Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana12321

Mąż powiedział mi, że bardziej by żałował dzieci gdyby umarły, a mnie przez rok

Polecane posty

Gość załamana12321

by opłakał- i powiedział też, że każdy by dzieci bardziej żałował, że ja tego nie rozumiem, bo nie mamy dzieci. Powiedział też hasło, które mnie złamało w pół: NO ŻONY TEŻ SZKODA

Gość załamana12321
AHA-dzieci by przez całe życie nie przebolał a mnie właśnie po roku, dwóch opłakał

Gość załamana12321
mi się wydaje że żona jest najważniejsza, tak się poczułam,jak jakiś reproduktor, czy ktoś mi odpowie kto dobrze myśli?- on czy ja, please

Gość Zmeczona zyciem
Wiesz co? Głupioe to Twoje pytanie ... ale chciałaś odpowiedzi to odpowiadam - rację ma mąż.

Gość załamana12321
Do Zmęczonej: dzięki, że mi odpowiedziałaś, a możesz mi wyjaśnić czemu?, proszę

Gość załamana12321
ja może rzeczywiście źle myślę, bo nie jestem taka jeszcze bardzo za dziećmi, ale wydaje mi się, że żona powinna być zawsze najważniejsza, nie wiem, może naprawdę nie kumam o co chodzi

Gość wiiiillas
dzieci zawsze są najważniejsze. ja nie wiem skąd Ci wogóle przyszło do głowy takie głupie pytanie mu zadać :O:O:O

Gość załamana12321
ja bym naprawdę tak b.prosiła aby mi ktoś, jeśli ma czas to dokładnie wytłumaczył- bo ja się o to pokłóciłam poważnie z mężem

{ bo ja się o to pokłóciłam poważnie z mężem } Wyrazy współczuci dla ewentualnych potomków. :o

Gość załamana12321
zadałam, bo coś leciało wczoraj w telewizji, a on sam powiedział mi takie hasła, więc ja się posprzeczałam

no nie wiem. Dzieci są cudowne. Własne - najcudowniejsze. Ale dziecko powinno się mieć wtedy kiedy się kocha najbardziej drugą osobę. Dziecko z miłości a nie dziecko dla dziecka. Mimo wszystko parner powinnien być najważniejszy albo równie ważny.. Bo to dla niego, bo to z nim.. Oczywiście jeśli parner nie jest wart to w każdej chwili może zostać odsunięty na drugi plan, nawet całkowicie zniknąć z naszego życia. A dzieci nigdy nie przestanie się darzyć wielką miłością.. :)

Gość załamana12321
no właśnie, ja tak samo jak POGODA myślę, więc nie jestem sama

Gość wiiiillas
tak jak napisał myrevin - dziecko to "krew z krwi". Jeżeli się jest ojcem/matką to przez całe życie. Natomiast żonę/męża czasami ludzie zmieniają... to zupełnie inny rodzaj miłości. ale to nie znaczy że on Ciebie nie kocha, no daj spokój.... :O

Gość załamana12321
willias, ale ja tak naprawdę pomyślałam, bo on ma dziecko z inną i wie co to uczucie do dziecka, ale źle się poczułam, że on jeszcze przed narodzeniem naszych dzieci mówi takie rzeczy- jak gdybym była potrzebna tylko do rodzenia, bo on za dziećmi jest bardzo- już chce mieć, a ja jeszcze nie

Gość załamana12321
dzięki Pijawka za odrobinę humoru

Gość durna pijawka
znowu dodało swoje 3 tępe grosze! :O

Gość załamana12321
:) :)

Gość głupoty gada
Ale z drugiej strony najpierw byłaś Ty, a dzieci dopiero potem. Dzieci powinny być owocem miłości, ale to ta miłość pomiędzy kobietą a mężczyzną powinna być fundamentem rodziny. Dzieci i partnera kochamy inaczej, ale gdybyśmy już mieli się rozdrabniać i doszukiwać się problemów, to żona powinna być ważniejsza.

Gość durna pijawka
ale mimo wszystko lubie jesc jej kupe.

Gość durna pijawka
idz stąd pasztecie!

Gość myrwevin ale ty mnie wkurzasz
musisz miec bardzo ubogie zycie prywatne i byc nieszczesliwym, zgorzknialym starym kawalerem, ktorego nikt nie chce! i nie dziwie sie!

Są mężczyźni, którzy nie chcą mieć dzieci, albo przynajmniej odkładają tę decyzję na później, ale są też tacy, którzy mają obsesję na punkcie dzieci, szanują swoją kobietę, ale też zdają sobie sprawę do czego ona im służy- do rodzenia dzieci. Ty miałaś pecha i trafiłaś na takiego, który chce mieć dzieci, ja mam szczęście bo mój facet tematu dzieci unika jak ognia.

Gość durna pijawka
Dobra spadam. Bo parujacy kloc na mnie czeka. Mniam.

no właśnie dziwne, żeby facet nie zapomniałó dzieci do końca życia, całkowita podłamka, a żonę w rok może dwa

Gość mam wrazenie ze
pijawica sama się pod siebie podszywa :O