manganian VII potasu 0 Napisano Styczeń 29, 2007 zele do mycia twarzy czy poprostu mydlo?? jezeli mydlo to jakie?? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ilmare 0 Napisano Styczeń 29, 2007 ja myję tym, co ciało. Żelem pod prysznic albo mydłem (miałam mydło lawendowe dla dzieci, bardzo fajne). Wcześniej używałam żeli do twarzy z l\'oreala i nivei, ale nie widzę różnicy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość KrytykTom Napisano Styczeń 29, 2007 ja czyszcze twarz detergentami.Ace itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfds Napisano Styczeń 29, 2007 Mydło Kajtek, dla mnie lepsze od żeli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manganian VII potasu 0 Napisano Styczeń 29, 2007 ja od kilku dni myje twarz mydlem , bo skonczyl mi sie zel:P i puki co, nie widze roznicy, a moze nawet jest lepiej niz wczesniej, chyba sie przezuce na mydelko. zastanawiam sie czy moze protex? jezeli zdazaja mi sie niespodzianki w postaci syfka?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manganian VII potasu 0 Napisano Styczeń 29, 2007 przerzuce* zdarzaja* sorka:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa 33 0 Napisano Styczeń 29, 2007 mleczkiem z tonikiem Eveline (teraz złote nici chyba, wcześniej z koenzymem Q10), już od kilkunastu lat nie myję twarzy wodą, bo źle na nią reaguje (pewnie chodzi o chlor) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja myje twarz Napisano Styczeń 29, 2007 zeleme peelingujacym nivea wash&refine..fajny jest Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Taka jedna kobitka 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Ja myje mydlem a później przecieram tonikiem oczyszczajacym benzacne :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cera Napisano Styczeń 29, 2007 sucha powinna myć mleczkiem, a jeśli wodą, to przegotowaną, cera tłusta na pewno żelami. jednak jeśli ktoś wybiera mydło, to na pewno to o ph 5,5 - takim jak ma skóra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ciasteczko czekoladowe Napisano Styczeń 29, 2007 roznie -mydelko bambino -plyn do higieny intymnej ziaja neutral - zel oliwkowy do twarzy ziaja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justa 0 Napisano Styczeń 29, 2007 wieczorem oczyszczam twarz mleczkiem, a później myję żelem, a rano tylko żelem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dsfre 0 Napisano Styczeń 29, 2007 żel do twarzy z Garniera- zielony i dodatkowo mleczkiem okolice oczu... po mydle strasznie mam suchą skórę, która swędzi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agula 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Ja myje zelem do mycia twarzy la roche posay.Fajniutki zel:)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość natali23 Napisano Styczeń 29, 2007 Już od kilku lat stosuję tylko mydło siarkowe.Dzięki niemu pozbyłam się pryszczy:)POLECAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nitka__85 0 Napisano Styczeń 29, 2007 Pianka do mycia twarzy z Clean&Clear Dla mnie jest na prawde swietna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość krucha z cukrem Napisano Styczeń 29, 2007 to zależy co mam na półce w łazience, najczęściej jakimś tanim żelem do mycia twarzy - eva natura ma bardzo fajne kosmetyki tego typu, dobrze się pienią, dobrze oczyszczają i kosztują tylko kilka złotych. jeśli nie ma żelu, to płynem do higieny intymnej albo zwykłym mydłem. mleczka używam sporadycznie i tylko wieczorem, przed snem - mam jakieś l'oreala, bardzo przyjemnie nawilża i natłuszcza skórę - rano budzę się z mieciutką i gładką buźką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asim Napisano Kwiecień 8, 2007 Jeśli o mnie chodzi, to mydło za bardzo wysusza moją cerę. Do mycia polecam produkty Clean&Clear, albo Clearskin (nie mylić z Clerasil). Aktualnie używam pianki Clean&Clear, ale polecam też pomarańczowy żel tej samej firmy (trudno go dostać, ale może akurat ktoś z was znajdzie) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość asim Napisano Kwiecień 8, 2007 A jeśli nie mam żadnego środka, to samą wodą, tyle że poprostu dłużej opłukuję twarz i większą ilością wody :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 132sw443eds Napisano Kwiecień 8, 2007 prawda jest taka , że zwykłe mydło najlepiej oczyszcza skórę. bez porównania z żelami, mleczkami itp. tylko fakt - wysusza. ale są i mydła o działaniu nawilżającym, poza tym od czego mamy kremy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość smoczyca*** Napisano Kwiecień 8, 2007 tylko i wylacznie zele.... sa delikatne dla skory... mysdlo mi bardzo wysusza.... czasem jak ide na solarium i mam podrazniona skore ciala to myje je zelem do higieny intymnej... wiem ze moze to smieszne jest ale zel jak zel... tylko ze ten lagodzi podraznienia!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
katis 1 Napisano Kwiecień 8, 2007 Prawie wszystkie mydła potwornie wysuszają mi skórę, mam uczucie ściągania, wyskakują mi pojedyncze swędzące krosty i co najważniejsze: po mydle potwornie szczypią mnie oczy. Myję twarz żelem, żele z drobinkami peelingującymi, do tłustej cery też odrobinę wysuszają skórę, ale nie aż tak, jak mydło. Jeśli ktoś może myć twarz mydłem, nie dzieje się nic niepokojącego, to nie ma przeciwwskazań. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
protosska 0 Napisano Kwiecień 8, 2007 mydłem bambino :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość loreal pure zone Napisano Kwiecień 8, 2007 nie ma lepszego :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agawerka 1 Napisano Kwiecień 8, 2007 ja tez myje zelem loreal pure zone i zero pryszczy, pozniej tonik z tej samej serii i zel garniera czysta skora A, raz w tygodniu pelling dwufazowy garniera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
22latka_ 0 Napisano Kwiecień 8, 2007 mydelkiem dove albo takim nowym fajnym zelem z peelingiem z BALEI :):) albo jakas pianka...zalezy co mam \"na stanie\" i pod reka:);) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Merrique 0 Napisano Kwiecień 8, 2007 żelem z avonu z serii naturals - drzewo herbaciane - po nim mam beztrądzikową cerę :) a jak mam mało czasu albo nie chce mi się wieczorem włosów spinać (grzywka itp która się zawsze zamoczy :P ) to mleczkiem nivea. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
doda69 0 Napisano Kwiecień 8, 2007 mydlem antyalergicznym Nivea dla dzieci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Nie myjcie mydłem Napisano Kwiecień 8, 2007 !!!!!!! Szkodzi - nawet to najdelikatniejsze. Lepsze żele, mleczka itp. przeznaczone do twarzy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pizzowata..................... Napisano Kwiecień 9, 2007 ja myje twarz 3 razy dziennie emulsją Cetaphil Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach