Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
malgorek

opinie Dr brzuchański -Trzyniec

Polecane posty

Gość gość iza
Wczoraj bylam na konsultacji u doktora.Termin operacji nosa mam na 22.02.2018r. Dziewczyny ktore sa juz po, prosze napiszcie z waszego doswiadczenia, kiedy bede mogla wrocic do pracy ?

Gość gość
Praca fizyczna czy nie? Bo jesli siedzaca to spokojnie po tygodniu mozesz wrocic. Jedynie musisz uzyc dobrego podkladu, aby przykryc siniaki pod oczami, bo beda naprawde spore. Do pracy fizycznej mozesz wrocic po 2-3 tygodniach. Pisze z wlasnego doswiadczenia.

Gość gość iza
Jestem kosmetyczką, wiec raczej nie praca fizyczna

Gość gość iza
Dziekuje za odpowiedz

Gość gość
Kosmetyczka to praca fizyczna. Nie wiesz jaką pracę wykonujesz?

Gość gość
Mam operacje piersi 18 września. Kogo spotkam w Triniec? Ile dób po operacji jest w cenie?

Gość gość
Czy ktoś miał robione metodą okolootoczkową modelacja i powiększanie coś więcej o tej metodzie Funa 18 września

Gość gość
Jak wyglądała u was poprawka nosa? Pisalyscie, dzwonilyscie do doktora czy na recepcje? Wysyłacie jakieś zdjęcia na e-mail? Najpierw konsultacja czy odrazu operacja? Odczekalyscie rok czy kontaktowałyście się odrazu jak coś zaczęło się dziać nie tak z nosem? Długo czekalyscie na termin? Czy jesteście zadowolone z poprawki?

Gość gość
Jesli chodzi o poprawke nosa: dzwonilam na recepcje do szpitala i prosilam o polaczenie z dr Brzuchanskim. Bylo to 4 miesiace po operacji i od razu mowilam, ze poprawke chce za 8 miesiecy. Lekarz wpisal mnie w kalendarz. Nie wysylalam zadnych zdjec.

Gość gość
Czyli nie było żadnej konsultacji tylko odrazu termin poprawki, operacja i tyle?

Gość gość
Bez konsultacji. Od razu termin.

Gość gość
Ok dzięki. A jakie są to mniej więcej koszty? (poprawki) Mam nadzieję że u mnie też pójdzie tak łatwo;)

Gość malwa11
Witam, jestem po konsultacji w Trzyńcu. Co mnie zraziło to to, że doktor nie wchodził w żadne szczegóły zabiegu. Nie wiem, czego się spodziewać, co się da, a czego się nie da zrobić z moim nosem, o ile się zmniejszy. Mam też lekko krzywą przegrodą, o czym wspomniałam lekarzowi. Nie odniósł się do tego faktu w żaden sposób. Pozostałam z niedosytem. Mam nadzieję, że zmiana w wyglądzie będzie zauważalna, a tak... czekam na operację i nie wiem na czym stoję. Czy ktoś miał taką samą sytuację?

Gość gość
Wizyta u dr to 300 koron czyli ok 50 zł.Jeśli chodzi o korektę nosa to ok 5500zł w Tryncu A biustu 4500 korekta lub implanty od 5000Czas oczekiwania na zabieg od wizyty minimum rok .

Gość gość
Wizyta u dr to 300 koron czyli ok 50 zł.Jeśli chodzi o korektę nosa to ok 5500zł w Tryncu A biustu 4500 korekta lub implanty od 5000Czas oczekiwania na zabieg od wizyty minimum rok .

Gość gość
A jak doktorowi wychodza powieki?.Bardzo prosze o odpowiedź.

Gość gość
Doktor robił mi powieki i jestem bardzo zadowolona.Jestem 9 miesięcy po zabiegu i od dawna nie ma śladu po cięciach

Gość iwonawin
Szukam dziewczyny, która chciałaby sie zamienić na termin operacji u dr.Brzuchańskiego. Ja mam na 13.11.2017 a interesuje mnie zamiana na rok 2018, najlepiej na drugą połowę roku. Wiadomość na iwonawin@vp.pl

Gość gość
Dziewczyny po operacji powiek-piszcie o efektach operacji.Warto długo czekać na terminy u doktora?

Gość malwa1
iwonawin, wysłałam maila :)

Gość gość
Dziewczyny, robiła któraś usta? lub liposukcję brzucha u doktora?

Gość gość
Interesuje mnie zabieg powiek górnych i dolnych....któraś z was robiła......zadowolone....jaka jest aktualna cena i ile jest sie w klinice????

Gość renatad
Witam, interesuje mnie zmiana terminu operacji i dr. Brzuchańskiego. Mój termin to 21.06.2018 interesuje mnie wcześniejszy. Jeżeli koś jest zainteresowany to proszę o kontakt. Mail: renatadanisiewicz@interia.pl.

Gość gość
Hej dziewczyny miałam we wrześniu lifting metodą okolootoczkową i implant piersi 350cc okrągłe. Na początku byłam zachwycona jednak gdy zeszła opuchlizna to piersi opadły o 3 cm implant jest w dolnej części biustu. Czy mogę liczyć na poprawkę w ramach operacji? Lub jakie są koszty reoperacji i ile musi upłynąć czasu od pierwszej operacji?

Gość gość
Dziewczyny gdzie można znaleźć meil do dr? Słyszałam, że można zapytanie ze zdjęciem w ten sposób wysłać, czy któraś z Was może to potwierdzić?

Gość gość5
Dziewczyny czy któraś mogłaby mi wysłać zdjęcie po operacji nosa? Jestem bardzo ciekawa jak doktorowi wychodzą nosy. Będę bardzo wdzięczna

Gość gość
Dziewczyny jaka jest obecnie cena za plastykę brzucha.? Podpowiedzcie jak wyglada zapisanie sie na konsultacje bo jedne piszą ze trzeba zadzwonić a inne wysłać zdjęcie

Gość Zamek w Dzięgielowie
Polecam nocleg w Zamku w Dzięgielowie, to od kliniki w Trincu kilka minut samochodem. Możliwość odbioru z dworca w Cieszynie i transport do kliniki. Tel. 501417741

Gość smutnybrzuch91
Witam, czy ktoś może mi podać nr tel, e-mail do dr Brzuchańskiego? Czy robił ktoś może u niego plastykę brzucha? Jaka była to cena? Z góry dziękuję za informacje.

Gość gość
Witam mam termin operacji na czerwiec tego roku, warunkiem jest miesiąc lub dwa wcześniej wpłacić 1000zł zaliczki na konto doktora. Mogę się dogadać co do odstąpienia jeżeli kogoś interesuje, miałam mieć plastykę brzucha. Konsultacja miała się odbyć w dniu operacji

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się