Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boszzzzzzz co za ludzie

zobaczcie jak mają nasrane w głowach

Polecane posty

Gość atakei
walnijcie sobie jedna z druga jakiegos schabowego z kapusta, to wam przejdzie.To tak jak z seksem , jak kobiecie seksu brakuje tez jest wsciekla:P

Gość ale czy zdanie
racja atakei:P

Akurat tamto zdanie odebrałam jako drwinę. Nie atakowałam tylko zadałam pytanie. Jezeli źle zrozumiałam to trzeba było napisać. Po prostu nie lubię takich tekstów: \"tyle wiesz na temat diet i kalorii a tego nie wiesz???\". Napisałam do tego sprostowanie. Pozdro dla wszystkich :)

Gość atakei
Bo akurat nie mialas racji z tym tluszczem. I nie szkodzi, przeciez nie jestesmy wszystkowiedzacy:)pozdrawiam . No i powtarzam to co bylo juz tu kilka jak nie wiecej razy powiedziane: jesli naprawde wam zalezy na wyjsciu z choroby to robcie cos w tym kierunku , od siebie!!Jak wy sobie z innymi problemami w zyciu poradzicie?A jeszcze przed wami nie lada wyzwania....Pokazcie ze CHCECIE.

Dziewczyny ja podałam tylko JAKO PRZYKŁADOWY, CZYLI NA PRZYKŁADZIE TŁUSZCZ i akurat wyszła wielka afera. Jeżeli chodzi o to, że się myliłam bo odebrałyście, że nie można używać tłuszczu. Znam diety w których nie można używać różnego rodzaju tłuszczy w postaci płynnej tylko np. jogurt z ziarnami zbóż, w których jest zawartość oleju i inne produkty z zawartością zieren. Proszę nie komentować tego w sposób taki, że ja mam rację i koniec - to nie tak, ponieważ są bardzo zróżnicowane diety. Pozdrawiam :)

Gość hej hej hej jjjjj
anorektyczki gdzie jestescie? poumierałyscie juz z głodu?

Gość pora obiadowa
to się chowają po kątach...

Gość Malathiness
Dajcie już spokój... dziewczyny odpuściły bo nie ma sensu dyskutować.My nie rozumiemy waszych racji ,ani wy naszych. Niech ten temat przepadnie w szara nicość.