Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wasze opinie

szybkowar-czy warto, co w nim gotować i jak długo?

Polecane posty

Gość dyra
Ilu litrowy jest szybkowar philipiaka?

Gość Marta Kowalewska
Dyra szybkowar marki Philipiak ma pojemność 6l. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość dyra
Dziękuje Pani Marto za odpowiedz. Kupie go ponieważ szukam takiego litrażu.

Gość Robin28
Takiej pojemności szybkowarów jest całe mnóstwo :)

Gość Marta Kowalewska
dyra, Cieszę się, że udało mi się pomóc. Zachęcam do ponownego kontaktu w przypadku wątpliwości, a Państwa... do zadawania pytań. Na wszystkie z przyjemnością odpowiem. :) Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość gość
a gdzie je mozna kupic? tylko przez internet?

Gość gość
Kupowalam ostatnio na www.szybkowary.com (hawkins 3l) pani z ktora rozmawialam doradzila mi wladnie ten model i jestem zadowolona, tylko jakbym kupowala drugi to wziela bym wiekszy

Szybkowary są świetne bo o wiele krócej gotuje się w nich warzywa, ryż czy ziemniaki - i do tego oszczędniej!

Gość Marta Kowalewska
gość 2015.11.20 a gdzie je mozna kupic? tylko przez internet? Produkty marki Philipiak można zakupić nie tylko przez internet. Doskonałą okazją na ich zakup i zapoznanie się z ich funkcjami jest udział w pokazach organizowanych na terenie całego kraju. Inną możliwością zakupu jest wybranie się do jednego z naszych salonów firmowych, które znajdują się w największych miastach kraju. W razie kolejnych pytań służę swoją pomocą. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość gość
Czym różni się taki szybkowar firmy Philipiak od innego tańszego zamiennika? ktoś ma porównanie?

Gość Szybkowarek
Nazwą :)

Gość ondrejka
A gdzie znajdę wasze salony firmowe pani Marto?

Gość Moguncja
Dania gotowane w szybkowarze są pyszne i zdrowe a wszystko to w krótkim czasie. Osobiście lubię jak coś ma ładny wygląd i jest markowe więc u mnie urządzenie to ma logo marki philipiak.

Gość Szybkowarek noname
U mnie te urządzenia nie mają takiego ,,loga", a podejrzewam, że z nich smakuje lepiej i są bardziej ekonomiczne :) ?

Gość gość
Ja mam multicookera a panasonica i uważam że warto w nim gotować. Dana przyrządza się szybko bo wszystko gotuje się jednocześnie. Polecam jeżeli ktoś nie ma czasu na gotowanie :)

Gość Marta Kowalewska
Ondrejka, salony marki Philipiak można odnaleźć w największych miastach Polski. Ich adresy znajdziesz na stronie internetowej http://www.philipiaksalony.pl/jak-kupic Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość gość
Czy jest możliwość zakupu na raty w takim sklepie stacjonarnym?

Gość gość
A ja mam szybkowar już 20 LAT BEZ LOGO a gotuje jak z logo!

Gość gość
I pogotuje zdrowo kolejne 20 lat i dłużej :)

Gość Marta Kowalewska
Tak, można w sklepie stacjonarnym zakupić na raty produkty marki Philipiak. W razie kolejnych pytań służę swoją pomocą. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość Martyna84
Ja żyję szybko więc na przygotowanie jedzenia nie mam zbyt dużo czasu. Szybkowar philipiaka wybrałam świadomie bo posiłek jest zdrowy, a jego gotowanie trwa znacznie krócej niż tradycyjnie w garnku.

Gość gośćiówa
Ja wybrałam turecki za 70zł ze stali nierdzewnej i gotowanie to poezja :) Szybko, tanio, smacznie i zdrowo. Czego jeszcze potrzeba?

Gość gość
takie gotowanie nie jest do konca zdrowe, bo w nienaturalnie szybki sposob zmienia sie struktura czasteczkowa warzyw, miesa i organizm nie radzi sobie dobrze z przyswojeniem, czyli wykorzystaniem, wszystkich skladnikow odzywczych. a niektore produkty, np. straczkowce, po takiej obrobce nie traca toksyn, ktorych aby sie pozbyc nalezy fasole moczyc i dlugo, powoli gotowac.

Gość gosciówa
,,Nienaturalnie szybki sposób"? Najnaturalniej byłoby spożywanie wszystkiego na surowo:) Niedawno usłyszeliśmy, że silnie toksyczna/rakotwórcza sól wypadowa nie szkodzi polakom :))? Głównie chodziło mi o to, że gotując w szybkowarze za 70zł mam to samo co z tych za 7000 :)

Gość gość
nie wszystko mozna jesc na surowo i zdrowiej jest gotowac metoda tradycyjna. ale nowoczesne gadzety od szybkowatow po tupperwary zawsze mialo wziecie u kurek domowych lub osob o podobnej mentalnosci ;)

Gość gośćiówa
Im dłużej gotujesz/smażysz tym więcej dobroci tracisz. ,,Kurki" mają gary poprzedniej generacji :) Ugotuj rosół bez przypraw w garnku i w szybkowarze. Będziesz wiedział co jest dobre :)

Gość gość
ty powtarzasz reklame szybkowaru, ja naukowo potwierdzone fakty. takze nigdy sie raczej nie zgodzimy ;) gotujac w odpowiedni sposob, czyli nigdy nie ZA DLUGO, nie tracimy wiele, natomiast warzywa pozbywaja sie naturalnych oraz sztucznych pestycydow. gotowanie pod takim cisnieniem, jak szybkowar wlasnie niszczy dobroci, a nie niszczy zlych rzeczy, np. toksycznych bialek z luski ziaren, czy straczkowcow.

Gość gość
zobacz sobie w czym gotuja najwieksi szefowie kuchni i kulinarni guru- w garach najstarszej generacji, czyli zeliwo, miedz, ew. gruba stal nierdzewna. szybkowary i plastikowe parowary najnowszej generacji do dla kurek domowych otepionych telewizja i reklama. bo za tym niestety nie stoi ani tradycja, ani nauka :)

Gość kwiatowa55
warto, kupiłam jakieś 1,5 roku temu, po to żeby zrobić w zimie ulubioną duszonkę (takie ziemniaki z kiełbaską cebulą, zwykle je się to z ogniska), 20 minut i była gotowa, mięso 15 minut i gotowe bardzo polecam, ja kupowałam na avans.pl

Gość gość
keilbasa i bez szybkowaru jest w 20 minut gotowa :D :D