Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygląd ważna sprawa

Uczucia a wygląd fizyczny

Polecane posty

=ja= a moze nie ma sensu sie o Ciebie starac skoro Ty i tak nie uwierzysz ?? :(

Gość Bird..
"BIrd. nie poznaję- "każdy jest kowalem swego losu", więc działaj" taaa, działaj od razu. Co innego napisać, a co innego wcielić w zycie.

Gość Krak-Smok
Ja mam (dopiero) 24 lata, więc może to nie czas na takie przemyślenia. Ale - swoje w życiu przeżyłem, i widziałem. I miłość napawdę zmenia ludzi! Chociaż - niekoniecznie na lepsze. Bo te różowe okulary czasem okazują sie klapkami na oczy - przez które ludzie ranią siebie nawzajem, ranią innych. Ta zmiana percepcji pod wpływem uczucia działa trochę jak miecz obosieczny. Może być siłą konstruktywną - albo destruktywną.

Gość Bird..
Ja nie wiem, co to milość. Nigdy się nie zakochałem. Bo miłość przychodzi z czasem, a tego czasu żadna kobieta mi nie dała.

Gość charakter i tylko charakter
więcej dystansu do tego, najwyraźniej nie sa ciebie warte - maja pstro w głowach i tyle -

Gość =Ja
dziewczyny wola przystojniaków na mnie patrzą z litości nic nie znaczę dla nikogo

może być siłą destruktywną, gdy chce się widzieć w drugiej osobie to, czego nie ma, dlatego zdrowy rozsądek jest wskazany

Bird skoro zadna Ci nie dala tego czasu to znaczy ze nie byla Ciebie warta ... Moze wybierasz zle dziewczyny ?

Gość Bird..
charakter i tylko charakter - no dobra, ale ile mozna czekac, na tę, która będzie warta? Cale życie? A moze tez mam isc do wrózki :o

Bird ja mysle ze zwracac uwage na niepozorne dziewczyny a nie na takie na ktore zwracaja uwage wszyscy faceci ;)

Gość Bird..
"Moze wybierasz zle dziewczyny ?" moze i tak. Takie mi się trafiają. Chociaz nie było ich dużo :o Niech wreszcie zacznę trafiac na dobre ;)

żyj swoim życiem, a niebawem coś się zdarzy-sama Ci wywróżę, nie musisz już nigdzie chodzić:) ja tak miałam, że chodziłam gdzieś........... i chodziła........ a po pewnym czasie...........nawet bym nie pomyślała, ze tam możę się zadziać;)

Ja bo w maju, jak w raju? ;)

Gość Bird..
"Ja bym bardzo chciala kogos uszczesliwic" ja bym chcial uszczesliwic kobiete. Ale juz wiem, ze jak za bardzo ją uszczęśliwę, to odejdzie. Taki paradoks. charakter i tylko charakter - przeszedlem przez studia nie myslac o tym, zeby kogos miec. Wiec nie sądze, ze milosc przychodzi wtedy, kiedy jej sie nie spodziewamy. Niektorzy mają szczęśćwie w milosci inni nie mają. Life is brutal.

Gość Bird..
"Dobranoc wszystkim " pa :) "Dobranoc Kochana!!! Słodkich snów" to już z pozostalymi sie nie pozegnasz? :(

a co powiesz na to, że ja tez przeszłam przez studia, nie szukając nikogo, potem byłam z totalnym palantem, który dbał tylko o siebie, ten drugi otworzył mi oczy, wiara czyni cuda

jeszcze jedno, czasami nie jesteśmy na nia otwarci, bo mamy inne rzeczy w głowach, nie widzimy

Gość arturroo gatttii
chyba komornik :classic_cool:

Gość Bird..
magnolia22- no wlasnie mam nadzieje, ze juz Bog ma jakis plan. I zaczyna go realizowac :) charakter i tylko charakter - to prawda, mam inne rzeczy na glowie, ale bylo by latwiej z ukochaną przy boku. O wiele latwiej. :)

oooo jak ładnie wkońcu A........wtrącił swoje 3 grosze ;)

Gość Bird..
A, myslalem, ze tez idziesz ;)

Gość arturroo gatttii
i od razu razniej :classic_cool:

Gość Bird..
"Mi wróżka mówiła że ktoś będzie mną zainteresowany ale nie będę tego widział" nawet wiem dlaczego jej nie zauwazysz. magnolia22 - owszem, ufam. Poki co, nic mi innego nie zostalo. Chociaz nie jestem jakos specjalnie religijny.

Gość Bird..
To samo miałem na mysli :)

Gość dobranoc magnolciu
:-)