Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zakochałem się w....

Zakochałem się w...kochance

Polecane posty

Gość świetna kumpela
cześć sc... no właśnie jakoś nie wybieram się jeszcze spać i weszłam zobaczyć co słychać a tu jakoś tak cicho ale to dobrze że wróciłaś bo jakoś tak smutno bez ciebie !

z żoną już sięrozwiodłem.Ale wrociłem do niej. Kochanka odstawiła, była zona przyjęła. Beznadziejny samiec. Nie oczekuje pocieszenia. Ot, sobie cierpię i cięzko mi. Popełniłem błąd, kijowo. Nawet facet ma uczucia. Kurwa. źle mi!!!!!!

no...mi tez brakowało kafeterii i nawet tych zajadłych pomarańczek...dzieki nim szkole cierpliwośc i przygotowuje sie na ewentualny atak środowiska ,jakby sie wydało...oczywiście to żart miałam troche pracy i chyba jestem tak zmęczona że nawet spac nie mogę

chłopie... ja cie nie rozumie a dlaczego kochanka cie odstawiła ,to kto ma ta blokadę kochanka czy zona ?

zdecydowanie kochanka. Zona wybacza wszystko.(była żona) Kochanka.... też wybaczyła (tak mówi) ale nie chce być ze mną. Uznała, ze nie jestem jej wart:( Jestem z zoną i cenię ją za miłośc i cierpliwośc. Szanuję ją za to, ze mi wybaczyła i kocha nadal.

czyli wybrałeś te wygodne zycie ,ale czy ty swoja była żone kochasz ?? wiesz co chyba się tej twojej kochance nie dziwię ,jakby mój taki numer wywinął,najpierw rozwód a potem jak tylko pierwsze problemy to biegiem do byłej żony... tez bym się zblokowała,raz a dobrze i nie byłoby powrotu.Co za duzo to niezdrowo...

Gość świetna kumpela
powiem tak ...powinni cię zlińczować powród do żony gdy macie rozwód to najgorsze wyjście dla niej,dla ciebie. po co wogóle brałeś ten rozwód i co właściwie było powodem że tak zniechęciłeś do siebie ta swoja ukochaną? a jak teraz chcesz żyć być sobie z żoną i mieć kochankę na boku? bo tak też mogła to zrozumieć?

Gość krawcowa
...... jak w brazylijskim serialu....facet ty nie masz jaj!!!!!!! ta kocham, z ta sie rozwiodlem, ta mnie odstawila , do tej wrocilem....ty jestes jakis niezrownowazony emocjonalnie!..nie wiesz czego chcesz ....jak sie kochanka wykopala , to wrociles do zony..po jaki chuj, do niej wracales, przeciez jej podobno nie kochasz...i takkkkk cierpisz bedac z nia!...dobie to nikt dobrze nie doradzi...zawsze bedzie zle, najlepiej teraz caly czas siedz i wylewaj swoje zale na forum.

Gość beciaaaa
Nie rozumie juz nic z tego . Czytam i nie rozumie jaki obraz małzenstwa i obowiązku mają ludzie którzy ; Wybierają kobiete swojego zycia i biorą z nią slub , a wiązą z nimi pewne obowiazki (tekst przysięgi)Nikt nie wie jakie zycie bedzie miał w związku w dalszych latach . Ale to powinno byc jasne. Kiedy decydujesz się na zawarcie związku małzenskiego i zdajesz sobie w pełni sprawe z tego trzymasz się tego . JESTES KOMUS WIERNY , MASZ KOCHAC I SZANOWAC zONE , MEZA I TO JEST JASNE .Jak wiec mozna czegos szukac na boku a nie mówiac juz o zakochaniu się!!! ???A co pózniej odejdzie od zony bo zona juz nie swierza z dziecmi zostawi je jej .Znajdzie inna zakocha się strzeli jej z dwoje dzieci , dziecko i znów historia się powtórzy , ktos znów bedzie cierpiec . Piszac to obrzydło mi małzenstwo.

Gość hm............
och biedny facet... nie nawidze zdradusów.... niech cierpi.... a żona - współczuje jej.. poświeciła sie dla jakiegoś skur.....la i nie dała sobie z tym rady... haha - dobrze ze cie kochanka żuciła....