Gość meg 13 Napisano Luty 12, 2007 schowaj to ciasto bo mi tu pachnie ,generalnie za ciastem nie przepadam ale akórat to lubie!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 12, 2007 A JA UWIELBIAM DROżDżOWEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!! już chowam buuuuuuuuuuuuuu... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg 13 Napisano Luty 12, 2007 SZkoda że od czasu do czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 12, 2007 ja schowałam a ty!!!!!!!!!!!!!???????????/// Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 12, 2007 to na ra hej hej do potem może około 18 na chwilkę.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg 13 Napisano Luty 12, 2007 do której masz dzisiaj luz bo ja do 15.30!!!!!! hura wolność aż mi głupio! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg 13 Napisano Luty 12, 2007 Ok spróbuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 12, 2007 ja mam do 18.30 ....ale jeszcze chcę wyskoczyć do sklepu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 12, 2007 Udanych zakupów ,nie szalej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 12, 2007 Hej hej.ęde jeszcze jakieś 20 -30min. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg 13 Napisano Luty 12, 2007 JUtro rano idziesz dp pracy wiec chyba marne szanse na pogaduchy.Jak złapiesz troche luzu (na herbatke) to dasz znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 12, 2007 jestem ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 12, 2007 kurcze znów się minęłyśmy ... wpadła do mnie sąsiadka na małą kawkę i nie było mnie... teraz też nikogo nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 12, 2007 jutro pracuję ...powinnam być około 14.30... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 13, 2007 HEj.. mam nadzieje że ranek w pracy minie Ci znośnie.NIe wiem czy będziesz w domu o14.30 czyprzed monitorem? Teraz ide lulu .Zaglądne o 14.30 pa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg 13 Napisano Luty 13, 2007 właśnie zjadłam obiad. Sałatke n ogórka kiszonego+1/2 pomidora+ szczypioek ,ale niestety dołżyłam 10 sztuk makaronu świderki.nie mogłam się opanować. Jak tam wczorajsza wojna z ciastem?Teraz za kare będe musiała odskakać ten makaron.,ale jeszcze nie teraz . Teraz herbatka. pogadałam troche z dziewczynami, i mam wrażenie że co druga polka się odchudza. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 13, 2007 cosik mnie nosi .sama nie wiem dla czego. dzisiaj mam lenia.Zrobiłam tylko to co musiałm.dzisiaj nie nadaje się na matke polke. Zrobie sobie święto lasu! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 13, 2007 Hcyba będe znikać . Zaraz wraca rodzinka .Odezwij się jak będziesz miała siłe. Wieczorem do pracy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 13, 2007 jestem i podły mam nastrój... wszystkich w koło nękają jakieś chorubska jak tak wszyscy w koło marudzą to nie działa budująco Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 13, 2007 nie zjadłam rano śniadania,po południu mnie ssało i na obiad wciągnęłam o wiele za dużo jestem zła ,a na dodatek idę wieczorem DO KUCHNI!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miba 0 Napisano Luty 13, 2007 chyba jestem sama.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 13, 2007 Hej Hej .jestem musiałam nakarmić rodzine. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 13, 2007 Zrobiłaś się czarna? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 13, 2007 Dziśiaj wszyscy mają doła.Głowa do góry. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 13, 2007 U nas pogoda pod psem ,wieje i pada deszcz. Chyba będe musiała przejść na zupy. bardzo mi się chce coś ciepłego i treściwego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 13, 2007 Jesteś tam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 13, 2007 i znowu się minełyśmy.To nic ,ważne że ktoś to czyta. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miba 0 Napisano Luty 13, 2007 jestem jeszcze.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miba 0 Napisano Luty 13, 2007 kolacja na 19 więc mam jeszcze moment jestem zła na siebie za to jedzenie ale gulasz z kaszą ..........buuuuuuuuuuuuuuuuu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 13, 2007 Czy jutro też pracujesz?Ja jutro mam wolne będe cały dzień w domu. Mam ambitne plany. ale to tylko plany zobaczymy jak będzie z wykonaniem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach