Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość frauhouse

Nocne zmazy.

Polecane posty

Gość bfce
``jak to nie? skoro przyznales ze zyjesz podporzakowujac sie danym statystycznym to teraz nie odwracaj kota ogonem... nie ma wyjatkow`` 11 minut jest tosrednia ze stosunkow .Wiec raz moze byc 21 innym 3 Wiec nie mozesz liczyc tak by kazdy stosunek mial 11 minut .Zastanow sie na jakiej zasadzie to wyliczono.

Gość bfce
``jak nie moga, jak moga? Trzeba sie trzymac statystyki, zeby nie uprawiac seksu zbyt dlugo, bo zabraknie czasu na inne czynnosci.`` chyba nie musze dodawac ze to podszywacz napisał:)

Gość bfce
``alez stosunki maja wplyw na cale zycie.. i to ogromny... chyba ze znow masz inny poglad gdyz w statystyce jest inaczej`` tu zdania sa podzielone, 43.536% specjalistow mowi, ze maja wplyw na zycie, pozostali mowia, ze nia maja znaczenia.

Gość jakis mlodzik sie napala
widze ze masz problem ze soba:P:P ale przeciez ty wlasnie kierujesz sie statystykami a skoro statystycznie stosunek trwa 11 minut to 11 anie :P:P trzymaj sie regul :P

jesli masz nieudane zycie erotyczne i nie seks nie jest dla ciebie wazny to ok:P ale nie wyzywaj sie na innych:P mnie raczej malo obchodzi czy 50% tak uwaza czy 99%.... wiec nie musisz sie wysilac i nie podawaj tych danych

Gość bfce
``widze ze masz problem ze soba ale przeciez ty wlasnie kierujesz sie statystykami a skoro statystycznie stosunek trwa 11 minut to 11 anie trzymaj sie regul `` a ty nie uogolniaj .Nie wolno leciec na skroty.Statystyke uzywam jak najbardziej ,ale tylko w waznych zyciowych kwestiach.NO i zle interpretujesz ta srednia .Trudno cokolwiek wiecej dodac

ja jej wogole ni zamierzam interpretowac:) bo mnie ona wogole nie interesuje.. a twoja partnerka podziela twoje zdanie?

Gość bfce
``tu zdania sa podzielone, 43.536% specjalistow mowi, ze maja wplyw na zycie, pozostali mowia, ze nia maja znaczenia`` to moj podszywacz Nie to wy macie problem ze sobą .BO jezeli wam nie przeszkadza robc dieci w wieku 14 lat to robcie .To wasza sprawa.Skoro wogole sie statystyka nie kierujecie :).

Gość bfce
jezeli ci e nie interesuje to rob odwrotnie .Ludzie robia dzieci w wieku 24-30 lat .Ty zrob je w wieku 40 lat.TYlko nie wiem czy twoje dzieci beda zadowolone .

Gość bfce
``widze ze masz problem ze soba ale przeciez ty wlasnie kierujesz sie statystykami a skoro statystycznie stosunek trwa 11 minut to 11 anie trzymaj sie regul `` nie to ty masz problem ze soba .Nie interesuje cie statystyka i bedziesz robic dzieci kiedy chcesz.CZyli zostaniesz matka w wieku 14 lat .Gratuluje .

a czy ja Tobie powiedzialam ze jestem za posiadaniem i robieniem dzieci w tym wieku? powiedzialam o tym ze chce miec dziecko w ieku lat trzydziestu

i jeszcze jedno 14 lat dawno skonczylam wiec przykro mi ale niestety racji nie masz...

Gość bfce
zyj tak dalej . znam takie 40 letnie mamy.

Gość bfce
i jeszcze jedno 14 lat dawno skonczylam wiec przykro mi ale niestety racji nie masz.. robcie te dzieci kiedy wam sie podoba kogo to obchodzi.

i na pewno sa bardzo szczesliwe bez twoich statystyk a w tym wieku 10 lat roznicy robi swoje a ja mowie o 30stu a nie 40stu

czyzby koniec argumentow?

Gość PITRAS188338
Ostatni moja partnerka miała orgazm :)) al ja nie zdążyłem wyrzucic plemników , cierpiałem jak cholera ona zasneła aj z pełnym workiem zostałem masakra

Gość Taki jeden ziom :P
znam ten bol a tak co do tematu - troche stary - ale nocne zmazy miewam i ja w wieku 29 lat jak ze 3 dni nie bzykam generalnie mam wysokie libido i duze potrzeby seksualne

Gość OOOu
Mam 28 lat , ost zmaze nocną miałem w wieku 15 lat , do wczorajszej nocy , mam nadzieje ze to normalne zeby w wieku 28 lat miec zmaze nocna

jak to jest z wami? Czy jeżeli wam kobieta ręką zwali to nie macie zmaz? Mój facet prosi , że mam mu zwalić ręką to będzie lepiej spał,ale i tak mu w nocy stoi. Czy wy dziewczyny waszych chłopaków masturbujecie ?

Gość Zmazowy
Panowie i Panie zmazy sa w momencie POBUDZENIA I braku wyproznienia z moszni.... Choc to nie regula bo zdarzylo mi sie kilka razy po seksie ze snila mi sie kolezanka w roli XXX i tez sie spuscilem przez sen... wiec ciezko to okreslic ..... Wydaje mi sie ze glowna przyczyna jest nadmiar podniecenia, innymi powodami roznego rodzaju zaburzenia.

Gość gość
ja mam nadal zmazy nocne i to dziś jako facet 30 letni..normalna sprawa.

"z make upem a ja myslalam ze to tylko dotyczy 15latkow... w sumie ciekawe pytanie" bo to dotyczy tylko 17 latków później czegoś takiego nie ma:) ten temat założyła kobieta i nie wiedziała że tak nie jest...

ja mam 26 i mi się zdarza czasem...:) Pewnie dlatego , że nie mam dziewczyny...

Gość gość
U mężczyzn nawet dorosłych jest to możliwe przy bujnej sennej wyobraźni erotycznej, po dłuższej abstynencji, a czy u kobiet też? U mężczyzn widać spermę na brzuchu, a jak się to manifestuje u kobiet?

Gość gość 777
Ja mam 31 i nadal mam zmazy, zwłaszcza jak mi się przyśni coś ostrego, wręcz niemoralnego, zabronionego.

Gość 48 - latek
trzeba z krzyża spuścić 5-8 razy tygodniowo, jeśli mam dłuższą przerwę we współżyciu ( onanizmie także ) to faceci muszą mieć zmazy, w ten sposób organizm się broni przed nadmiarem spermy która mogłaby się dostać do mózgu

Gość gość
a czy polucje są też u płci żeńskiej? Jeśli tak, to czy majtki są też mokre?

Gość gość
ja mam 41 lat i nawet po udanym seksie z zoną mam nocne zmazy...... to miłe i przyjemne uczucie jak podczas snu ma sie wytrysk, tylko potem wszystko jest mokre , ale mam srednie raz w miesiacu