Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygląd ważna sprawa

Uczucia a wygląd fizyczny

Polecane posty

Gość Mayyya
zakościelny jest straszny:)

Gość pocałunkiem obudź mnie
ojj chyba zboczyliscie z tematu topiku:(....

Stanczyk i ty uwazasz sie za niskiego :O ??????????????????????????????? Matko to ja myslalam ze jestes duzo nizszy :P

Gość Dzien
"ojj chyba zboczyliscie z tematu topiku" no wlasnie, to nie miejsce na polityke :(

Hmm ja powiem tak ze fajnie gdy facet jest wyzszy :) ale nie jest to moje kryteruim wyboru faceta ;) poza tym mam 164 wiec latwo byc wyzszym ode mnie :P

Hmm oczy niebieskie to wedlug mnie zaleta ;) Coo do cieni pod oczami to tez je mam :( :O

hahaha jeszcze sie okaze ze nie jestesmy dziewczynami :P magnolia co Ty na to ?? hahaahaha

Gość Mayyya
koloryzować nikt nie zabrania

Gość piękne

magnolia :) ciesze sie ze Ci poprawiam humor samay istanieniem :D :D :D Ja bede pewnie wieczorem choc moge byc troche zajeta, bo nie dalam rady dluzej nie rozmawiac z francuzem i dzis zapewne nie bedziemy potrafili sie na gadac po tygodniu :) (przynajmniej mam taka nadzieje ze wszystko wroci do normy ;) )

Ale ja nie mam zadnego zamiaru sie do niego przeprowadzac ;) Niech zostanie tak jak jest przyjazn i nic wiecej :)

Chce zwiazku w realnym swiecei, nawet bardzo chce, ale w okol mnie nie ma faceta ktory by mi odpowiadal CHARAKTEREM, niestety :( A francuz francuzem jak sie kiedys zobaczymy (jak to bedzie mozliwe to moze w te wakacje ) to wtedy stwierdze czy to byly moje mrzonki czy prawdziwe uczucie, ale wtedy juz moze byc za pozno, bo ja po kilkuletnim meczeniu sie z jednym facetem stwierdzilam ze nie bede czekac na zadnego faceta i tego sie trzymam, poki sa moje uczucia to sa a potem jest niestety za pozno, a faceci czesto zakumaja po czasie ze im zalezy :(

Nie chodzi o to ze nikt inny mnie nie obchodzi !! Poza tym ja sobie nikogo nie wymyslilam !! Nie mialam po co sobie kogos wymyslac bo on jest jaki jest i wlasnie taki facet mi sie podoba, a to ze w okol mnie nie ma kogos takiego to nie moja wina :( I przestan negowac to ze on jest jaki jest, bo ja tez jestem prawdziwa w necie i sa terz ludzie ktorzy tu sa prawdziwi, a moze to Ty udajesz kogos innego i dlatego wszystkich tak osadzasz ?? :O

Gość witaj pass
🖐️

NIe mowie ze bedziemy miec wirtualne dzieci, ja mowie ze Ty caly czas negujesz jego szczerosc a nie masz do tego zadnych poodstaw !!!

wieczorem mnie nie bedzie,wiec zycze wszystkim tu obecnym milej pogawedki.:)

Widze, ze musze na powaznie sie wtracic. Ktos wczesniej dobrze napisal, jakie te kobiety sa zaklamane. Napiszą wszystko, co facet chce uslyszec. Jest gruby, to napiszecie, ze lubicie \"miskow\", jak ktos napisal, ze ma brzuch od piwa, to napisalyscie, ze lubicie faceta z brzuchem. LOL Co za bzura! Kazda kobieta lubi faceta z plaskim brzuchem, a najlepiej z kaloryferem. No! Chyba, ze sama jest gruba, z opona na brzuchu, to faktycznie nie ma wymagan. Tylko mi nie piszcie, ze uogolniam (bo to jedyny \"argument\", ktorym mozecie sie bronic). Wyglad jest wazny, jak najbardziej. I nie piszcie, ze w momencie zakochania, wady partnera/partnerki nie sa wazne. Owszem, tak tylko jest, ale tylko w momencie zauroczenia. Wtedy faktycznie wad nie widac, ba! wady stają się zaletami!!! Tylko problem w tym, ze zauroczenie po kilku miesiacach mija, i co? Pytamy sami siebie \"co ja w nim/jej widzialam? Juz go/ją nie kocham?\" Malo to zwiazkow rozpada sie wlasnie po okresie zauroczenia? Bardzo duzo. Dlatego partnera powinnismy sobie wybierac, ktory nam sie podoba. Na pewno nie chcialbym byc z kobieta, ktora kocha mnie za charakter, chociaz ją nie pociagam fizycznie. Bo raz, ze seks, a nawet \"glupie\" calowanie bedzie dla niej meczarnia, a dwa, po jakims czasie znajdzie sobie na boku. Kogos, kto bedzie ją pociagal fizycznie. I na koniec - dla mnie osoba, ktora patrzy na wyglad wcale nie jest pusta. Chyba, ze jest to jej jedyne/glowne kryterium wyboru partnera. Ale sie rozpisalem ;)

Mognolia ja tez tego nie rozumiem :O Ja sobie nikogo nie wymyslilam choc cchialabym zeby to byl wymysl bo przynajmniej moglabym pomyslec ze jest do dupy ze sie mna bawi i tyle, ale tak nie jest !!! Ja sobie nie wymyslilalam nikogo, on jest taki jak ja to widac ze czlowiek reaguje naturalnie i wypowiada sie szczerze Ja nie jestem jakas naiwna nastolatka zeby sie zakochac w kims kogo nie znam i nie lece na komplementy !! to troche za malo zeby mi sie facet spodobal :O

A Ty magnolia jeszcze piszesz o szczerosci :| Ze lepiej powiedziec najgorsza prawde niz slodzic. A co niby innego robisz? Ze chcesz faceta niskiego, z brzuchem... ? Daj spokoj. To ma byc prawda?

I tak powiem.. faceci z kaloryferem mnie obrzydzaja !!!!!!!!!!!!!!!!!! Tak jak i obrzydzaja mnie faceci \"napakowani\" !!!! A to ze ktos mi sie nie podoba z wygladu to nie znaczy ze mnie nie pociaga :O Mialam kiedys faceta ktory mi sie nie podobal z wygladu a pociagacv pociagal mnie najbardziej z wszystkich :D i bylo mi z nim najlepiej :P wiec nie ma prawdy w tym co piszesz albo my z magnolia serio jestesmy dziwne :O :(

\"faceci z kaloryferem mnie obrzydzaja !!!!!!!!!!!!!!!!!!\" niby dlaczego? a moze wolisz miesien piwny? ;)

wpadlam na moment i stwierdzilam dziewczyny,ze przyda wam sie pomoc.Z tego wynika,ze jestem tak samo dziwna jak wy

ktos kto na pozor nam sie nie podoba moze jeszcze wiecej pociagac fizycznie!