SKąd tu tyle kurestwa
Polki jak hiv z Londynu nie przywiozą to w Polsce od czarnucha złapią

Gość ST.Ives
Ale nikt tu nie potepia dziewic:) Jak chcą - niech sobie nimi będą:) Ja się tylko dziwię że dla niektóych mężczyzn dziewictwo kobiety może być jakimkolwiek wyznacznikiem:) Seks jest tak samo ważnym elementem związku jak każdy inny, więc nie rozumiem dlaczego zabrania sie uprawiania seksu ludziom którzy sie kochaja. Są oczywiście mężczyźni którzy tak stawiają sprawę ze względów religijnych - rozumiem,ale wtedy oni również są prawiczkami, natomiast jeśli ktoś bzyka dowoli a od swojej dziewczyny wymaga tego by była dziewicą, to jest hipokryta w dodatku z kompleksami, a takim nalezy współczuć,wieć ja im współczuję:) Ale z pewnością tez isteniej dużo niezbyt że tak to ujme mądrych kobiet które pozwola sobei wmówić że jesli uprawialy kiedys z kims seks to sa juz bezwartościowe - im również współczuję. Jak ktos kiedyś powiedział, poglądy sa po części funkcją inteligencji, a to już nei wymaga komentarza :D

mi jest strasznie przykro że moja obecna dziewczyna współżyła ze swoim poprzednim chłopakiem i źle się z tym czuję.

Gość ST.Ives
dla powaznych facetow - rozumiem, ze ty jestes prawiczkiem? bo skoro kobiety ktore uprawiaja seks przed slubem to brudne szmaty, to jesli nie jestes prawiczkiem to uprawiales seks z ktoras z brudnych szmat. To mysle ze dziewica, no wiesz, taka czysta juz by cie nie chciala....:D lol, ale sie tu ubawilam dzisiaj:):)

Gość ST.Ives
obof - a uwazasz, ze przez to jest innym czlowiekiem?:) ma inny charakterm osobowosc, zbrzydla od tego czy co?:)

Gość dla mnie jako dla dziewcy
nie ma znaczenia czy mężczyzna jest czy nie prawiczkiem, więc proszę panie, nie podawajcie takich argumentów i jak już ktoś wyżej napisał, ignorujcie takie tematy :). Pozdrawiam

to nie jest kwestia poglądów tylko uczuć, a czuję się z tym źle. I nie uważam siębie za osobę mało inteligentną. Więc prosiłbym abyś mnie nie obrażała.

Gość NIE ODZYWAMY SIĘ TU JUŻ

Gość dla każego faceta
który serio kocha swoją pannę jest ważne czy inny wcześniej ją obracał czy nie. Jeśli facet godzi się tymczasowo na niedziewice, znaczy to, że może jej nie kochać. Im bardziej się kogoś kocha, tym bardziej chce się być TYM>

no właśnie dla kobiet to nie ma znaczenia i dlatego nie można porównywać dziewictwa do prawictwa.

Gość ST.Ives
Ale tak przez ciekawość, dlaczego czujesz sie z tym źle?n Poważnie pytam:) Mniej ja przez to kochasz czy co? Czy coś się w niej przez to zmieniło?