Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fgfgfg

laski jaka wg was jest idealna waga do wzrostu 170 cm ?piszcie koch

Polecane posty

Gość fgfgfg
ane:)

nie ma idealnej wagi-bo miesnie waza wiecej niz tluszcz i czasem waga tego nie oddaje, najwazniejsze sa wymiary (oczywiscie te na ktore mamy wplyw bo nie sprawimy zeby urosly nam piersi), wiec jak masz mniej niz 100 (w przyblizeniu bo 1cm to nic ale 6 to juz duzo)w biodrach i mniej niz 68 w talii to mysle ze jest ok

Gość O Maj Good
Idelna waga na wzrost 170 cm, zależy czy dla kobiety czy faceta. Zważywczy że tak niskich facetów o wzroście 170 cm nie ma, więc napiszę tylko wagę dla kobiety o tym wzroście. Myślę że idealna waga to tak 70 kg około

idealna waga t pierdoly i nie gadaj jej glupot, ja mam 177 i waze 57 kg a w biodrach mam 94, w tali 62 i w biuscie 90 waga do wymiarow ma bardzo niewiele

Gość sellina
a jeśli nie będziesz miec tej tzw. idealnej wagi to co zrobisz? Bedziesz sie katowac dietami na schudniecie lub przytycie? Przecież to bez sensu.

Gość rrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeetyyyyyy
czy wyście powariowały??? nie wyobrażam sobie żebym miała mieć więcej o 15 a nawet 20 kilo! dżizas, przecież wyglądałabym jak słonica! nie można wyznaczać idealnej wagi dla samego wzrostu!

Gość bnujaja sie kanalio
idealna waga to 65 albo 70 dla kobiety o tym wzroscie...i kropka.

Gość rrrrrrrrreeeeeeeeeeeeeetyyyyyy
do ---> bnujaja sie kanalio mam pytanie: czy dobrze się czujesz w swojej wadze? dobrze wyglądasz? jeśli tak, to wyobraź sobie, że ktoś ci mówi, że nie masz idealnej wagi, bo przy twoim wzroście powinnaś ważyć 15 a nawet 20 kg więcej jak zareagujesz? normalne - śmiechem :) 🖐️

Gość no niesamowiteee
laska ty wazysz 54 kilo ? i masz 31 w łydce oraz 45 w udzie tylko??ja pitole to ty masz anoreksje chyba bo ja mam 35 cm w łydce i 53 w udzie i mam tragicznie chude nogi aż wstydze sie pokazac komus takie patyczki..

Gość czepliwiec złosliwy
97 kg

uuu nio ja sama mam 170 wzrostu i waze 52 kg.....jestem szczuplutka,ale wydaje mi sie ze jest bardzo dobrze:):)

Gość a ja mam 170
miezrylam przed chwila. do anoreksji mi daleko... nie mam chudych nog nie wiadomo jak. MOze cm ci zle mierzy, albo moj. A z waga 70 kg.. bym ociekala tluszczem. Moja mama przy 168 wazy 63 kg i jest juz prawie gruba.. (ma spory brzuch i faldy tluszczu)

a ja teź mam 170 cm wzrostu waga 63 kg ...ale znacznie lepiej czułam się przy 58 ...choć i teraz nie wiele mam sobie do zarzucenia pod tym względem..

Gość jak dla mnie idealna waga
przy tym wzroście to ok. 55 kg. Do 56max. Sama mam 168 i kiedy ważyłam 56 kg czułam sie okropie:O Tewraz ważę 51 kg i czuje się dużo lepiej. jakbym schudał jeszcze z 1-2 kg, byłabym baaaaaaardzo szczęśliwa i nie myślałabym juz iwecej o wadze ani sylwetce;)

Gość no niesamowiteee
ZLE MIERZYSZ ŁYDKE I UDO BO MIERZY SIE W NAJSZERSZYM MIEJSCU..

Gość a ja mam 170
w najszerszym mierzylam.....

Gość no niesamowiteee
DZIWNE ZE MASZ TAKIE CHUDE NOGI...NIESAMOWITE TO JEST ..MOZE METR MASZ ZEPSUTY??

Gość a ja mam 170
napislam ze moze mam... na razie jeszcze umiem się nim obslugiwać i odczytać miare.Jeszcze moj wiek mi na to pozwala. Reszta bledow nie zalezy ode mnie. Ze wzrokiem tez nie mam problemow. Odczytane wymiary potwierdza moj facet, i nie zauwazyl bym byla anorektyczka. Tym bardziej pas... zgadza sie, a nawet na taki wymiar spodnie mam.

Gość a ja mam 170
gdy odrobine poluzuje cm to raptem 46 mi wychodzi, gdy porownam do twoich 53... duuuzo luzu zostaje.I nie mam chudych ud, kazdy kto zobazcy to potwierdzi. Sa szczupłe, ale pod wzgledem "wycwiczenia" brakuje im sporo. Tzn to co bym w nich zmienila- to ujedrnila.

Gość no niesamowiteee
a ile masz latek?naprawdenikt cie nie wyzywa od anorektyczek>>szok..

Gość Malinka...
hmm ja mam 170 i waze 50/51 kg i czuje sie dobrze z taka waga..nigdzie mi sie nie wylewa w spodniach nozki ladnie wygladaja..podobno zgrany tylek..nie wyobrazam siebie gdybym miala wazyc np o 10 kg wiecej..kiedys wazylam 55 kg ok i czulam sie koszmarnie..te wystajace boczki mnie dobijaly..jak narazie jest ok tak jak jest:) pozdrawiam:*

Gość Atena *
ja mam dokladnie 170 i 63 kg i jest git

Ja mam 170cm i waże 64kg i jestem bardzo przy tym okrągła.To chyba zalezy jaki procent masz w sobie tluszczu a ile miesni bo mam spore boczki walki na przuchu a uda mi sie trzesa jak galaretki:( jak wazylam 54kg to wygladalam w sam raz

Gość Różany płatek
ja mam 172 cm i ważę 52 kg :) i uważam, że jest ok :)

Ja mam 1,70 cm, waże 59 kg. W biuście mam 90 cm, w talii 70 cm, w biodrach 96cm. Co do uda to 55 cm, a łydka 33 cm. Myśle, że strasznie się zapuściłam. Najlepiej czułam się przy wadze 52kg. Teraz biore tabletki, po których strasznie spuchłam i dołoże wszelkich starań, aby ten stan rzeczy zmienić po skończeniu kuracji. :) Trzymajcie kciuki.

Gość o jaka fajna wypowiedź
jaq mam 167 cm, 59 kg, biodra 95, pas 75, biust 88, udo 54 wiem, wiem za duzo, ale już działam

Gość potrojna mama
to zalezy od osoby ja mam tyle wzrostu i waze 62 chce schudnac z 4 kilo ale to amx kiedys wazylam 54 i jak patrze an zdjecia to straszne wszedzie mi ksoci wystawaly a twarz byla okropna i wszyscy mowia ze teraz lepiej wygladam niz keidys mimo iz mam leciutki brzuszek po ciazach