Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ruda1987

o wszystkim i o niczym

Polecane posty

ja myślę, że skoro Wasz związek to tylko formalność to nie ma sensu.... PS. Nawet jeśli on będzie cierpiał... Wiem coś o tym.

Gość kreatyna
nie ma dzieci ani on ani ja. a to wszystko nie jest taki proste bo mój mąż mnie kocha

Ale Ty nie kochasz jego.......... on tego nie widzi? Jak udało Ci się tak długo żyć w takim dziwnym układzie?

Dziewczynki musze Was opościc niestety:( moj facet właśnie po mnie przyszedł:) Zajrze jutro:):*

Gość kreatyna
no właśnie że kochanka ale mąż to bardzo wrażliwy człowiek i mógłby sobie krzywdę zrobić jakąś ja już z nim nie sypiam przecież a on i tak mówi że mnie kocha i wogóle jest taki miły dla mnie a ja ciągle jakieś fochy mam on chyba by nawet nie uwierzył gdybym mu powiedziała

ruda1987 > Trzymaj się i miłego wieczoru :) kreatyna > wiesz? współczuje Ci Twojej sytuacji ...w życiu bym nie chciałą w takiej się znaleźć...

Kasia > od dwóch dni?? ...hmmm.... i jak Ci z tym? j e b > to polewam! jestem singielka ...wzdychająca do takiego jednego ... mam nadzieję, że może coś z tego być ...ale równie dobrze może nie być nic! :( kocham się w nim a on o tym nie wie...