Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygląd ważna sprawa

Uczucia a wygląd fizyczny

Polecane posty

bo mnie obrzydzaja a Ciebie nic nie obrzydza ?? Nie powiedzialam ze wole piwny brzuch :O ale trez nie lubie facetow z kaloryferem :O Pociag fizyczny moze byc bez podobania sie fizycznego ;) kiedys tez bym w to nie uwierzyla, ale jak mi sie przytrafilo to uwierzylam, a skoro Ty nie wierzysz to nie !! mam to gleboko gdzies !!!! jestem jaka jestem i juz

najpierw trzeba pokochac siebie samego a pozniej ruszac dalej

nie rumien sie,ja nie lubie dziewczynek:)

ze mna to w ogole nie ma sensu rozmawiaqc poniewaz wymyslilam sobie cos w glowie i nadaje sie tylko do psychitryka :O Udalo Wam sie bardzo dobrze zepsuc mi humor i znowu mysle ze ze mna cos nie tak :(

magnolia22 - ale nie piszcie, ze \"kobiety lubia miskow\", moze niektore tak. Tak samo moge napisac, ze faceci lubia grube beki, chociaz zero w tym prawdy. Moze kilku facetow sie znajdzie, ktorzy lubia wieksze rozmiary :D ale sa w mniejszosci. Ale jak jakas otyla zalozy temat i zacznie sie uzalac, ze nikt jej nie chce, to nie napisze jej, ze nie ma sie czym martwic, bo faceci lubia grube. Bo po co klamac. pass - czy ja sie uzalam? Pff, uzalaja sie ci, ktorzy narzekaja, ze kobiety patrza na wyglad.

cocinelko jesli czyms cie urazilam to bardzo przepraszam.To dla Ciebie🌻

pass ale przeciz Ty mnie tez niczym nie urazilas jestem wkurzona na facetow bo pisze tutaj zeby jakos mieli wiare w siebie a to co pisze to jak grochem o sciane :O i dodatkowow jestem brana za wariatke :O\\ lepiej nic nie pisac :O

\"i tak powiem\" jestes jedna wielka krytyka.ja szczuplutka nie jestem a mam ogromne powodzenie.Czy mi zaraz napiszesz,ze z litosci do mnie zawalaja?

a pan \"i tak powiem\"wypowie sie wreszcie?

pass nie wypowie sie, bo zapewne sie cieszy ze narobil szumu i ma to gdzies :O Oni i tak wiedza swoje i mysla ze jestesmy wariatkami wiec po co sie wypowiadac :P :O

uwazam,ze on jest zadufany,bo dziewczyny tylko preferuje naj miss.Ciekawe czy jyz sobie znalazl:P

waryjatki;)jest nas 3 sztuki;)to dobrze:)

Gdybym nie chciala to bys Tomek nie wiedzial,ze mam meza.Moj nie zostawia skarpetek pod lozkiem,jest najukochanszy na swiecie i przedewszystkim bez kompleksow.Pisze tu z nudow,jak on pracuje i on o tym wie ,Zal mi ciebie:(

Hmm gwarantuje Ci ze z rozmowy tez moga wynikac problemy i to jeszcze wiecej niz ze wspolzycia realnego ;)

W koncu jestem wariatka,ale znam swoja wartosc.;)

Magnolia wyslalam Ci maila ;) tylko jest troche dlugi, ale musialam sie wygadac, przepraszam z gory jak Cie zanudze ;)

hmm dzieki Bogu my nie tylko piszemy ale rowniez rozmawiamy :P wiec to chyba troche wiecej ;)

Ale dlaczego Ty myslisz od razu o slubie i zmianie obywatelstwa itd ??? Mi jest dobrze tak jak jest i na razie nie mam potrzeby tego zmieniac :) Jak sie zobaczymy to wtedy sie przekonam czegoi chce a jak sie nie zobaczymy to nie umre ;)

Wydawales sie mily ale jak w ten sposob bedziesz traktowal kobiety to niepredko jakas znajdziesz.Rzeczywistosc jest taka :jestes przystojny tylko popracuj nad swoim charakterem.

\"ja szczuplutka nie jestem a mam ogromne powodzenie\" moze jestes bogata? ;) A kaloryfer to sie robi GLOWNIE dla samego siebie, zeby sie sobie podobac, zeby podniesc samoocene. A tu mi wyskakuje jedna z druga, ze kaloryfer jest fee :D I zeby nie bylo - nie jestem \"miesniakiem\" :D

A jak w koncu sie ozenisz to z nikim nie pisz bo to denerwuje.Mezatkom ZAKAZ wypowiadania sie.Dobre sobie

bogata nie jestem a biedna tez nie,jestem mezatka od 9 lat i mimo to mam powodzenie .Maz jest dumny,ze ma taka zone .