Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zgggaga

co na zgage w ciązy?

Polecane posty

Gość zgggaga

plizzz..

Gość woda zuber

Gość zgggaga
a rennie można?wole jakiś lek niż tradycyjne metody,ale nie wiem czy mi nie zaszkodzi

Spróbuj z tym mlekiem , po co od razu faszerować się lekami ? Mnie mleko pomagało lepiej niż leki.

witaj ja już mam 4 miesięcznego szkraba, ale zgage miałam straszną w ciąży, zaczęła się ok. 4 miesiąca i co miesiąc było gorzej. Wkońcu do tego doszło że spałam na siedząco albo wcale bo tak mnie męczyło. Zalecają nie jeść potraw smarzonych, mocno przyprawionych, słodyczy, nie pić mocnej kawy ani herbaty. Po jedzeniu nie kłaść się od razu. Nie jeść dwie godziny przed samym spaniem, pić jogurty naturalne. Ale powiem ci że mi nic nie pomagało, no może na jakąś godzinke ulżyło mi dzięki RENI do ssania. Zgaga ustąpiła dopiero jak już leżałam na porodówce. Podobno jak się ma zgagę to maluszek urodzi się z włoskami!!!

własnie zajrzałam,zeby napisac Ci o mleku ale widzę ,ze dziewczyny juz mnie ubiegły ..;)🖐️

Gość nanaska
mnie zgaga dopadla w 7 miesiacu i zaczelam jesc migdaly no i tak sie nimi zajadlalam ze nie moge na nie patrzec a to juz 2 lata po ciazy

Gość zgggaga
dzieki dziewczyny,sprobuje migdały,mleka niestety nie toleruję:(

Gość ewciadan
Ja piłam zawsze szklanke mleka.Pomagało w 100%:)

Gość Dagcia
Pewny i niekłopotliwy sposób. Wymieszaj szczyptę suszonego majeranku ze szczyptą mielonego kminku i połknij. Po 5 minutach zapomnisz o zgadze na pewno i na długo. Brzmi tak sobie ale u mnie działało bez pudła a miałam zgagę jakich mało, na którą nic innego nie pomagało.

Gość goootttttt
a buraki czerwone probowałyscie? , zarówno gotowane , jak i sok. Mają silnie działanie odkwaszające, a sa bezpieczne

Gość milamila2000
A mi pomaga kefir...