Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wcale nie zaskoczona

Temat o zniknięciu tematu o KOLCZYKACH u maluszków też zniknął

Polecane posty

teraz będą postulować o nadanie mi bana, mimo że ani jedno obraźliwe słowo z moich ust nie padło ;) mam nadzieje, że zanim moderator poleci po topiku, to przeczyta o czym tu rozmawiamy i czy kogokolwiek obrażamy :) a nick? jak każdy inny, nie rozumiem doprawdy specjalnych dla mnie względów :D nie będę Cię Hanuś pozdrawiać bo jeszcze to odbierzesz jako cios i gwałt na Twojej osobie:D

W piaskownicy najwazniejszy jest : piach ...łopatki i grabki ...🖐️ Pozdrowienia od czerwcowych mam :) 😘

Gość dzieciaaaaar
To alibi to do mnie??? UWAGA SARKAZM!

Gość workshop
Hmm...piszecie dziewczyny że nie wypada ale taka jest codzienność. Po co tworzyć zafałszowany obraz rzeczywistości?, żyć w dwóch światach tym różowym wirtualnym i szarym tuż obok komputera? A co myślicie o prowadzeniu blogów dziecięcych?. Dla mnie to internetowy ekshibicjonizm i wcale nie byłabym taka pewna czy takie dziecko będzie w przyszłości zachwycone takim pomysłem. Ale to tylko moje zdanie. Ciekawa jestem jakie jest Wasze?

Witam szacowne gremium niezłe rzeczy mnie ominęły,czyżby nasze cukiereczki nadal mąciły,czemu nie siedza na swoim forum tylko wtykają wszędzie swoje słodkie noski?

Gość workshop
Krwawa-może już topią się w tym lukrze i przychodzą zaczerpnąć powietrza:D

Gość Żenujące się zrobiło

Mam 16 miesięczne dziecko ale jakoś do tej pory zachowałam zdrowy rozsądek.Dziecko to ubabrane zupką ubrania ,nieraz śmierdzące kupy i nieprzespane noce do lukru ma się to tyle co nic!

Gość wcale nie zaskoczona
I temacik sobie spada spokojnie... :) Tak samo byłoby w końcu z pierwszym, to są forumowe burze w szklance wody. Widzicie, mamuśki? Prościej jest po prostu odpuścić, a nie lecieć z językiem do moderów i wytaczać ciężkie działa. :) Popełniacie błąd taktyczny w walce z krytyką swoich budyniowych klubików ;) Pozdrawiam wszystkie NIEsłodkie mamy :)

Gość kurderebele
no i po co znowu prowokujesz? właśnie przez podobne zachowania tamte tematy przestały istnieć

Ja czytałam dziewczynki ten topik o kolczykach i powiem wam szczerze ze mi sie nie podobał,nie dlatego ze wiekszosc mam była przeciwna przekłuwaniu uszków u małych dzieci ale dlatego ze czytajac go czułam sie jakbym maltretowała moje dziecko,kaleczyła je i wszystko co najgorsze,jakby przez to ze przekłułam mojej córce uszka była złą matką.Boże dziewczyny, nie wiem czy nie ma wiekszych problemow jak przekłute uszka dziecka?????????Nie potepiam ani mam ktore przekłuwaja uszka, ani tych ktore nie przekłuwja.A na tym temacie były okropne wyzwiska ,poprostu totalne deptanie z błotem.Troche byłam zaskoczona tymi wypowiedziami, bo odkad corcia ma kolczyczki nikt nigdy mnie za to nie potepil a wrecz przeciwnie spotkalam sie z pozytywnymi opiniami....a tu jak to czytałam to poprostu szok!!!!!!!!!!!!!!!!nie pisalyscie ze mi sie to podoba lub nie tylko od razu jazda na całego ,totalne potepienie ,robienie z matek potworow....strasznie okaleczających swoje dzieci i to właśnie jest zenada takie straszne wyzywanie innych a nie przekłucie dziecku uszków.

