Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

masay1978

Ile wydajecie na życie? podajcie ilość osób w rodzinie.

Polecane posty

nie MARSAY zle mowisz gdyby maz nie dawal mi swojej wyplaty to bysmy cienko piszczeli raz on wydawal to na 7 dni mu starczylo

Gość ciasteczko czekoladowe
nedznie?? 100 zl na tydzien?? cos Ty:) chyba kolezance cos do glowy odbilo

Gość ciasteczko czekoladowe
tak na marginesie, ostatnio sie przekonalam ze mozna wyzyc za 70 zl na 2 tygodnie;) ale oczywiscie wydawajac kase na samo jedzenie

Nie zgadzam się z tym skrótem.Mój mężo nie ma w ogóle zmysłu do oszczędzania.Wchodzi do pierwszego z brzegu sklepu i tam kupuje.I nie ważne,że dwa kroki dalej to samo jest troszkę tańsze. Mieszkam w średniej wielkości mieście na Dolnym Śląsku.

A ja bardzo podziwiam kobiety które kontrolują domowy budżet. Potrafią sobie czasem mimo dostępnych środków powiedzieć NIE. Niektóre zatracają się w zakupach........ no ale cóż każdy ma do tego pełne prawo.

Gość studentka anglistka
hehe pewnie ze to duzo:)ale wiadomo jak na studiach i na impreze trzeba wyjsc i czasem cos dobrego chce sie zjesc i kasy nie ma:/ehh

Gość gamillla
my jesteśmy we dwoje czyli mój maż i ja i wydajemy ok. 150 zł. na dw dni a na weekend piatek sobota i niedziela ok 350 zł na dwie osoby. Oprócz tego jak nam nie starcz to jeszcze czasami pójdzie cos z karty ale to bardziej jak gdzies wyjeżdżamy albo na ciuchy :)

Gość próba odblokowania

wejdzcie sobie na forum o malutkiej oli ktora umiera w szpitalu i wtedy na chwile przestaniecie przeliczac i wyliczac bo tak naprawde to nie jest wazne..............

Gość mak 79
ja tam podziwiam ludzi potrafiących żyć skromnie (nie mylić ze skąpo!), mimo duzych dochodów.... dla mnie jest to swego rodzaju "klasa".... prywatnie uważam, że wydawanie wszystkiego co się zrobi jest nierozsądne, w dzisiejszych niepewnych czasach.....

Witam Srednie wydatki to okolo 2200 na rodzine 3 osobowa,samo jedzenie kolo 600,duze oplaty.Zyjemy bardzo oszczednie.