Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bulinka17

co zrobić żeby na mnie chociaż spojrzał?

Polecane posty

Gość daj spokój..
Zresztą ktoś wyżej napisał: "MOŻE ON JEST NIEŚMIAŁY TO SAM W ŻYCIU NIE ZAGADA." Jasne a z kolei jakby był śmiały i by do niej pierwszy zagadał to wtedy by oznaczało że najprawdopodobniej tak samo i do innych obcych dziewczyn zagaduje. Wiem to bo jak mnie ktoś obcy podrywał to zazwyczaj się okazywało że zaczepia też inne przypadkowe dziewczyny w różnych miejscach. Także lepiej już chyba jak gość nic nie robi. Dogódź tu kobiecie :P I tak najlepsze jest coś pośredniego.

ciągle o nim myśle. rano wstaje i modle sie zeby jechał tym samym pociągiem, wieczorem kłade sie spać i myśle o nim...

Gość daj spokój..
No to widzę że jest już źle... No cóż. Jak Ci sie kiedy uda coś sprowokować to się nam pochwal.

mam podobny problem co koleżanka wyżej, tyle że chłopak chodzi do mojej szkoly i nie jest cwaniakiem, mam plan żeby podejśc w poniedziałek i zapytać jak było na studniówce (miał wczoraj), tylko boje się jaka bedzie reakcja i o czym dalej gadac

nigdy nie widziałam go z żadną dziewczyną, kilku laska mówił cześć ale nic więcej. więc... może mam jakieś szanse...

Gość _spacja_
a jestes ladna?

Gość może taaaaaaaaaaak
wygląd rzecz gustu. czy przystajesz do powszechnie obowiązujących wzorców (cholernych zresztą)?