Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wyzuta suka

kobiitki chcące mieć 5 dziecko, zapraszam serdecznie!

Polecane posty

wyzuta suka --------> jeżeli to prawda ze swiadomie chcecie miec 5 dziecko, to nalezy ci sie medal za odwagę, musisz byc niesamowicie cierpliwa, ja mam teraz prawie 32 lata, jestem w pierwszej ciąży, po wielu latach starań i wiem ze wiecej razy w ciąży chyba nie będę, nie mam tyle cierpliwości, jedno dziecko mi wystarczy

Witam:) Autorko- strasznie Ci zazdroszczę. Chcielibyśny z mężem mieć kilkoro dzieci - jak się ułoży - zobaczymy. Póki co mamy jedno i jesteśmy na etapie \"dorabiania się\". Mam nadzieję, że będzie nas stać chociazby na drugie dzieciątko. Skoro możecie sobie pozwolić na piątkę i oboje tego chcecie to myślę, że nie macie się co zastanawiać. Niech inni myślą co chcą. To Wasza rodzina i Wasza decyzja:) POZDRAWIAM i trzymam kciuki:)

dziękuję za wsparcie 🌻 tak się składa, ze jestem osoba cierpliwą i naprawdę cięzko jest mnie wyprowadzic z równowagi :-)..... Bogu dzięki szkoda tylko, że w Polsce model rodziny 2+5 jest tak mało popularny, najwięcej par ma chyba tylko jedno dziecko ewentualnie dwoje.... a ja chcę u siebie w domu stworzyć \"mini=przedszkole\" hehe Pozdrawiam wszystkie 3mające za mnie kciuki 😘

Fajnie. Naprawde az miło poczytac ze ktos marzy o takiej gromadce. Nie widze w tym nic złego za autorka napisałą, ze ma duzy dom, samochód, czyli warunki do wychowania takiej gromadki. Przeciez zdajemy sobie sprawe ze sama miłosc nie wystarczy, trzeba dzieci ubrac, nakarmic , wykształcic.Jak dla mnie swiadczy to o rozsadku a nie checi chwalenie sie dobrobytem Ja sama mieszkam w bloku i choc oboje z mezem pracujemy , zyjemy powiedzmy srednio. Dlatego raczej pozostaniemy przy dwójce dzieci, bo chcemy aby im niczego nie brakowało.Sama tez jestem jedynaczka i nie wyobrazam sobie jednego dzieciaczka, tak wiec trzymam za Ciebie autorko kciuki i zycze powodzenia. :-)

poza tym....nie chcę byc sama na starość. Chcę mieć życzliwe dzieci, które będą odwiedzały swoją starszą juz matkę, a potem wnuczęta...:-) może po prostu boję się samotności. Petunia->dokładnie; samą miłością nie wychowasz dziecka....

Gość ma-muś
mam kolezanke ma 30 lat czworka dzieci (blizniaki) najmlodsze juz w szkole chce miec 5 finansowo bardzo dobrze usytuowani, niczego dzieciom nie brakuje ale maz jest duzo starszy i nie chce byc dziakiem dla wlasnych dzieci wiec zostala opiekunka 7-mio miesiecznej dziewczynki ..... takie poklady macierzynstwa jak na nia patrze jestem za. Byleby nie ustawiac sie w mop-sie w kolejce po zasilek

Witam :) A ja chciałabym mieć czwórkę :) Niedługo urodzi się drugie - córka ma 2 lata i 3 miesiące. A następną dwójkę chciałabym urodzić za jakieś 10 lat, też w odstępie dwuletnim. Martwię się tylko o to, czy dam radę unieść nastęne ciąże - pierwszą przebiegałam, a teraz jest mi duuuzo ciężej... Ale zobaczymy...

Gość głupki z was
Jesli masz warunki i pragniecie 5-go dzidziusia to nie wahajcie sie! Nie przejmuj sie tym co ludzie powiedza! A tymi głupimi docinkami na kafe tez sie nie przejmuj, nie ma to jak krytykowac kobiete która chce 5 dziecko z milosci do dzieci, a pewnie te co wpadaja i traktuja swoje dzieci jak smieci to pocieszacie! Jestescie beznadziejni. Ta kobieta kocha swoje dzieci a wy ja za to krytykujecie! Jestescie stuknieci!