Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boszzzzzzz co za ludzie

zobaczcie jak mają nasrane w głowach

Polecane posty

Gość whoever
sama masz nasrane idiotko! akurat na tym forum w większości przebywają osoby chore na ED. jak ci się nie podoba, to nie wchodź. i tyle. tak, tak, jak anoreksja i bulimia to jest NASRANE, to czemu ,do cholery, komuś, kto ma raka albo hiv nie powiesz, ze ma nasrane?!

Rak pojawia sie niekiedy niewiadomo skad...wirusem HIV mozesz sie zarazic nawet nie wiesz kiedy. A anoreksja i bulimia to choroby na wlasne zyczenie...takie jest moje zdanie w tym temacie.

Gość nie na wlasne zyczeniato
sa osoby chore,choroby maja podloze psychiczne.

hana ma fajną figurkę, mi się tam podoba...pokazalam mojemu kolesiowi...i on tez twierdzi, że atrakcyjan; dlugie nogi, talia, ajne bioderka, płaski brzuch...

Gość isen
po pierwsze masz troche mylne zdanie ... b tak oczywiscie niektore anorektyczki i bulimiczki są poprostu zadąsanymi pannami ,ale tez jest taka grupa i na tym forum to dobrze widać ze jest duża grupa dziewczyn , które mają problemy w domu , szkole często problemy o ktorych ty nie masz pojecia i po jakims czasie walka z tym by byc chudszą staje się dla nich walką która uważaja ,ze potrafia wygrać. Nie oceniaj wszystkiego tak pochopnie , bo mozesz sie pozniej przekonac gdy nie daj boze trafi ci sie ,ze któraś z twoich znajomych czy bliskich bedzie miał zaburzenia łaknienie i przekonasz się ,że ana czy mia to takze choroba a chorzy są słabi zarówno fizycznie i psychicznie i dlatego także potrzebuja pomocy i wsparcia. To nie jest takie proste jak ci się wydaję i wydaję się często tym którym życie nie dało jeszcze takiego naprawdę pożądnego kopa od życia. pozdrawiam

Gość każdy marudzi....
a sam pewnie chciałby tak wyglądać, tylko nikt nie jest szczery-chcecie stworzyć ideal jako kobieta w rozmiarze 40. zrozumcie też, że te dziewczyny nie mają po 30 pare lat, jak większość z was...tylko nascie i w ich wieku nie jest wskazane nosić rozmiar 40 i wzwyż, bo z takich gabarytów robi się babsztyl w rozmiatrze 46/ ciąża i wiek robią swoje/.. ojej.... coraz gorzej z nimi

przykra i smutna sprawa. próbowałyście jakoś prosić o tę pomoc? Często rodzice są ślepi na problemy swoich dzieci dlatego też rozumiem was, ale może tak same z siebie zaczniecie wołać o pomoc?

juz na tym forum powstal topik dot. tego tematu:/ ych.. z ciekawosci zobaczylam fotki, przeczytalam pare topikow i ..szkoda tych dziewczyn..

Gość żal mi ich
no ale chyba same tgo chcialy...

Gość Josia
kiedys bylam uzalezniona od thiness :O

Żądacie współczucia dla tych chorych a same obrzucacie epitetami te normalne rozmiary 40?Wolę swoje 40 niż żygać po kątach albo powoli się zabijać.Mnie odział zamknięty nie grozi.Więc o co chodzi? I piszcie bardziej składnie,bo zrozumieć Was nie idzie,poza obelgami.

Gość skąd wiecie że sa chore

Gość ale ale ale
to nie jest ich wina, że są chore. nikt sobie nie wpaja choroby! ludzie, czy wy wiecie co piszecie?

Gość Josia
to nie sa rozpuszczone panienki. ED to powazne choroby psychiczne. ale prawdą jest ze przebywanie na tym forum jeszcze bardziej nakreca i wciaga w chorobe.

Bywanie na takim form jeszce bardziej nakręca! Macie problem ok, ale nikt na sile Wam nie pomoze, troche dobrej woli!

A ile jest topików:jak zachorować na anoreksję?Jak cicho wymiotować?Szkoda mi Was dziewczyny.Szukajcie pomocy u psychologów.Przecież nie jedna 40 jest dużo szczęśliwsza niż Wy.Waga to nie wszystko.Macie te swoje \"szczupłe\" ciała i co?Coś się w Waszym życiu zmienia prócz wagi na minus?

Gość whoever
a gdzie mam niby z tym pójść co?! no gdzie?! mam sobie napisać kartkę na plecach "mam ed. pomocy. zrozumienia" ? to forum między innymi JEDNOCZY ludzi o podobnych problemach. rozumiemy się, wymieniamy doświadczeniem i poradami. bardzo często pomaga. tylko nie zaczynać o psychologach, proszę...

Tytuł nie jest najszczęśliwszy,ale po co piszecie?Albo trzeba było zaprotestować,że można by rzecz(chorobę) inaczej ująć.

Gość ...lena....
ludzie, opanujcie się!!! przestańcie wiecznie innych oceniać! to nie zaprowadzi was do niczego dobrego, anoreksja i bulimia to nie wymysł, to nie choroba, którą człowiek sobie "programuje" bo chce schudnąć!! Wiem coś o tym, gdyż sama kiedyś byłam na progu obu tych przekleństw i wierzcie mi, człowiek nie panuje wtedy nad swoim postrzeganiem własnej osoby. Poza tym to wydaje mi się, że wielu z piszących na kafeterii jest poniekąd współodpowiedzialnymi takiego skrzywionego obrazu u anorektyczek i bulimiczek.Wystarczy tylko poczytać niektóre posty, w których praktycznie każdy jest wyśmiewany, a bo to jest za gruby, za chudy, dziewczyna płaska... itp... itd... żenujące... Do wszystkich prześmiewców, wyśmiewców i krytykantów_ pomyślcie, czy wy też chcielibyście być tak nazwani jak wy nazywacie innych...

to po co dajesz sie prowokowac? Bluzganie sie nic tu nie da! Nigdy nie dyskutuj z kretynem. Najpierw sprowadzi Cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem - :)

Gość zobacz jak mam nienasrane
ale takie topiki nie piszą dziewczyny chore tylko głupie małolaty!!!!! nie można dać bana im wszystkim więc włażą. ale to ma g... wspólnego z ed tak naprawde, bo te co już chorują to logiczne chyba że nie pytają o takie rzeczy. przestańcie być tacy jednostronni, to nie jest takie proste:źle ci z tym to idź się leczyć - z tym CIĄGLE jest strasznie źle ale z tego się nie wychodzi tak po prostu...

A kto pisze te posty o grubych obleśnych kaszalotach?Moim zdaniem właśnie te \"szczęśliwe\"chudziny,potem oburzające się,że są wyśmiewane. I właśnie jedynie pomoc profesjonalna a nie głupie forum.Czym się wymieniacie?Jak ukryć chorobę?

Gość co to w ogóle jest ten thines
?????????????????

Gość czego sie spodziewac po forum
pro-ana??:O

Gość i co to jest te ED
?????????????