Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotna w....życiu

Czy naprawdę faceci boją sie inteligentnych kobiet...

Polecane posty

Gość faceci nie zakladaja
pewnie dlatego ze jej sie nudziolo, zalozyla taki topik ale sama nie wierzy w to co napisala :) mala megi 🖐️

Gość Peoni
ciekawe jest to jaki pogląd panuje;) juz było, ze faceci boją sie ładnych, co i ja uwazałam za bzdure i potwierdziła to pani psycholog rzekla: piekna to trofeum, faceci sie boją, ale zimnych i oschłych a nie ładnych to samo z inteligencją:)

Gość jak baba jest mniej inteligent
na od faceta to facet czuje sie bardziej dowartosciowany. poziom jego wartosci spada gdy baba umie wiecej od niego, gdy jej racje sa bardziej trafne... facet musi sie czuc w zwiazku przywodca, patriarchalny system rodziny jest nadal gora. i to sie nidgy nie zmieni. sprawdzone, potwierdzone

Gość Peoni
ale ile facet wynosi z tego związku. W koncu i jego potem są tak trafione jak jej:) z kim przystajesz takim sie stajesz:)

Gość smutny wniosek
sadzac po tym i innych forach kretynski narod mamy... faceci wszyscy leniwi i pusci a kobitki napalone na kase...

jak baba jest mniej inteligent --> ty chyba mówisz o tych zakomleksionych facetach, bo wartościowy facet, który ma w głowie trochę oleju, jak zdobędzie inteligentną, ciepłą, zaradną, kochającą kobietę raczej jest z tego dumny, docenia ją, a nie odwrotnie

Gość smutny wniosek
ja chyba w innym kraju zyje... albo w normalnym srodowisku (nie gimnazjalistow) sie obracam...

Też pomyślałam, że przez poziom autorka się nie odzywa :) - pozdrawiam :) Niestety z moich obserwacji też wynika, że się obawiaja lub unikaja, ale jak zapytać to każdy woli inteligentną, żeby było o czym porozmawiać itd.. To że autorka tak a nie inaczej pisze o sobie nie musi znaczyć, że jest zarozumiała, zimna i oschła. Jakoś chyba musiała sie opisać, być może obiektywnie, ale oczywiście zaraz trzeba krytykować.. Mała megi... nawet jeśli kobieta jest kobieca, dobra, czuła, inteligentna, mądra to nie jest gwarancją, że znajdzie odpowiedniego faceta.

no proszę.... dlaczego mnie nie dziwi że to Ty... ;) i jak zwykle nie mogę się nie zgodzić :)

zauważyłam , zauważyłam i odbiegasz od tematu... więc jak to jest...? Boisz się czy nie? :)

chyba znasz trochę ineligentnych kobiet... są zimne, wredne i kłótliwe? trzeba się ich bać?

żadnego lodu bo mi się przeziębisz :P ;) wracaj tu i mów ;) choćby tylko palcem po wodzie ;)