Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takajednanieznajoma

obejrzycie koniecznie ten material!!!

Polecane posty

Gość takajednanieznajoma

przegladalam sobie neta z mysla ze za chwile go wylacze i natrafilam na cos bulwersujacego obejrzyjcie ten material koniecznie ja jestem zszokowana!!! szkoda mi strasznie tej matki,czy naprawde nic nie mozna zrobic???a gdybybyscie to wy byly w jej sytuacji??? http://interwencja.interia.pl/news?inf=862834

Gość takajednanieznajoma
podnosze!

Gość takajednanieznajoma
halo jest tu kto???

Gość takajednanieznajoma
wiem ze jestem niecierpliwa ale prosze o komentarz co sadzicie?

Gość sdbckjih
ale konkretnie to co mam zobaczyc??

Gość takajednanieznajoma
czy nikt tego nie obejrzy? zal mi tej matki...

Gość takajednanieznajoma
ojej przepraszam chodzi i o tytuł "porwał dzieci do Polski"

Gość takajednanieznajoma
fragment "Ona Dominikanka, on Polak. Pobrali się kilka lat temu w San Marino. Życie po ślubie nie było jednak sielanką. Od dwóch lat są w separacji. Mają dwoje dzieci. To bliźnięta Norbert i Ambra. Zgodnie z postanowieniem Sądu w San Marino ojciec mógł je widywać tylko dwa razy w tygodniu. Polak nie mógł tego wytrzymać i wywiózł dzieci do Polski. Trwa walka o dzieci. "

Gość sdbckjih
hmmm no ja mysle ze to nie tylko matka jest pokrzywdzona...to jest dramat obojga rodzicow nooo i dzieci przede wszystkim niestety tak sie czesto zdarza w takich malzenstwach.. to bardzo przykre mnie jest przede wszytkim zal dzieci

Poszukaj historii jak to ojciec Arab wywozi swoje dzieci do swojego kraju choć Sąd Polski \"dał\" jej matce ... będzie masa ludzi zainteresowana tym tematem i najeżdżaniem na wrednego ojca ...

Gość takajednanieznajoma
o takich historiach tez slyszalam i tez jestem zbulwersowana,pamietam jak rutkowski pomogl jednej Polce odzyskac swoje dzieci z jakiegos kraju arabskiego,jednak natrafilam na ta historie i naprawde zal mi tej matki,przeciez ona nie przypuszcza,ze sie u nich popsuje,nie przypuszczala,ze nasze kraje nie maja podpisanej umowy w sprawie dzialan na rzecz porwan dzieci ,ona jest tylko matka i zostala niesprawiedliwie potraktowana przez nasze wladze tylko dlatego,ze nie jest Polką,straszna sytuacja i wiem,ze najgorzej cierpia na tym dzieci,niewiem co bym zrobila,gdybym byla np zona wlocha,czy innego i on by zabral i wywiozl dzieci do swojego kraju,to straszne,ze sądy nic nie robia w tej sprawie,tylko dlatego,ze ona nie jest Polką

Gość takajednanieznajoma
mi nie chodzi o najezdzanie,tylko nie wyobrazam sobie,zeby ktos odebral mi dzieci,co musi czuc ta matka???