Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedziewica23

Dziwica...juz nie..

Polecane posty

Gość omg...
zwłaszcza że on na pewno nietknięty przez żadną ladacznicę jeszcze nie został... niewinny jak niemowlę... śmieszy mnie ta hipokryzja facetów

ale dlaczego idiota nie rozumiecie jakie to jest ponizające i przykre jak myślisz o tym że twoją kobiete miał inny facet.

Gość tak naprawdę to
facet robi to dla dobra swojej przyszłej żony aby później potrafić jej dogodzić w łóżku

Gość Nie znam mężczyzny
który wolałby wycieruchę od dziewicy-myśląc o poważnym związku.

Gość a ja pytam kto ma takie słowni
słownictwo -wycierucha

A ja rozumiem, że ktoś może oczekiwać od partnerki dziewictwa, ale weźcie nie używajcie takich przykrych słów. Czy dziewczyna wiedziała jak Jej się w życiu potoczy? Wiecie o Niej tak niewiele, a padają koszmarne słowa! Jaka \"wycierucha\" czy \"puszczalska\"?! Kochała się z jednym facetem, którego kochała i wiązała plany i nadzieje! Nie robiła tego z całym batalionem, więc zluzujcie! Miała prawo, a jeśli kolesiowi nie podoba się, że próbowała ułożyć sobie życie z partnerem, którego darzyła uczuciem to zwyczajnie nie jest jej wart. I tyle, zwyczajnie bez zbędnych emocji.

Gość ST.Ives
Tak?:) A wy wszyscy panowie, ktorzy sie wypowiadaja na temat wycieruchow, jestescie prawiczkami?:) Jezlei ktos ma partnera,ktorego kocha, to co w tym zlego ze z nim sypia? Juz zupelnie was pogielo?:) I czyja to wina ze sie zwiazke potem rozwalil? A moze faktycznie lepiej miec dziewice, bo nie zarzuci ze facet jest do dupy w lozku?:) Matko swieta jak dobrze, ze takich jest coraz mniej a normalnych coraz wiecej, dla ktorych liczy sie osobowosc, intelekt a nie to czy ktos ma miedzy nogami kawalek blony...alem sie uśmiala:)

A ja odpowiadam: takie słownictwo mają wypaczeni emocjonalnie faceci, lub Ci, którym się w życiu nie poukładało. Muszą gdzieś dać upust swoim emocjom:/ Szkoda, że tu...

Gość omg...
otóż to... a kobiecie można dogodzić w sexie (wiem!) jeśli ona wie czego w tym sexie chce - więc musi mieć jekieś doświadczenia aby tą wiedzę posiąść a to wam jest wygodnie z dziewica - możecie ją sobie "wychować" do własnych potrzeb i wmawiać, że tak jak chcecie jest właśnie najlepiej, bo ona i tak nie wie... żyjcie dalej w świecie fantazji, bo dziś dziewic już w gimnazjach nie ma, może oprócz jakichś (sorry - wybrakowanych) wyjątków nie wierzę, aby kobiety 20kilku letnie nie miały za sobą jakichś poważniejszych związków (bo przecież sex to tylko w takich związkach z perspektywą na długą przyszłość prawda)

Gość omg...
paerlla, St ives - dokładnie :)

Autorko, nie bierz sobie do serca tych wszystkich bzdur wypisywanych na tym forum przez facetow, bo tu siedza jakies matoly, ktore juz dawno powinny przejsc na islam, kobieta jest dla nich rzecza, ktora sie zuzywa, a seks zaznaczaniem terytorium.

Gość dla poważnych facetów
jesteś już spalona 🖐️

Gość Nie pisz że dziewic nie ma
bo znam mnóstwo 20 lenich dziewic. A wszystkie Kurwy najgłośniej krzyczą że dziewic już nie ma.:D

Gość omg...
dwudziestolilkuletnich znam już bardzo niewiele nie krytykuję tego, tylko zakompleksionych facetów, którzy wymagają błony między nogami jako wyznacznik wartości kobiety, ponieważ obawiają sie najwyraźniej o swoje możliwości w sexie.. no cóż - komputer tylko teorii może nauczyć :p

Gość omg...
btw chodzi mi o to, że mając te 20 czy 20kilka lat masz już na koncie jakieś poważniejsze niż licealne związki, z którymi wiążesz jakieś nadzieje, myślisz żo to właśnie z tym facetem (bo jeśli tak nie myślisz to po co w ogóle wchodzisz w jakieś związki??) więc siłą rzeczy - dochodzi także do sexu - jako spełnienia związku, miłości, a że czasami nie wychodzi i związki sie rozpadają, zdarza się...

Gość Mylisz się
niedoświadczeni faceci obawiają się dziewic, bo wiedzą że pierwszy raz taka kobieta na pewno zapamięta i nie mogą zawieść.

do omg bredzisz 3 po 3. dziewica to większe wyzwanie niż niedziewica która się robi mokra na same słowa -często :classic_cool:, więc ty się o możliwość facetów pragnących dziewic, nie martw :). Żałosne jesteście w tych próbach oczernień dziewic, tak, jakbyście chciały przekonać, że używane auta są lepsze od nówek, buuuuuuuueheheheh

Gość Mylisz się
mi zależy aby moja żona nie straciła cnoty z innym facetem i mnie historie jej związków nie interesują.

Gość omg...
taaaak jasne.. nikogo nie oczerniam, no może jedynie ciemnotę średniowiecze się skończyło już dawno:o

Gość annniiaa
A dlaczego oczerniacie inne kobiety? W czym jesteście lepsi? jak się już troszkę żyje to ma się pojęcie o życiu, że nie zawsze jest to piekna bajka, która idzie wg scenariusza.

Gość Mylisz się
nie ma znaczenia dlaczego kobieta nie jest dziewicą Ważne że nią jest.

Gość kur****
"mi zależy aby moja żona nie straciła cnoty z innym facetem i mnie historie jej związków nie interesują" - SZOK :o fakt, ciemnota niesamowita...

Gość annniiaa
Niech ci będzie. Cieszę się ,ze spotkałam człowieka dla którego coś więcej się liczy w kobiecie niż tylko coś takiego.

Gość Mylisz się
Teraz jest moda na dziewice . Lata 60 minęły. I każdy ma prawo realizować marzenia.

Gość annniiaa
No tak, stwierdzenie MODA wszystko wyjaśnia. Nic dodać nic ująć.

Gość kur****
chyba w przedszkolu....:o

qrwa laski, rozbrajacie :O :classic_cool: jesteście serio takie płytkie czy co ??? jeśli dla was dziewictwo to sama błona, to sory, ale coś z wami nie tak. Chodzi o fakt dziewictwa (jakbyście były serio kobietami a nie dziwkami:P, byście wiedziały, że czasem błona się nawet nie wykształca), bycia czystą.

Gość omg...
czyli ze sex dopiero po ślubie, bo to powazne zobowiazanie i na pewno sie nie rozwieje i do konca zycia beda razem phi phi :o zyj dalej złudzeniami