Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frauhouse

Nocne zmazy.

Polecane posty

Gość bfce
No chyba ze jest tak ze u nastolatkow to poprsotu zawsze wystepuje, a u ludzi doroslych jest wtedy gdy ma nadmiar spermy i musi sie go pozbyc. nie ma takiego czegos jak nadmiar spermy.Sperma jest produkowana stale ,a gdy jest jej za duzo to organizm sam ją wchłania.

Gość kemm
"nie ma takiego czegos jak nadmiar spermy.Sperma jest produkowana stale ,a gdy jest jej za duzo to organizm sam ją wchłania." o matko :o

Gość bfce
17 roku zycia ?RAczej malo kto ma wtesy.Polucja wystepuje na ogol u 15 latkow.

Gość kemm
z poczatku myslalem, ze sobie jaja robisz bfce, ale ty to widze piszesz na serio :o

Gość jakis mlodzik sie napala
tak to wlasnie jest, ze zamiast w szkole nauczac o wychowaniu seksualnym, nadal jest to temat tabu. A potem ludzie twierdza, ze polucje wystepuja do 17 roku zycia nie masz innych problemow?? jesli twoj chlop cos takiego ma to moze zadbaj o niego a nie wyzywaj sie na forum... dla mnie to wlasnie jest charakterystyczne dla okresu dojrzewania... a jesli cie to boli to juz twoj problem

Gość bfce
"nie ma takiego czegos jak nadmiar spermy.Sperma jest produkowana stale ,a gdy jest jej za duzo to organizm sam ją wchłania."`` oczywiscie nie w calosci .Jest w prosty sposob rozkladana na skladniki potrzebne .

Gość bfce
``Hmm zastanawia mnie to gdzie sie ta sperma wchlania O fuuu` jak to gdzie jest rozbijana bo zawiera rozne składniki jak witaminy `sa tez i te niepotrzebne ,a one sa wydalane.

invisible---> wspolzyjesz ze swoim chlopem juz?

i masz 15 lat tak?????

no juz myslalam ze w tym wieku wspolzyje... no wiesz... tak sie sklada ze wiem co to petting ale w wieku 15lat to raczej nie wiedzialam

jakis mlodzik sie napala -> ja tez nie mialam zamiaru wiedziec na wlasnej skorze co to petting w wieku 15 lat... Ale... samo wyszlo;) Ale nie jestem dziwka - robie to tylko i wylacznie z jednym chlopakiem ktoremu ufam w 100%.

invisible:P:P

nie bede tutaj kazan prawic nikomu, ja w kazdym razie nie uprawialam niczego w twoim wieku...

Gość bfce
``Hmm zastanawia mnie to gdzie sie ta sperma wchlania O fuuu`` kobiety ktore łykaja wiedza to najlepiej

co najwyzej seks analny, ale to bylo w wieku 16 lat :)

bfce----> tak mi wlasnie przypomnialas/les jak kiedys ktos mnie pytal czy przez to mozna zajsc w ciaze..... no coz:P

jakis mlodzik sie napala -> bywa i tak, bywa ze ktos jest prawiczkiem w wieku 24 lat i uzala sie nad soba na kafe, a bywa tez tak, jak np moja przyjaciolka miala, ze pierwszy raz przezyla w wieku 14 lat z chlopakiem z ktorym nawet nie chodzila...

hahaha... bardzo smieszny podszyw... ohahaha.... szczerze to anal nie wchodzi WOGOLE w gre a co dopiero w wieku 16 lat

Gość bfce
skład spermy : W skład spermy wchodzą takie związki jak: putrescyna, spermina, spermidyna i kadaweryna (odpowiedzialne za zapach i smak spermy), witamina C, prostaglandyny, lipidy, aminokwasy, enzymy, hormony steroidowe, witamina B12, fruktoza, cholesterol, mocznik, cynk, wapń, magnez.

Invisible no tak tak... bywa... a potem sie dziwic ze tyle 15latek ma dzieci... tez bywa nie?