Viki chodzi o to, że każdy dyskutuje na swoim poziomie, ja akurat jestem przeciwna kolczykom a uważam, że wytoczyłam rozsądne argumenty przeciw - wcale nie napadając na gust czy jego brak u innych ale kierując sie tylko i wyłącznie bezpieczeństwem dziecka; tak naprawde trudno wyczuc granice w dyskusjach, lub \"dyskusjach\", w których pojawiają się dwa odrębne i różne zdania - ale za moje argumenty zostałam wprost przygnieciona ciężką artylerią numerologiczną :) potem nazwana półmózgiem czy tam bezmózgiem, no przepraszam, ja nie oceniam intelektu innych a za wypowiedzi osób które sie do tego zniżają nie odpowiadam... taki juz urok publicznego forum, że każdy może powiedzieć co mu sie zywnie podoba, ale kwestią indywidualną jest w jaki sposób to zrobi i czy ma wyczucie czy też go nie ma. W sprawie kolczyków nikt nikogo nie przekona, ja swojemu dzecku nie założę, bo nie trafiają do mnie argumenty że kolczyki są THE BEST :D każda mama zna swoje dziecko, moje potrafi wyskubac różne rzeczy, więc kolczyki wyskubałaby na pewno nie bacząc na szkode dla swoich uszu, nie wspominając juz o przedszkolu gdzie są inne dzieci z małymi paluszkami i ciekawościa jak u kota... co do blogów - nie mnie to oceniać, jeśli ktos lubi się uzewnętrzniac, to niech to robi, mnie akurat tez przyszłoby na myśl pytanie czy moje dziecko kiedys w przyszłości byłoby tym zachwycone ;) teraz tym maluchom przecież wszystko jedno :)

Gość ty Dżiowineta
sama ocen swoj poziom i nie wciskaj ludziom ciemnoty ze teraz tak ladnie piszesz i wszystko pieknie oceniasz . Ja tez czytalam tamten temat o kolczykach ktory na szczescie skasowali . I pisze bardzo obiektywnie . Przeciez to ty najbardziej naskakiwalas na osobe ktorej teraz pseudonikiem sie poslugujesz . Nie neguje ze ona tez brala ostry udzial w dyskusji ale nawet najspokojniejszy czlowiek ma swoje nerwy kiedy sie go prowokuje. I nie pisz ze tak sie robi ze twoj obecny NICK , to tylko jeden z wielu nikow na forum . Kazdy ocenia ciebie jednakowo . Znam ta osobe o niku Giovinetta od dawna . Ona pomoga na forum dziesiatkom osob . Wszyscy ja szanuja za to co dla nich zrobila a ty przedrzeznilas jej nick i chcesz jechac na jej plecach bo moze liczysz na to ze ktos sie pomyli i tez bedzie ciebie szanowal . Na dobra opinie trzeba sobie zapracowac i to ciezko jak ta Pani to zrobila .Jestem jej wdzieczna bo wyleczyla mnie z bardzo uciążliwej choroby wiec dlatego to pisze . Jak czytam twoj nick " Dżiowineta"..to zwyczajnie mam niesmak w ustach" . Pomysl sobie nad soba jak to sie nazywa w realu takie podrabianie czyjejs renomy czy autorytetu .Musialam ci to napisac a wnioski wyciagniesz sama :) Pozdrawiam cie

nie wyciągnę, bo uważam że nie mam z czego, a skoro osoba o której piszesz ma taką renomę, to nie ma wątpliwości, że nikt mnie z nią nie pomyli, nie podszywam się pod nią, nie robię nic w kierunku żeby mnie ktokolwiek z nią pomylił, więc o co Ci chodzi? może Ci się wirtualna rzeczywistość plącze z realem, mnie nie.

To prawda jak coś jest nie po mysli większości mamusiek na kafe to nie ma prawa bytu, też mi zlikwidowali całkiem uważam ciekawą dyskusję o suwakach :O